2021 Yazının En İyi 5 Uzun Etek Modeli ile 5 Kombin

2021 Yazının En İyi 5 Uzun Etek Modeli ile 5 Kombin

Uzun Etek Modelleri 2021

Yaz akşamları, etekleri uçuşturmadan geçmez. 2021 koleksiyonlarında renk ve tasarımlarıyla kombinlere gençlik aşılayan parçalar, güçlü stiller vadediyor.

Floral baskılar, batik desenlerden tutun da saten ışıltılı, fisto dokulu tasarımlara kadar pek çok seçenek dolaplarda yerini almak için can atıyor. Sezonun en iyi 5 uzun etek modeli de yazımızdaki ipuçlarıyla ilham veriyor.
Kargocep Uzun Etek Kombini

Etek: Alexander Mcqueen

Kargo Etek: Genç, Natürel ve Güçlü

Yaz sıcağına yeni bir stil getiren kargo model etekler, tesettürlü kadının dolaplarında kurtarıcı. Belindeki kemeri, yanlarındaki cepleriyle cool bir havası olan parçalara kesinlikle en çok bej rengi yakışıyor. Spor şıklık arasında denge kurmak isteyenler için iyi bir alternatif olan kargo bej etekleri, yine nude ve beyazla kombinlemekten geri durmamak gerek. Yazı baskılı tişört, cepli crop spor ceket ve bir beyaz sneaker bu parçayı güçlendirecek.

Uzun Yazlık Etek

Etek: Lafayette

Yazın Trendi Fistolar Eteklerde

Tatil günlerini rüya gibi kılacak fisto etekler, şehre de yazı yaşatmakla meşgul. 2021 yazında oldukça trend olan bu kumaşlar, bazen güpür bazen sandıktan çıkan dantellerle geçmişi de üzerinde taşıyor. Elegan görünümleri sevenlerin sade şık stillerinde baş rolü oynayacak bu parça, her renkle kombinlenebilir olsa da tam anlamıyla yine kendi gibi bir beyazla zirveyi görüyor. Bağcıklı sandaletler, pamuklu nude şallar, hasır çantalarla harika bir konsepte de ön ayak oluyor.

Desenli Yazlık Uzun Etek Kombini 2021

Etek: Zimmermann

Ren-ga-renk!

2021 yılında ne kadar renk o kadar şıklık. Koleksiyonlar cıvıl cıvılken bu yüksek enerjiden pay almamak olmaz. Özellikle eteklerde kendini gösteren bu desen yoğunluğu bazen baskılı floraller ile bazen de nakış çiçeklerle hayat buluyor. Sarı, turuncu, yeşil, pembe… Hepsi bir etekte hepsi bir kombinde. Bir yanıyla bohem bir hava estiren çiçekli etekler, gold bağcıklı sandaletler, balon kollu bluzlarla eşleşirken bu sefer ton sür ton değil, tam tersi tüm zıt renkleri bir araya getirmek gerekiyor.

Tesettür Keten Uzun Etek Kombini

Etek: Lafayette

Eteklerde Doğal Zarafet: Keten

Sıcak yaz denince akla gelen keten kumaşlar doğallığı, nefes aldıran yapısı ve yumaşacık dokusuyla olmazsa olmazların başında geliyor. Ceketlerden gömleklere, elbiselerden tuniklere kadar pek çok parçada başı çeken keten hiç kuşkusuz eteklerin de başrolünü oynuyor. Keteni hasır çantalarla tamamlayarak doğal zarafeti zirveye çıkarmayı unutmayın.

Saten Uzun Etek

Etek: Paco Rabanne

Yazın Işıltısı: Saten Etek ile Ceket

Birkaç sezondur yıldızını parlatan saten etekler, hala aramızda. Öyle yükseklerdeki modadaki çıtasını düşürmeyeceğe benziyor. Mor, lila, pembe gibi tatlı mı tatlı renklerle gönülleri çelen parçalar artık desenlerle kendin gösteriyor. Hem de sezonun en favorisi batik baskılarlar… Tatlı turuncularla bebe mavilerini taşıyan Paco Rabanne marka etekte olduğu gibi stili yükseltmek için bebe mavisi krop bir denim ceket işe yarayacak. Sezonun ikonik ismi terlikler ya da sneaker’lar ile tamamlanabilecek saten etek, denim dışında kalçayı örten uzunluktaki basic bir blazer ile de harika olacak.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir