2022 Haziran Ayının Seyahat Trendleri

2022 Haziran Ayının Seyahat Trendleri

Haziran Ayında Nereye Gidilir

Haziran Ayında Nereye Gidilir?

Soğuk ve serin havaları geride bırakıp sıcak günlere merhaba derken hepimizin içinde yepyeni yerler görmek ve farklı destinasyonlar keşfetme isteği de uyanıyor.

Klasikleşen tatil anlayışının yanı sıra farklı deneyimler edinmek son yılların en yeni seyahat trendleri arasına giriyor.

Haziran Ayında Nereye Gidilir

Haziran ayında nereye gidilir diyenler için gelin şimdi Haziran ayının en yeni ve en keyifli seyahat trendleri nelermiş göz atalım.

İstanbul Turu

Yürüyerek Şehir Turu

En yeni seyahat trendlerinden biri de şehir turları. Rehber eşliğinde yürüyerek yapılan bu turlar İstanbul gibi büyük şehirlerin saklı sokakların, az bilinen gizemli hikayelerine, sadece tur izniyle girebileceğiniz mekanlarına kapı aralıyor. Yaz sıcaklarının henüz çok bastırmadığı Haziran ayında Kuzguncuk, Kapalı Çarşı, Beyoğlu ya da Beşiktaş gibi gizemli semtlerini Sofos’un tarih ve kültür turları ile yeniden keşfedebilirsiniz.

Haziran Ayında Nereye Gidilir

Gidecekseniz Haziran’da Gidin Dediğimiz Lokasyonalar

Henüz tıklım tıklım olmadan en sakin halini görmek isteyeceğiniz yerlere Haziran’da giderek en akıllıca tatili planlayabilirsiniz. Çeşme gibi kalabalık olmasına alışık olduğumuz yerler değil ama sakinliği için gidilecek lokasyonları kast ediyoruz. Adatepe, Assos, Şirince, Dalyan, Gökova, Akliman, Şarköy şimdilerde sakinliğiyle huzur veren en iyi destinasyonlar arasında yer alıyor.

2022 Tatil Seçenekleri

Oralıymış Gibi Yaşamak

Daha önce görülmemiş bir şehri sanki oralıymış gibi yaşamak fikri son zamanların en yeni seyahat trendlerinden biri. Bir turist gibi değil şehrin yerel pazarlarını gezmek, yaşam alışkanlıklarına dahil olmak, sokak lezzetlerini tatmak 2022 yılının en benimsenen seyahat alışkanlıklarından biri olacak. Şimdi hayal edin… Bir kez daha seçme şansınız olsa nerede yaşamak, nereli olmak ya da hangi yörenin insanının içine dahil olmak isterdiniz… Ege, Akdeniz ya da Doğu, Güney Doğu? Şimdi seçiminiz neresi olursa olsun belki 10 günlük belki bir aylık lokasyon hedefleyerek bir ev kiralayabilir ve oralıymışçasına farklı bir yaşam mümkün mü görebilirsiniz.

Gül Hasatı Turları

Isparta Gül Hasadı

Her yıl Mayıs ayı sonu ve Haziran ayı ortalarına kadar mis kokulu gül bahçelerinde keyifli bir hazırlık vardır.

Gül Hasatı Turları

Rengarenk güllerin bulunduğu Isparta’da her sabah gül hasatı şafakta başlayıp güneşin ışıkları yakıcı hale gelmeden, en geç saat saat 10.00’da tamamlanır.

Gül Hasatı Turları

Haziran ayında mutlaka bu deneyime katılmalıyım diyenler için Isparta Gül Hasadı – Salda Gölü Ve Pamukkale Turlarına katılabilirsiniz.

Gül Hasatı Turları

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir