2021 Yaz Renklerinden Hangisi Sizi Anlatıyor? Şimdi Keşfedin!

2021 Yaz Renklerinden Hangisi Sizi Anlatıyor? Şimdi Keşfedin!

Touche Elbise & Qanu Tunik - Aybüke Nur Demirci Özkul

Doğadan ilham alan 2021 yaz renkleri, ruh halimizi canlandıran ve iyileştiren enerjileriyle karşımızda. Rahatlatıcı kadife çiçeği, sakin bir gök mavisi, neşeli bir sarı, ferahlatıcı nane ya da canlandırıcı ahududu gibi Pantone’un renk yelpazesinden çıkıp sokaklara geçiş yapan trendler, ev uykusundan uyandırıyor. Peki, tüm bu harika renklerden sizi anlatan ve ruhunuza iyi gelecek olan hangisi?

Kadriye Baştürk Keten Gömlek - 2021 Pantone Yaz Renkleri Kadife Çiçeği

Sımsıcak ve Rahatlatıcı Kadife Çiçeği

Aurasıyla enerji saçan kadife çiçeği, sımsıcak yaz günlerinin en rahatlatıcı tonlarından biri. Altın turuncuya sarı bir ışıltı katan bu renk, samimi kadınların en içten ismi.

Normcore Mavi Elbise ve Şal -2021 Pantone Yaz Renkleri Gök Mavisi

Normcore Elbise
Normcore Şal

Sakin Bir Gök Mavisi

Bulutsuz bir yaz gününde masmavi bir gökyüzü kime iyi gelmez ki. Kristal berraklığıyla bakanı içine çeken bu renk, özellikle sakin kadınları ruh halini temsil ediyor. Naif, elegan, zarif gibi kelimeler bu rengi ve rengin sevenlerini anlatıyor.

Fahhar Kimono - 2021 Pantone Yaz Renkleri Sarı

Kahverenginin Baharı ‘Pas’

Sonbahar yapraklarının ya da bir toprak renginin özündeki kahve tonları, bahar paletine ‘pas’ rengiyle geçiş yapıyor. Cıvıltılı yaz renklerine mesafeli duran kadınların olgun halini yansıtan ‘pas’, oldukça oturaklı ve kendinden emin kişileri kendine çekiyor.

Kuaybe Gider&LC Waikiki Elbise - 2021 Pantone Yaz Renkleri Sarı

LC Waikiki Elbise

Dost Canlısı Aydınlık Bir Sarı

Güneşli bir güne iyimser bakış açısı sunan en aydınlık sarılar, bu yaz oldukça popüler. Dost canlısı karaktere sahip kıpır kıpır karakterdeki insanları çekim alanına alan sarılar, neşeli bir gün geçirmek için hazırda bekliyor.

Tığ Triko Elbise - 2021 Pantone Yaz Renkleri Fransız Mavisi

Tığ Triko Elbise

Asil Bir Fransız Mavisi

Baharda Paris manzaralarına atıfta bulunan Fransız mavisi, yazın en heyecan uyandıran renklerinden biri. Bu rengin kadınları da aynı bu mavi tonu kadar, sakin ama bir o kadar karakteristik, güçlü ve bir o kadar asil.

Kevser Sarıoğlu Elbise - 2021 Pantone Yaz Renkleri Küf Yeşili

Serinleten Bir Küf Yeşili

Yeşilin bahara uyarlanan en tatlı tonu küf yeşili yatıştırıcı havasıyla koleksiyonlarda. Doğadan ilham alırken bunu en naif ve mevsime uygun şekilde yapmak isteyenlerin seçimi olan renk, iyi bir motivasyona ihtiyacı olanları yanına çağırıyor.

İnşirah Etek - 2021 Pantone Yaz Renkleri Mercan

İnşirah Etek

Davetkar Yanık Mercan

Geçtiğimiz sezonun favorisi Coral şimdi biraz daha yanmış tonuyla aramızda. Şenlikli günleri sevenlere el sallayan rengimiz, kıpır kıpır karaktere sahip iddialı kadınların gönlünü çeliyor.

Touche Elbise - 2021 Pantone Yaz Renkleri Nane Yeşili

Ferah ve Yakıcı Naneler

Yeşilin en iddialı tonlarından biri olan naneler, aynı özündeki gibi yaza uygun bir ferahlık verirken baskınlığını koruyor. İddiasını en doğalından yansıtmak isteyenlerin seçimi olacak nane, kombinlere tek dokunuşla fark getirmek isteyenlere göz kırpıyor.

Trendyol Modest Bağlamalı Elbise - 2021 Pantone Yaz Renkleri Orkide

Trendyol Modest Elbise

Naif Bir Ametist Orkide

Aynı bir ametist taşı kadar kırılgan kadınların, 2021 yazında favorisi belli. Ametist renkli orkide narin dokunuşlarla kombinlere gizemli bir hava katarken bu ruhtaki kadınlara da çiçek gibi motivasyon sağlıyor.

Suud Sweatshirt - 2021 Pantone Yaz Renkleri Ahududu

Şerbet Gibi Ahududu

2021 yaz renklerinden en romantiği ahududu, capcanlı bir mevsim yaşatmak için sevenlerini çağırıyor. İçi kıpır kıpır hayalperest kadınların seçimi olan bu ton, gençlik coşkusunu doya doya yaşamak isteyenler seçimi.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir