2020 Yazının Öne Çıkan Rengi Mozaik Mavi Hangi Renklerle Uyumludur ve Nasıl Kombinlenir?

2020 Yazının Öne Çıkan Rengi Mozaik Mavi Hangi Renklerle Uyumludur ve Nasıl Kombinlenir?

Feyza Hakyemez: Armine Desenli Elbise - Kadriye Baştürk Elbise

Mozaik mavi, gökyüzünü ve derin denizleri stillere taşıyor. Canlı ve parlak görünümleriyle bu mavi tonu, tasarımcıların elinde adeta bir sanat tablosuna dönüşüyor. Yazın en sıcak günlerine serinlik getirirken, benzersiz bir zarafet de taşıyan mozaik mavi, bazen gelenekselliğe bazen uçarılığa bazen de ikonik vurgulara çağrı yapıyor. Gelin, hiç vakit kaybetmeden mozaik mavi ve yakın arkadaşlarıyla tanışın.

Hülya Aslan Qooq Store Mavi Turuncu Takım

Uçarı Eşleşmeler: Mozaik mavi ve Turuncu

Capcanlı bir mevsime kontrast renk uyumları hayat veriyor. Keskin tavırlarına hiç aldırmadan zıtlığın bir aradaki şaheserliğini konuşturan mozaik mavi ve turuncu gibi… Tarçın kabuğu, mercan pembesi, portakal kabuğu, safran gibi birbirine çokça yakın bu tonlar, aynı kendileri gibi yılın trend rengi olan mozaik mavi ile çok yakın arkadaşlar.

By Elif Dursun Etnik Desen Gömlek Tunik ve Qef Şal

Mozaiklerden İlhamla Marin Kombin

2020 yaz sezonunda dolapların stil sahibi ismi olacak kimonolar, beyaz üzerindeki canlı mavi tonlarıyla ve geometrik desenleriyle geleneksel mozaiklerden ilham alıyor. Kombinlerde baş rolü oynayacak bu parça, yine kendi renkleriyle marin temasına uyarlanıyor. Örneğin, mozaik mavi keten pantolon, mozaik desen kimono, mavi pamuk şal, beyaz çanta ve sandalet gibi.

Siyah Etek, Mozaik Mavi Spor Ceket, Beyaz Tişört, Beyaz Şal ve Beyaz Sneaker Kombini

Mozaik Mavi – Siyah ve Beyaz Eşleşmesi

Yılın en havalı rengiyle kusursuz bir uyum yakalamak istiyorsanız, bu eşleşmeyi denemelisiniz. Siyah bir etek, mozaik mavi spor ceket (Twist markasının yeni sezonunda mevcut), beyaz tişört, beyaz şal ve beyaz sneakerlarla oldukça havalı bir duruşa kavuşmak çok kolay. Benzer renk eşleşmelerini gece şıklığına, ofis toplantılarına da mutlaka uyarlamalısınız.

Merve Dağlı Bej Takım ve Mozaik Mavi Şal Kombini

Mozaik Mavinin Natürelliğini Koru

Mozaik mavi tek başına o kadar muhteşem bir renk ki, onun bu asaletini bozmaya hiç ama hiç gerek yok. Tam da bu yüzden, beyaz, ekru gibi ferahlatan tercihlerin yanı sıra bej, vizon, krem gibi nude tonlarla kombinler yapın. Özellikle mozaik maviyi tek bir parçada tutmaya özen gösterin. Mesela, bej renk bir takımı mozaik mavi şalla kombinlemek; mozaik mavi ceketi bej ve beyazlarla eşleştirmek gibi.

HE-QA Mavi Cebi Oval Tunik

He-qa Tunik

‘Soluk Denim’ ile Ton Sür Ton Eşleşmesi

‘Mozaik mavi’, yılın rengi olan ‘soluk denim‘ ile oldukça yakın arkadaşlar. Sokak stilleri için bu ikilisinin ikonik eşleşmelerini kullanmak için de hiç düşünmeyin. Örneğin, denim pantolon, beyaz tişört ve mozaik mavi gömlek kombini; mozaik mavi tunikle soluk denim rengi şal birliktelikleri gibi.

Stella Mccartney Blazer Ceket Pantolon Takım

Şık ve Asil: Monokrom

Zarif, elegan ve şık… Bu üç kelime sizi yansıtıyorsa denemeniz gereken mozaik maviyle monokrom bir kombin yapmak. Bunun içinse sizi hiç zorlamayacak olan takım parçalar imdada koşuyor. Mozaik mavi pantolon – ceket takımlarını yine kendi tonlarındaki şal ve ayakkabılarla kombinleyin. Bu kombinde sadece beyazdan yardım alın.

Neways Koyu Mavi Tensel Kot Elbise

Neways Elbise

Romantiklere Özel ‘Şeker’ Detaylar

Mozaik mavi rengi ile yapacağınız tesettür kombinlere sıra dışı detaylar çok yakışıyor. Mesela monokrom bir kombinde elinize alacağınız şeker pembesi bir çanta; mavi takımların içinden sırıtacak sarı bir tişört; gömlek yakalarına somon rengi bir fular gibi…

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir