2020 Yazının Öne Çıkan Rengi Tarçın Çubuğu Hangi Renklerle Uyumludur ve Nasıl Kombinlenir?

2020 Yazının Öne Çıkan Rengi Tarçın Çubuğu Hangi Renklerle Uyumludur ve Nasıl Kombinlenir?

Aybüke Nur Demirci - Tarçın Şal - Mnatural Cep Detaylı Beli Bağlamalı Trençkot

2020 yazından baharat kokuları yükseliyor! Bunlardan en dikkat çekeni, sezonun trendi “Tarçın Çubuğu (Cinnamon Stick)” rengi. Koleksiyonların şimdiden en popüleri olan bu renk, kış gecelerini hatırlatsa da tarçına eklenen bir tutam kırmızıyla Afrika yolculuğuna çıkarıyor. Gündüzden geceye, kıyafetten aksesuara tarçın çubuğu, nasıl kombinlenir, hangi renklerle uyumludur gelin keşfedelim.

Sena Sever Hülya İnce Pantolon Gömlek, Moda Kaşmir Şal

Tarçın Tonlarıyla Afrika Stili

Tarçın çubuğu renkleriyle kombin yapmak bu yaz oldukça eğlenceli olacak. Markalardaki koleksiyonlarda benzer tonlarıyla o kadar çok parça var ki… Baştan aşağı bu kıyafetleri kullanarak ton sür ton stiliyle eforsuz ve şık kombinler yapmak kısa sürecek. Mesela, Hülya İnce tasarımı tarçın çubuğu gömlekle kombin yapan Sena Sever‘in stili buna bir örnek. Krem pantolon, tarçın gömlek, turuncu şal, sütlü kahve çanta, kahve rengi gözlük… Yani baştan aşağı benzer renklerle şık ve kusursuz bir görünüm.

Elif Doğan: Qanu Trençkot - Aybükenur Demirci: Heqa Trençkot

Tarçın Trençkotla Denim Buluşması

Tesettürlü kadının dolabında mutlaka bulunması gereken tarçın rengi trençkotlar, joker isimler arasına adını yazdırıyor. Özellikle maksi boylarla tasarlanan bu cool parçalar, yine sezonun kazananı XL denim pantolonlarla gençlik havası yakalıyor. Hem ikonik hem sportif görünümleri sevenler için tarçın trençkotla denim buluşmasına sneaker’ları da dahil etmeyi unutmamalı. Elif Doğan‘ın tercihi Qanu Official ile Aybike Nur Demirci‘nin Heqa markasına ait tarçın trençkot, bu stiliniz için baş rolü oynayabilir.

Mango Tarçın Pantolon Ceket Takım

Tarçın Rengi Keten Takımın Yükselişi

Yazın favorisi keten, tarçın kabuğu tonuyla hem şehre hem sahile çok yakışıyor. Özellikle, pantolon – ceket takımlarıyla bohem bir hava estiren ketenler, Akdeniz kadının zarif duruşunu yansıtmayı çok iyi biliyor. Eforsuz ve trend görünümler için çok basit bir yol olan tarçın takımları da beyaz tişörtler, kahve bağcıklı sandaletler, krem pamuk şallar, hasır çantalar ile eşleştirmek gerek. Tarçın rengi keten takımı nereden bulacağız derseniz de Mango‘nun yeni sezonundaki ikiliye göz atın.

Elif Doğan - He-qa Serena Takım

Tarçın ve Siyahın Asil Uyumu

Tarçın kabuğu renginin baskın karakterine uyum sağlayan asil siyahlar, yeni sezonun samimi ikilisi oluyor. Modern bir görünüm sunmakla kalmayan tarçın ve siyah, kolay yoldan şık olmanın da önünü açıyor. Bu yakın arkadaşları kombinlerken dikkat etmeniz gerekense; mutlaka yazlık dokulara sığınmak olmalı. Aksi halde kışın karamsarlığını yaz günlerine yansıtabilirsiniz. Mesela, bol kesim akışkan dokudaki tarçın takımları, siyah keten şallarla kombinleyip; siyah bir sandaletle eşleştirebilirsiniz. Aynı Elif Doğan‘ın kombinindeki gibi elinize alacağınız hasır bir çanta da sizi mevsimin sıcaklığıyla özdeşleştirecek.

Elif Doğan - LC Waikiki Elbise

Tarçını Ferahlatan Ekru Tonlar ve Hasırlar

Tarçın kabuğu renginin bir arada iyi görünümler verdiği renkler arasında beyaz, ekru, krem gibi ferah tonlar var. Tarçının koyu havasını aydınlatan bu isimler sayesinde yazın ferahlığına gölge de düşmüyor. Mesela, tarçın rengi bir elbiseyi kombinlerken hiç düşünmeden krem bir şalı, hasır bir çantayı ve terliği tercih edebilirsiniz.

Aybüke Nur Demrici - Tarçın Haki Çizgili Tunik

Tarçın Kabuğuyla Yeşilin Natürel Duruşu

Tarçın kabuğu kendi renkleriyle bir bütün oluşturmasını iyi biliyor, bu doğru. Ancak bazen de bizleri öyle şaşırtıyor ki, ortaya harika uyumlar çıkıyor. Mesela, yeşilin en soft halleriyle oldukça uyum içinde. Belki haki yeşili bir etekle tarçın bluzun uyumu; belki de tarçın bir tunikle de çağla yeşili bir şalın birlikteliği…

Bihter Koç - Fuga Design Gömlek

Beklenmedik Renk Birliktelikleri: Sarı, Mavi, Gri

Tarçın kabuğu renginin beklenmedik renk birlikleri arasında sarı, turkuaz ve gri gibi isimler var. Ancak bu eşleşmeler detaylarda gizlenmeli. Örneğin, sarı bir eteğin altına tarçın sandalet; gri bir sweatshirt ya da mavi gömlek ile tarçın şal; tarçın bir elbiseyle koyu mavi çanta…

Elif Küçüksarı - Betül Barutçu Desenli Kimono

Desenlerle Canlanan Tarçın Kokuları

Tarçın kabuğu renkleriyle desenli parçaların uyumu bir başka. Özellikle çiçek desenleriyle, nakışlarla, etnik desenlerle uyum sağlarken bohem stillere selam veren bu rengi bu sezon kombinlemeden geçmemeli.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir