2021 Kışının En İyi Şal Renkleri

2021 Kışının En İyi Şal Renkleri

Sütlü Kahve Şal - Elif Doğan

Kışa merhaba derken mevsiminin öne çıkan en iyi şal renklerini bir araya getirdik. Kimi doğallığa vurgu yaparken kimi capcanlı görünümleriyle enerjiye zirvede tutmak için aramızda. Hepsi de tesettür kombinleri bütüncül bir güzelliğe kavuşturmaya hazır.

Mevsimin Sıcak İsmi: Adobe

Mevsimin en sıcacık trendi Adobe, 2021 kışının en iyi şal renkleri arasında zirveye oynuyor.

Modakşamir Şal - Hülya Aslan

Modakaşmir Şal
Modakaşmir Şal

Herkesi çekim alanına alan kahvemsi turuncumsu bu ton, sezonun diğer hit’leriyle de uyum sağladığı için oldukça popüler. Sadece bu yılın değil, gelecek yılların da göz bebeği olacak bu toprak rengi eğer hala dolaplarınızda yoksa mutlaka yerini almalı, bir an önce de kombinlenmeli.

Mavidenscarf Şal - Aybükenur Demirci

Asil Kombin Oyuncusu: Acı Kahve

2021 kışının imza rengi kahve, zamansız görünümleriyle yine baş tacı. Bir zamanların demodesi acı kahve, özellikle bu yıl yükselişe geçiyor. Tesettürlü kadınların stillerinde daima kendine yer bulan bu renk, listemizde de adından söz ettiriyor.

Normcore Koyu Kahve Şal

Normcore Şal

İnfluencer’ların da vazgeçilmezi acı kahveler, en popüler ve en tercih edilenlerden biri. Siluetlere sıcaklık katan, ton sür ton stillere uyumlu olan kurtarıcı acı kahve şallar, işbirliği yapmak için hazırda bekliyor.

Freshscarfs Şal

Freshscarfs Şal
Freshscarfs Şal

Bol Köpüklü: Sütlü Kahve

Bol köpüklü kahvenizi nasıl giyer ya da nasıl bağlarsınız? Listemizin en tatlı tonu, ne çok koyu ne de nude tonu. İkisi arasında kalan sütlü kahvemiz, karamel latteyi anımsatabilir. Kokusunu burnunuza getirecek trend rengimiz, hala tesettürlü kadınların radarına girmemiş olabilir mi bilmiyoruz ama kesinlikle dolaplarda olmalı. Kış kombinlerinin kilit ismi olarak sadece bu sezon değil gelecek yıllarda işinize yaracağı kesin. Tabii, çok kullanmaktan bir sonraki yıllara hala sağlam kalırsa…

Modakaşmir Mavi Şal - Hülya Aslan

Yılın Asil Enerjisi: Mikanos Mavi

Capcanlı ve çarpıcı, asil ve cool… Bir renk ne kadar özelliği bir arada taşıyabilir ki? İşte sezonun hit’i Mikanos mavisi. Tabii ki o, kombinlerde olduğu kadar şal renklerinde de popülerleşerek zirveye yerleşiyor. Tesettürlü kadınlarından radarından asla kaçmayan bu renk, şimdiden birçok İnfluencer’ın kombinlerinde baş üstünde. Neredeyse her cilt tonuna bir şekilde uyum sağlayan hitimize mutlaka şans vermelisiniz.

Freshscarfs Zeytin Yeşili Şal - Şeyda Ateştepe

En Organik: Zeytin Yeşili

Yaz sezonuna damga vuran çarpıcı yeşiller, kış görünümlerinde koyu tonlarıyla aramızda. Şal renklerinde de gücünü giderek artıran doğal tonumuz, yılın en iyilerinden ‘zeytin yeşili‘ ile karşımızda. Soft tavırlarıyla sakinliğini koruyan ve neredeyse herkesin yüzüne yakışmasını bilen yeşiller, mevsim kombinleriyle de olabildiğince uyumlu. Ton sür tonlara ayak uydurduğu kadar kontrast eşleşmelerin de bir parçası olan yeşilleri dolaplara eklemek şart.

Kırmızı Şal - Hülya Aslan

Kombini Güçlendiren: Ateş Kırmızısı

Kış mevsiminin soğuk iklimini unutturan ateş kırmızı, 2021 yılının en iyi şalları arasındaki yerini aldı. Büyük parçalarda iddialı duruşundan dolayı kullanmakta mesafeli durulan popüler isim, başörtülerde daha minimal bir tavır sergilediği için daha bir revaçta diyebiliriz. Kombinleri bir anda güçlendiren kırmızı, daha soft ve paslı tonlarıyla favori.

Normcore Şal

Normcore Şal

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir