2020 Yazının Öne Çıkan Rengi Soluk Denim Hangi Renklerle Uyumludur ve Nasıl Kombinlenir?

2020 Yazının Öne Çıkan Rengi Soluk Denim Hangi Renklerle Uyumludur ve Nasıl Kombinlenir?

Mavi Tesettür Jile Modeli

2020 ilkbahar – yaz koleksiyonlarının en yeni üyesi “Faded Denim” yani “Soluk Kot” trendiyle tanışıyoruz.

Koleksiyonlarında bazı markalar ağartılmış denimlere, bazıları da asit yıkama denim tasarımlarına yer verdi. Ancak birçoğu giderek beyaza yaklaşmaya hazır olan açık mavi tonlarındaki soluk denimi tercih etti.

Mavi Tesettür Elbise Kombini 2021

Elbise: Zimmermann

Şimdiden sokak stilinin vazgeçilmezi olan ‘soluk denim’, ceketlere, elbiselere ve tuniklere konu oldu. Ve soluk denim, bazen kot kumaşlarla tasarlanarak kendini gösterdi; bazen de dokudan ziyade sadece rengiyle var oldu. Gelin, sezonun en sevileni soluk denim renginin kimlerle yakın arkadaşlık kurduğuna, tesettür kombinlerde nasıl kullanılacağına yakından bakalım.

Mavi Tesettür Şal Modeli

Yakın Arkadaşlarıyla ‘Ton Sür Ton’u Deneyin

Soluk denimle yaz sıcaklarına uygun olarak ferah bir tesettür kombin oluşturmak istiyorsanız, mutlaka ton sür tonu denemelisiniz. Stiliniz için dolaplarınızdan mavinin farklı tonları seçin. Gök mavisi, buz mavisi gibi daha açık tonlarla birlikte indigo, lacivert gibi koyuları askılardan çıkarın. Tercihinizde son noktayı koyarken şu iki ipucunu yakalayın. Öncelikle yüz tonunuza daha yakışan maviyi başörtüde, fazla kilonuzun olduğu bölgeye koyu tonları deneyebilirsiniz. Geçişleri kullanırken de beyazdan yardım alın. Mesela, soluk denim rengi bir tuniği, indigo mavisi bir şalla eşleştirirken; beyaz dökümlü bir pantolon ve aynı renk sandaletlerle kombinleyin.

Kot Tesettür Kombin 2021


Sahici Denimlerle Bir Araya Getirin

Soluk denim parçalar, kendi ailesiyle iyi bir yakınlık kuruyor. Bazen yine kendi tonuyla takım ruhu oluşturuyor; bazen de daha koyu renklerdeki kotlarla uyum sağlıyor. Her iki şekilde de sokak stilinin en popüler ikilisini yansıtan bu fikir, pratik kombin yapmak isteyenlerin mutlaka aklında olmalı.

Mavi Beyaz Tesettür Kombin

Yaz Ferahlığı İçin Beyaz Parçalarla Kombinleyin

Soluk denim renginin en yakıştığı parçalar arasında beyaz elbiseler ve beyaz kloş etekler yer alıyor. Sezonun maksi boydaki pamuklu elbiselerini; ya da beyaz kloş eteği beyaz gömlekle kombinleyip soluk denim ceketlerle eşleştirebilirsiniz. Topuklu bir sandaletle şehir, hasır terliklerle sahil kenarı stilinizi oluşturabilirsiniz.

Mavi Tesettür Kombin 2021

Gömlek-Tunik: Loewe

Turuncu Detaylarla Kontrast Oluşturun

Soluk denim rengi, kontrast tonlarla da harika stilleri yakalıyor. Tatlı turuncular, nar çiçeğine yakın kırmızılar, güneşten rol çalan sarılarla yaz enerjisini yansıtmak elinizde. Ancak unutmamanız gereken bu renklerle kombini ikiye bölmemek. Yani turuncu bir etekle denim rengi ceketi eşleştirmek yerine; beyaz bir etekle denim rengi gömleği ve turuncu bir şalı kombinleyebilirisiniz. Yani kontrast uyumu daha küçük parçalarda kullanmak şart.

Mavi Tesettür Salaş Tunik Yazlık

Çizgililerle Cool; Çiçeklerle Romantik Uyum

Soluk denim renginin en yakıştığı parçalar arasına desenli tasarımlar katılıyor. Dikine çizgilerle oldukça cool bir hava yansıtan bu renk; çiçeklerle de aniden romantik uyumu yakalıyor.

Mavi Ton Sür Ton Tesettür Kombin

  • Gömlek: Gucci
  • Etek: The Row

Minimal Severlere Lacivert Tercih

Soluk denim, koyu renkleri hayatından asla çıkaramayanların sevineceği yepyeni bir trend. Neredeyse açık mavi tonu, koyu renklerle de bir o kadar yakışıyor. Lacivert etekleri, soluk denim renginde gömleklerle eşleştirebilir, beyazı da kombine bir detay olarak iliştirirseniz minimal ve trend bir görüntüyü yakalayabilirsiniz.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir