2023 Söz ve Nişan Elbiseleriyle İlham Veren Kombinler

2023 Söz ve Nişan Elbiseleriyle İlham Veren Kombinler

Oscar de la Renta - Givenchy - Solace London - Huishan Zhang Abiye Elbiseler

Zarafet zamanla solmayan tek güzelliktir. Bir görünümü kendinize yakıştırmanız için onu özgüvenle giymelisiniz.” Audrey Hepburn, bu sözleriyle modanın giysilerin ötesinde hislerle iletişime geçen gücünü vurguluyor. Bizde iyi hissedersen iyi görünürsün mottosundan ve yükselen trendlerden yola çıkarak, muhteşem romantizmi güçlendiren detaylarla stilinize zarif dokunuşlar ekliyoruz.

O halde gelin söz ve nişan stilinizi inşa ederken izleyeceğiniz adımlara göz atalım. Nostaljik, romantik, eğlenceli, klasik ve masalsı! İşte 2023 abiye trendleri ve en yeni söz ve nişan elbise modelleri

2023 Söz ve Nişan Elbiseleriyle Kombinler

  • Elbise: Oscar de la Renta

Güçlü Bir Siluete Sahip Gösterişli Tasarımlar

Söz ya da nişan için tesettür abiye seçiminde en yeni trendlerden ilham aldık. Sizin için dünyaca ünlü tasarımcıların en yeni koleksiyonlarını inceleyip öne çıkan trendlerle 5 farklı tesettür abiye kombin yaptık.

Payetli çiçeklerle süslenmiş omuz ve kol detaylarına sahip, rengiyle de oldukça iddialı özel tasarım elbise; nişan töreninde güçlü bir siluete sahip olmak isteyen gelin adayları için aynı tonlarda şal ile bir bütünlük oluşturuyor. Kombine dahil olan zincir askılı pullu çanta ve taş detaylı topuklu sandaletler ise ışıltı saçıyor.

2023 Söz ve Nişan Elbiseleriyle Kombin

  • Elbise: Oscar de la Renta

En Heyecanlı Güne Renkli ve Eğlenceli Dokunuş

İçinizde kelebeklerin uçuştuğu o en heyecanlı gününüzde bunu kıyafetinize yansıtacak bir tasarımla karşılaşmak sizi mutlu etmez mi? Girift işlemeli kelebeklerle aplike edilmiş sarı elbise söz ve nişanlar için en eğlenceli bir tercih olabilir. Bu renkli elbiseyi beyaz bilekten bağlamalı bir sandalet ve gold çanta ile taçlandırmak da sizin elinizde.

2023 Söz - Nişan Elbise Kombinleri

  • Elbise: Givenchy

Payetlerle Parlaklığı Artırılmış Siyahın Asilliği

Güç ve gizem dolu siyah moda dünyasının zamansız ve vazgeçilmez renklerinin başında geliyor. Asil ve zarif duruşu ile herkesin vazgeçilmezi olan siyahı bir çok farklı renkle kombinlemek oldukça kolay. Bu noktada önemli olan kendi söz merasiminizde hangi siyah abiyeyi nasıl giyeceğiniz, ayakkabı, çanta ve aksesuarlarla nasıl kombinleyeceğiniz.

Etek kısmında payetlerle parlaklığı artırılmış siyah elbise evde düzenlenecek sade bir tören için şık bir seçim. Işıklı ortamlarda güzel bir şekilde parıldayacak bu tasarımı yine bütünlüğü bozmayacak siyah bir şal ve aynı renk bantlı topuklu ayakkabı-çanta ikilisi ile tamamlayın. Gümüş-altın tonlarındaki aksesuarlarla da istediğiniz zarif görünüme çabasız bir şekilde ulaştırıyor.

2023 Söz ve Nişan Elbise Kombinleri

  • Elbise: Solace London

Zarif  Tasarımı ve Canlı Rengiyle Etkileyici

Baharın habercisi pembe, çarpıcı ve göz alıcı bir renk olarak abiyelere çok yakışıyor. Abartıdan uzak sade tasarımıyla dikkat çeken bu pembe abiyeyi, salonda düzenleyeceğiniz bir söz merasiminde gold ve inci beyazı renkleriyle kombinleyin. Şal ve çanta da inci beyazı, ayakkabı ve takılarda ise gold rengi tercih edebilirsiniz.

2023 Söz ve Nişan Elbise Kombini

  • Elbise: Huishan Zhang

Masalsı Pelerinlerle Prensesler Gibi…

Yerlere kadar uzayan pelerini sayesinde güçlü bir görünüm çizen bu tasarım, yere sağlam basmasını bilen rengiyle kendini gösteriyor. Lacivert krepten kesilmiş, parıldayan kristal kümeleri ve incecik tüylerle süslenmiş peleriniyle bu abiye, salonda düzenleyeceğiniz nişan töreninizde sizi bir prenses gibi hissettiriyor. Dahası var, görünümünüzü elmas takılar ve stilettolarla tamamlayarak senenin en güzel gelin adayı siz olabilirsiniz.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir