2020 Yazının Öne Çıkan Rengi Safran Hangi Renklerle Uyumludur ve Nasıl Kombinlenir?

2020 Yazının Öne Çıkan Rengi Safran Hangi Renklerle Uyumludur ve Nasıl Kombinlenir?

Vesna 2020 Yaz Safran Rengi Tunikler

Sarıya bir gölge düşüren turuncuyla ortaya yılın rengi, “safran” çıkıyor. İpek, keten ve pamuklu kumaşlarda bambaşka stillere dönüşen sıcak sarılar, cesur olduğu kadar iyimser tavırlarıyla koleksiyonlarda yer alıyor. Yaz kombinlerine enerji aşılayan safran, hangi renklerle uyumludur, gelin hemen göz atın.

Akris Safran Ceket - Çanta ve Pembe Takım

Güneşli Günlere İkonik İkili: Safran Sarısı & Pembe

Sıcacık yaz günlerinin en neşeli ikilisi, safran sarısı ve pembe. Biri ışıltısıyla biri de romantikliğiyle sadece kombinlere değil, ruha da enerji veriyor. Bu yakın arkadaşlar birçok farklı seçenekle stillerle buluşuyor. Sarı ceketlerinizi pembe şallarla; pembe takımları sarı çanta ve ayakkabılarla eşleştirmek gibi…

Şeyma Kaymak Hooop Store Pantolon Safran Gömlek

Genç Stil: Mavi, Denim ve Safran

Günlük giyimde ya da tatil günlerinde safranla basic görünümler oluşturmak için yapmanız gereken belli. Bol denim pantolonlar, sarı tunikler ve soluk denim tonlarındaki keten şallarla stillerinizi oluşturmak. Bu kombinde terlik ve çantalarınızı beyazdan yana kullanıp minimalist bir görünüm kazanabilirsiniz.

Aybike Tekstil Safran Desenli Pretty Mila Elbise

Tatil Modası: Çiçekli Sarı Elbise & Hasır ve Bej

2020 yaz koleksiyonlarının en trend parçaları arasında, sarı çiçekli elbiseler var. Efil efil kesim ve dokularıyla kombinlerde olmayı en çok hak eden bu parçayı kombinlemek için de eforsuz fikirlerimiz var. Sezonun modası olan hasır çantalar, hasır sandaletler, bej tonlarındaki keten ya da pamuklu şallarla stilinizi oluşturmak çok kısa sürecek.

Mango Hardal Rengi Fiyonklu Midi Boy Elbise

Mango Elbise

Bohemyaya Yolculuk: Safrana Siyah Dokunuş

Afrika sıcaklarına atışta bulunan safranla, bohem stiller yapmak oldukça zevkli olacak. Bunun içinse safranı, tabayı, siyahı, hasırı, keteni, püskülleri, püskülleri, bağcıkları bir arada kullanmanız yetecek. Mesela, Mango‘nun koleksiyonunda da bulabileceğiniz safran elbiseyi, siyah kemeriyle kombinlerken yine siyah keten bir şalla tamamlayın. Taba renkli bilekten bağcıklı sandaletleri stilinize ekleyin.

Sarı Etek, Safran Rengi Keten Ceket ve Zebra Desen Bluz Kombini

Biraz Ciddiyet: Ton Sür Tona ‘Zebra’ Kat

Safran rengini kullanırken ‘şirin bir kız’ gibi görünmek istemeyenler olabilir. Bunun içinse siyahla bohem kombinler yapmanın yanı sıra, işin içine desenleri de katabilirsiniz. Mesela sezonun sarı eteğini, safran rengi keten bir ceketle kombinlerken; ceketin içine siyah – beyaz zebra desen bir bluz giyin. Aksesuar seçimlerinizde de yine siyah, taba, bej renklerini kullanın.

Zühre 2020 Yaz Haki Kap - Safran Tunik

Koyu Yeşil Tonlarıyla Kombin Yapmayı Unutma

Yılın en trend rengi safran, yine kendi gibi trend olan yeşilin tonlarıyla uyum yakalıyor. Yine Pantone renk katalogundaki soğan yeşili, fırtına yeşili gibi tonlarının yanı sıra bilindik hakiler, soluk yeşiller de birer seçenek olacak. Mesela, sezonun yeşil takımlarını safran şalla ya da çantayla kombinlemek gibi…

Mine Karakoç: Aybike Tekstil Safran Sweatshirt -Beyaz Pantolon

En Pratik: Monokrom Kombine ‘Beyaz’

Safran rengini kombinlerken ilk akla gelen kombin, beyazlarla yapılan eşleşmeler. Mesela, sarı bir sweatshirt ile sarı bir şal; beyaz pantolon ve beyaz sneaker. Bu eforsuz seçeneği farklılaştırmak içinse çantayı su yeşili, lila, pembe gibi tonlar seçmek de mümkün.

Zühre Sarı Zincir Şerit Detaylı Kemerli Takım - Armine Safran Ekstrafor Detaylı Kap

Zühre Takım
Armine Kap

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir