2022 İlkbaharının Öne Çıkan Renkleri ile 5 Farklı Kombin

2022 İlkbaharının Öne Çıkan Renkleri ile 5 Farklı Kombin

Carolina Herrera Desenli Etek ve Gömlek

Eğlenceli, hayat dolu ve doygun… Bu üç kelime 2022 ilkbaharının trend renklerini tanımlıyor. Tesettür kombinleri hareketlendirmek için ilham veren ikonik tonlar, yeni sezonda en sıra dışı eşleşmeleri bir araya getirmeniz için teşvik ediyor. Bize düşen de mevsimi dolu dizgin karşılamanız için ilham verecek 5 fikri bir araya getirmek!

Kadriye Baştürk Pantolon Ceket Takım - Betül Gedik

Bubble Gum Ceketleri Takımla

2022 ilkbahar sezonunun en eğlenceli rengi bubble gum (Sakız), moda haftalarını alt üst etti. Giyene de görene de pozitif mesaj gönderen bu renk tonu, hiç beklenmedik şekilde ciddi blazer ceketlere hatta ikili takımlara gayri resmi bir hava katarak zıtlığın uyumunu yansıtıyor. Ana parçalarda kendini gösteren göz alıcı pembe tonu baştan aşağı kombinlenirken, yine sezonun favorisi orkide çiçeği moru gibi tatlı isimler aksesuar olarak eşlik edebilir.

Mango Çiçekli Etek - Zimmermann Desenli Etek

Mango Desenli Etek

Coral Rose ile Çiçekli Etekler Baharı Getiriyor

Mevsimin en trend renklerinden biri coral rose (Mercan Gülü), adı gibi hem romantik hem capcanlı görünümlerde hayat buluyor. Narenciye turuncusunun daha ferah bir tonu olan bu renk, doğanın canlanışını bize hatırlatıyor. Tam da bu yüzde onu mutlaka çiçekli desenlerle hatta çiçek bezeli uçuş uçuş eteklerle bir araya getirmeli.

Pueril Store Eşofman Takım - Yaqa Official Ceket Takım - Bottega Venetta Çanta (Betül Gedik)

Supersonic Maviye Uçuk Yeşil Yakışır

İlkbaharda belki de en çok göreceğiniz iki renk var. Biri yoğun bir elektrik mavisi tonu olan ‘Supersonic’, diğeri de yeşilin açık ve canlı tonlarından olan ‘Fair Green’. Koleksiyonların vazgeçilmezi iki renk zaferlerini her daim birlikte kutluyor, zıtlıkların uyumunu yansıtıyor. O halde yaza çok yakışan süper mavi bosbol maksi boy elbiseyi, göz alıcı ikonik yeşil bir çantayla kombinlemek gerek.

Paradised Sweatshirt - Vince Saten Etek

‘Very Peri’ Romantikliğini Göster

Pantone 2022 yılının rengini, kırmızının bir alt tona sahip moru, yani ‘Very Peri’yi seçiyor. İt-girl’ler bu rengin özündeki romantikliği en cool eşleşmelerle çoktan sokak stillerine yansıttı bile. Öyleyse trend morun çok yakıştığı pileli, saten gibi hareketli etekler; yine kendi kadar mor yazı baskılı sweatshirt’lerle iyi bir ikili oluyor. Tabii bu sezon tek düze hiçbir görünüm yok. Etek ve üst mor olsa da belki sarı bir çanta, pembe bir şal ya da spor ayakkabı renge renk katmak için akıllarda olmalı.

Samet Keskin Keten Ceket ve Kot Pantolon

Samet Keskin Ceket
Samet Keskin Pantolon

Popcorn Sarılara Cool Denimler Eşlik Etsin

Popcorn (Patlamış Mısır) sarısı, 2022 ilkbaharına güneş gibi doğuyor. Herkesi kucaklamaya hazır trendimiz, neşeli kombinlerin jokeri olmaya hazır. Onu nasıl kombinleyeceğini bilemeyenler hiç merak etmesin, çünkü o tüm yaz renkleriyle bir araya gelmek için can atıyor. En eforsuzu da ‘denim’lerle olan yakın arkadaşlığını kullanmak. Yani bol bir jean uçuk pembe bir tişört, mint şal sarı keten bir blazer ve elinize alacağınız ‘Cascade (Çağlayan)’ tonlarındaki su yeşili bir çanta olabilir.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir