2020 Yazının Öne Çıkan Rengi Portakal Kabuğu Hangi Renklerle Uyumludur ve Nasıl Kombinlenir?

2020 Yazının Öne Çıkan Rengi Portakal Kabuğu Hangi Renklerle Uyumludur ve Nasıl Kombinlenir?

Sena Sever - Ess Prive Pantolon Tunik

Daha zevkli ve daha canlı bir yaz gardırobu için ‘Portakal Kabuğu’ rengiyle tanışın. Şehir hayatın yepyeni bir ahenk getirecek bu ton, ruh halinize bile etki ederek enerji dolu günler geçirmenizi sağlayacak. Peki, 2020 yazının popüler rengi portakal kabuğu hangi renklerle uyumludur, tesettür kombinlerde nasıl kullanılır, gelin keşfedin.

Meryem Merve Batu - TERZİ DÜKKANI Kiremit Bianca Elbise

Terzi Dükkanı Elbise

Portakal Kabuğu Elbise ile Tütün Rengi Şalı Kombinle

2020 yazının en canlı tonuyla kombin yaparken kahvenin açık tonlarına yönelin. Yine sezonun renkleri olan ‘tarla kuşu’ gibi sıcak nötr tonlar ve ‘tütün tozu gibi yine sofistike renkler. Taba, tarçın kabuğu gibi kızıla çalan kahveler de yine bir başka seçenek olacak. Bu sıcak tonlarla kombin yaparken ekru, krem, vanilya tonlarını da dahil edip stilinize ışık verebilirsiniz. Mesela, portakal kabuğu elbiseyi tütün rengi bir şalla kombinleyip, ten rengine yakın babetleri eşleştirebilirsiniz.

Feyza Hakyemez Başar - Kadriye Baştürk Desenli Elbise & Qef Yeşil Keten Şal

Koyu Yeşil Tonlar ve Keten Dokularla Stiline Farklılık Kat

Portakal kabuğu renginin capcanlı görünümünü bir tık kırmak için onu yeşilin koyu ve soğuk tonlarıyla eşleştirin. Mesela portakal kabuğu elbiseyle yeşil keten şalı kombinlemek, yeşil bol keten pantolonu beyaz tişört ve portakal kabuğu ceketle kombinledikten sonra tütün rengi şal ve sandaletle eşleştirmek gibi.

Kübra Doğan - Kevser Sarıoğlu Turuncu Sweat ve Beyaz Pliseli Etek

Bir Portakal Kabuğu Sweat Bir Beyaz Pileli Etek Yeter

Genç, dinamik ve ikonik… Yeni sezonda bu üç kelimeyi stilinize uyarlamak için yapmanız gereken çok basit. Dolapların anahtar parçası olan beyaz pileli etekleri, sezonun en moda rengi portakal rengini taşıyan bir sweatshirt’ü komninleyin. Beyaz sneaker ile sportif görünümünüzü güçlendirirken aksesuar ve şal seçiminizde ister yine beyazı, ister krem tonlarını kullanın.

Aleyna Atalar - Rabiaca Sarı Tunik&Cardion Turucu Şal

Basic Sarı Tunik ve Turuncu Şal ile Yazı Yansıtın

Portakal kabuğu rengi kendine benzeyen renklerle güneş gibi parlamaya hazır. Bunun içinse sarının en açık en soft tonlarıyla eşleştirmek gerek. Mesela sarı tunik gömleklerinizi turuncu şallarla kombinleyin ancak diğer parçaları nötr tonlardan ve hasır aksesuarlardan seçin.

Zühre Oranj-Ekru Kemerli & İşleme Detaylı Tunik - Zühre Oranj Pantolon

Zühre Tunik
Zühre Pantolon

Desenli Parçalarla Takım Ruhu Oluşturun

2020 yazının en eforsuz kombinlerinde baş rolü takım parçalar oynuyor. Bu ikililerde sezonun portakal kabuğu rengi göz alıcı bir hale bürünebiliyor. Bunun içinse kendi takımınızı kendiniz oluşturun. Mesela sezondaki turuncu pantolonu bal kabağı tonlarına çalan daha tok bir renkten seçin. Üstüne de zebra, çizgi ya da etnik desenli turuncu bir tuniği kombinleyin. İddiasını biraz daha azaltmak için yine nude tonlara yönelin.

Feyza Hakyemez Başar - Manuka Denim Ceket

Denim ve Mozaik Mavi ile Fark Yakala

Portakal kabuğu rengi denim parçalarla harika bir uyum yakalıyor. Mesela, denim ceketleri beyaz gömleklerle kombinlerken portakal kabuğu rengindeki şalla eşleştirin. Mozaik mavi bir çantayla kombini tamamlayıp etek ve sandaletlerinizi beyazdan yana kullanın.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir