2023 Yaz Bahçe Dekorasyonu İçin En Güzel Masa ve Sandalyeler

2023 Yaz Bahçe Dekorasyonu İçin En Güzel Masa ve Sandalyeler

Koleksiyon Mobilya Açık Hava Masa ve Sandalye Modelleri

Beklenen o zaman geldi.. Şimdi açık hava zamanı! Koleksiyon Mobilya’nın birbirinden özel tasarımları açık havada da sizlerle… Sezon trendlerini yakalayan, konfor ve estetiği buluşturan ürünler şimdi Koleksiyon Mağazaları’nda.

Özgüvenli bir güzelliği simgeleyen ve doğa ile bütünleşmeyi en derinde hisseden bir dünya görüşünü benimseyen Wabi Sabi, Koleksiyon farkı ile trendi, doğal unsurlar ile birleştiriyor. Minimal, geçişken, işlevsel ve pratik öğeleri sahiplenen Koleksiyon ürünleri, Wabi Sabi kültüründen ilham alıyor.

Koleksiyon Mobilya Açık Hava Koltuk Modelleri

Koleksiyon Açık Hava Mobilyaları İlk Defa SPACE’23’te

Yüksek kaliteyi yenilikçi tasarım anlayışıyla birleştiren Koleksiyon, açık hava mobilyalarını 10 – 11 Mayıs tarihleri arasında Zorlu PSM’de ikincisi gerçekleşen SPACE etkinliğinde beğeniye sundu. Mimarlık, iç mimarlık, tasarım ve sanattan beslenen, kolektif üretime inanan ve bir arada olmaktan güç alan SPACE’23’te Koleksiyon’un konfor ve estetiği buluşturan açık hava ürünleri sergileniyor.

Koleksiyon Mobilya Açık Hava Koltuk Modeli

Koleksiyon, zarif dokunuşuyla yaşam alanlarına değer katan tasarımlara imza atarak hayatın her anında olmaya devam ediyor. Gusto sahibi zevkler için özel olarak tasarlanmış, rafine tasarımları ve konforlu yapılarıyla açık havadaki yaşam alanlarını güzelleştirecek olan Koleksiyon açık hava mobilyaları, SPACE’23’te ziyaretçilerle buluşuyor.

Koleksiyon Mobilya Açık Hava Sehpa Modelleri

Organizasyon kapsamında düzenlenen SPACE Stage sahnesinde Koleksiyon Tasarım ve Marka Direktörü, Yönetim Kurulu Başkanı Koray Malhan konuşmacı olarak yer alıyor. Malhan’a “Biospaces” temalı oturumda Arzu Kaprol ve Melike Altınışık eşlik ediyor.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir