2022 Yazının En İyi 10 Muhafazakar Oteli

2022 Yazının En İyi 10 Muhafazakar Oteli

En İyi Muhafazakar Oteller

En İyileriyle 2022 Muhafazakar Otel Rehberi

Uzun süren serin havaların etkisinden sonra hepimizin dört gözle beklediği sıcak yaz sonunda geldi! Şimdilerde herkesi tatil planları yaparken buluyoruz.

Tatilde konfor beklentisi yüksek olanlar için Türkiye’nin en iyi 10 muhafazakar otellini listeledik!

En İyi Muhafazakar Oteller

Gecelik konaklama fiyatları yüksek olsa da verdikleri hizmetle müşteri memnuniyetini üst seviyede tutan oteller lüks beklentinin tam karşılığını veriyor desek yeridir.

Planları yapmadan önce en iyi muhafazakar oteller listesine mutlaka göz atın!

  1. 1) Angel’s Marmaris Hotel

    Geleneksel Türk misafirperverliğinin, profesyoneller tarafından  sunulan ve muhafazakar oteller listesinin ilk sırasında olma özelliğini bu yılda koruyan Angel’s Marmaris Hotel eşsiz konumu ve sonsuz konfor alanıyla muhafazakar ailelerin ilk tercihi oluyor.

  2. 2) The Oba Hotel

    Bodrum’da denize sıfır mükemmel konumu ile Ege ormanlarının yanıbaşında birinci sınıf tatil anlayışıyla hizmet sunan The Oba Hotel ailenizle keyifli bir tatil yapmanız için en iyi duraklar arasında yer alıyor.

  3. 3) Modern Saraylar Halal Hotel

    Antalya Alanya muhafazakar oteller listesinde başı oynayan, yemyeşil ormanlarının hemen yanı başında saray mimarisi tarzında 5 blok olarak yapılandırılan Modern Saraylar Halal Hotel keyifli bir tatilin kapılarını aralıyor.

  4. 4) Adenya Hotel Resort & SPA

    “Kadınlara Özel Kadınlara Güzel” mottosuyla özgürlük, konfor ve keyif vaadeden Adenya Hotel & Resort Spa yenilenen kadınlar plajında hiçbir yerde olmayan bir iskele deneyimi tasarlandı. Bu yaz çok daha geniş bir alanda denize girebilir, yepyeni salıncak ve şezlongların üzerinde güneşin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

  5. 5) Sea Star İslami Butik Hotel

    Antalya’nın tatil cenneti Alanya’da muhafazakar oteller kategorisinde en iyiler listesine giren ve yeşille mavinin ahenkle dansettiği denize sıfır konumda yer alan Sea Star İslami Butik Hotel’de muhafazakar tatilin konfor ve lüksünü doyasıya yaşayıp mutlu anılar biriktirebilirsiniz.

  6. 6) Adin Beach Hotel

    Denize sıfır konumu, kendine özel kum plajı, 6 adet açık ve 2 adet kapalı yüzme havuzu ile keyifli bir tatil yaşayabilirsiniz.

  7. 7) İvy Sailing Resort Hotel

    Denize sıfır konumu, 2 adet yarı olimpik havuzu, deniz manzaralı restoranı, beach clup ve gün boyu animasyon hizmetiyle İvy Sailing Resort Hotel Balıkesir’in Ayvalık köyünün Şeytan Sofrası zirvesinde muhteşem lokasyonu ve hizmet anlayışıyla keyifli bir tatil vaat ediyor.

  8. 8) Obam Termal Resort Otel & Spa

    Göz alıcı manzaralarla çevrelenmiş bir doğada, kızılçamların ve yeşil ormanların çevrelediği Obam Termal Resort Otel & SPA, misafirlerine doğa ile iç içe ve huzurlu bir tatil deneyimi sunuyor.

  9. 9) Bera Hotel Alanya

    25.000 m² alanın üzerine kurulu geniş alanıyla Bera Hotel Alanya yeşil alanları ve sahili ile konfor ve huzur vaat ediyor.

  10. 10) Wome Deluxe

    Mimarisinden dekorasyonuna, hizmet anlayışından yemeklerine her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Wome Deluxe ailece keyifli bir tatil için aradığınız her şeyi sizlere sunmak için bekliyor.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir