2021 Sonbahar – Kışının En İyi Trendleri Şimdi Nasıl Giyilir?

2021 Sonbahar – Kışının En İyi Trendleri Şimdi Nasıl Giyilir?

Kaban&Ceket - Max Mara Resert 2022

Kolej takımları, klasik yelekler, süveterler, patcwork trikolar, bohem çiçekli elbiseler ve dahası… Dünya modası, yaza veda ederken sonbaharın gelişini yepyeni trendlerle kutluyor. Tüm bu ikonik tasarımlar arasından tesettür giyime de kolaylıkla uyarlayabileceğiniz yıldız parçalarla kombin fikirleri bizden.

Elbise Üzeri Yelek - Tory Burch

Karizmatik Yelekleri Elbiselerle Dene

2021 sonbahar modasına yepyeni bir oyuncu dahil oluyor. Yelekler! Belki bir dönem filminden belki klasik erkek giyiminden onları gayet iyi biliyorsunuz. Dünya markalarının geçmişten günümüze taşıdığı bu görünümlerinin örneklerini Tory Burch markasının yeni sezon look’unda görebilirsiniz. Tesettür giyime  de göz kırpan bu parçayı, elbiselerle kombinlemek oldukça popüler.

Elbise Üzeri Süveter - MSGM 2021-22

Popüler Süveterler Yeniden Aramızda

Yeni sezonda tam da şu sıralar işinize yarayacak en minimal trendlerden biri de süveterler. Markaların koleksiyonlarında renk renk, boy boy göreceğiniz tasarımlar tesettürlü kadının kombinlerine yeni bir dokunuş yapacak. Aynı lookbook görsellerindeki ya da podyumdaki gibi elbise üzerine ya da salaş gömleklerle süveterleri bir araya getirmek çok zevkli.

Maskülen Takım - Sacai ve Paul & Joe

Sonbaharın Renk Doygunluğunu Yaşa

Versace, Sacai, Paul & Joe, Chanel ve dahası… Dünya modasının sonbahar koleksiyonları bu yıl fazlasıyla parlak oldukça doygun. Kırmızıdan maviye, tüm renklerin en mükemmel tonları aramızda, hem yoğun halleriyle. Bu yüksek kontrast güzelliğini de şüphesiz maskülen ceketler ve paltolar taşıyor. Siz siz olun, sonbaharda renginizi kaybetmeden bu modaya ister takımlarla ister jean – ceket ikilisiyle ayak uydurun.

Patchwork Tasarımlar - Dolce & Gabbana 2021-22

Patchwork’un Geri Dönüşü

2021 sonbahar – kış sezonunda tek parçayla modaya uyum sağlamak isterseniz, patchwork tasarımları deneyebilirsiniz. Ciddiyeti bir kenara bırakarak sezona renkli bir giriş yapmayı sağlayacak bu yüksek modanın parlayan yıldızı, özellikle kazaklarda kendini gösterse de trençkot, gömlek ve eteklerde de favori.

Pantolon&Ceket Takım - Saint Laurent 2021-22

Maskülen Takımları Çek

Yeni sezonda aramızda olacak bilindik trendlerden pantolon – ceket takımları, biraz daha maskülen tavırlarıyla dünya modasının kıskacında. Özellikle geniş paça bol pantolonların yükselişte olduğu dönemde, omuzları yüksek ceketler, bohem desenli gömlekler ve klasik ayakkabılarla geçmişin izlerini taşıyor.

Siyah Scuba Etek&Fermuarlı Spor Ceket - Siyah Şalvar Pantolon& Tişört&Trençkot - Max Mara 2021-22

Siyahın En Cool Halini Dene

Tesettürlü kadın için vazgeçilmez siyahlar, 2021 sonbahar – kış sezonunda olabildiğince cool. Geniş kesimlerin olabildiğinde sade duruşlarıyla karşımıza çıktığı sezonda, fazlasıyla sade ve baştan aşağı karanlık stil oluşturmak giderek yıldızlaşıyor. Siyah scuba etek, siyah fermuarlı spor ceket, siyah kocaman bir çanta ya da siyah şalvar pantolon, siyah tişört ve oversize siyah trençkot. Aynı Max Mara‘nın yeni görünümleri gibi.

Ekose Kadın Ceket&Pantolon&Kravat - Paul & Joe Resort 2022

Okula Dönüş Başlıyor, Kravatlar Takılıyor

2021 sonbahar – kış trendlerinden biri de ‘kolej’li görünümler. Glen ekose çizgileri aynı okul üniformaları gibi takımlanıyor. Sadece bu halleri de yetmiyor, lisede takmaktan nefret edilen o kravatlar moda dünyasının ikonik bir detayı haline geliyor.

Çiçek Desenli Elbiseler - Isabel Marant

Sonbahar Çiçekleri Devrede

Yazdan alışık olduğumuz capcanlı renkleriyle büyüleyen çiçekler, sonbaharda biraz sararıp solsa da enerjisinden bir şey kaybetmiyor. Sarı, mavi, yeşil, siyah gibi renklerin karmaşasında tonlarını biraz kaybeden çiçekli elbiseler, yine tesettür kombinlerde olmak için can atıyor. Hem de en bohem en konforlu stillerle.

Etek Üstü Triko/Sweat

Serin havaların en harika ikilisi dünya modasının öncülüğünde geri döndü. Etek üstü kazak ve sweat bu yıl en çılgın zamanlarını yaşayacak. Max Mara, Sacai, Tommy Hilfiger gibi birçok markanın podyumunda yer verdiği eküriler, tesettürlü kadının stilinde kazaklar ve botlarla şıklığı; sweat’lerle sokak stili konforunu yansıtmaya hazır.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir