2022 Düğünlerinin En İyi Giyinen Davetlisi Kim Olacak?

2022 Düğünlerinin En İyi Giyinen Davetlisi Kim Olacak?

2022 Gelin El Çiçeği

Son iki yılda katıldığımız düğünleri sayarsak belki de bir elin parmaklarını geçmez. Peki nerede kalmıştık? Düğün ve davetlerde nasıl giyiniyorduk? Şimdi abartmalı mı, durmalı mı, sadeleşmeli mi yoksa biraz da ışıldamalı mı?

Kır düğünlerinden şık düğünlere kadar bir çok farklı düğün için uzun bir davet listeniz varsa, bu sezon her farklı düğün için giyim kurallarını nasıl uygulayacağınızı ele aldık!

Düğün sezonu öncesi bu stil tüyolarıyla düğünlerin en iyi giyinen davetlisi olmaya olmaya aday olacaksınız!

2022 Kumsal Düğünü

Kumsal Düğünleri

Beyaz kumlar, berrak mavi denizler hafif esen rüzgar… Kumsal düğünleri sıcak havaların en güzel anlarıdır, ancak şık olmakla zahmetsiz olmak arasındaki o ince çizgiyi sağlayan bir kıyafet seçmek zor olabilir.

2022 Tesettür Abiye Elbise Kombini

1- DeFacto & Nihan Peker Elbise
2- Mango Çanta
3- Mango Sandalet
4- DeFacto Şal

Güneş parlarken (ki kumsal düğünlerinin birinci koşuludur) canlı ve renkli tonlarda parçalar seçmek en iyi seçenektir. Ne mutlu ki, Defacto diye bir şey var.

Kır Düğünü

Kır Düğünleri

Davet elbisesi seçimleri, özellikle açık havada en deneyimli özel gün giyimi tutkunlarını bile test edebilir. Davet elbisesi seçimleriniz konusunda ne kadar kendinize güvenirseniz güvenin söz konusu kır düğünleri ise dikkat etmeniz gereken bir çok nokta var.

2022 Tesettür Abiye Elbise Kombini

1- Zimmermann Elbise
2- Mango Çanta
3- Mango Ayakkabı
4- DeFacto Şal

Kır düğünlerinde çiçek desenli elbiseler giyinmek yeni bir trend olmasa da, bazı kombinasyonların klasik olmasının kesinlikle bir nedeni olduğunu unutmayın. Kır düğünlerinde feminen bir zarafete sahip olmak için çiçek desenli elbiselere güvenin ve sadece buna güneş ışığı ekleyin…

2022 Şık Düğünler

Şık Düğünler

Bir düğün davetine hazırlanırken nereden başlamalı? Beyaz giyinmeme gibi sarsılmaz bir kuralı saymazsak ikinci kuralın iyi bir terzilik parçasına sahip olmak olduğunun altını çizmekte fayda var. Bir davet elbisesinin kusursuz olması gerektiğine inanıyorsanız onu bir parça modernlik ile zamansız zarafet katabilecek ustalara bırakın.

2022 Tesettür Abiye Elbise Kombini

2022’nin öne çıkan abiye koleksiyonları çarpıcı görünümler içeren ama aynı zamanda da kesinlikle çok yönlü duruşuyla romantizmi harmanlıyor ve bir düğün daveti için mükemmelliği vaat ediyor. Bu gibi elbise seçimlerinden sonra tek yapmanız gereken sade aksesuarlar seçmek.

2022 Tesettür Abiye Elbise Kombini

1- DeFacto & Nihan Peker Elbise
2- Mango Sandalet
3- DeFacto Şal
4- Mango Çanta
5- Mango Yüzük Seti

Nikah Törenleri

Altın renkli aksesuarların ışıltısıyla hareketlenen bir nikah töreni, stil dozu yüksek bir görünüm için mükemmel bir bahane olabilir. Güçlü aksesuarlarla seviye atlayan davet elbiselerinin şıklık ayarları şimdi sizin elinizde!

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir