2020 Yazının Öne Çıkan Rengi “Mercan Pembesi” Hangi Renklerle Uyumludur ve Nasıl Kombinlenir?

2020 Yazının Öne Çıkan Rengi “Mercan Pembesi” Hangi Renklerle Uyumludur ve Nasıl Kombinlenir?

Pembe Spor Tesettür Tunik

Mercanın canlılığına bir doz sakinlik katan pembe ile yılın en sevilen trendi, renk kartelasına ekleniyor. Dünya modasının yıldızı ‘Coral Pink’ yani ‘Mercan Pembesi’, gündüzden geceye her ana güzellik katıyor.

Sportif tavrını pamuk ve keten dokularla; şık görünümünü ipek ve satenlerle yansıtmayı seçen ‘mercan pembesi’ni ve yakın arkadaşlarını keşfediyoruz.

Mercan Renkli Kombinler

İlk İş ‘Soluk Denim’lerle Kombinlemek

Mercan pembesi, sokak stiline en yakışan renklerden biri. Bunun için, en pratik yol, ‘denim’lerden geçiyor. Akla ilk gelecek ve hiç zorlanmayacağınız bir fikir arıyorsanız, mercan pembesi bir eteği, beyaz bir tişörtle onu de soluk denim ceketle kombinleyin. Sandalet ve minik omuz çantalarıyla da stilinizi tamamlarken krem gibi nude tonlardaki keten bir şalla da son noktayı koyun.

Mercan Renkli Tesettür Kombin

Beyaz, Vizon ve Hasır Eşleşmeler

Yazın en keyifli yanı beyaz, vizon gibi nude renkler ile hasırı kombinlere serpiştirerek pratik eşleşmeler yapmak oluyor. Özellikle de baş rol rengimiz mercan pembesi bu ipucuna çok iyi uyum sağlıyor. Mesela, mercan pembesi bir elbiseyi nude sandaletle kombinlerken vizon bir şal kullanmak; mercan pembesi bir pantolonu hasır kemerle ve beyaz gömlekle bütünleştirmek gibi…

Mercan Renkli Trençkot Kombini

Bahar Çiçekleriyle Romantik Stiller

Mercan rengini romantik tavrıyla sakinleştiren pembe, yine kendi gibi hayalperest görünümleri yanına çağırıyor. Baharda doğanın yeniden canlandığını kanıtlayan rengarenk çiçekler de tam da bu sebeple mercan pembesi rengiyle yakın arkadaşlık kuruyor. Çiçek desenli bir gömlekle mercan pembesi trençkotu kombinlemek; mercan pembesi bir elbiseyle çiçekli bir şalı eşleştirmek; mercan pembesi pantolonla çiçekli tuniği kombinlemek ve dahası.

Mercan Renkli Şal

Gündüze Keten Geceye İpek

Mercan pembesi, tasarımların dokusuna göre şıklık düzeyine karar veriyor. Gündüz için keten dokulu tunikler, keten pantolon – ceket takımları, ya da pamuklu gömlek ve şallarda kendini gösteriyor. Gece ise ipekten tasarlanan gece elbiselerinde, ipek ceket ve pantolon takımlarında, parlak dokulu ya da saten eteklerde ve hatta tüllü abiye elbiselerde hayat buluyor.

Mercan Renkli Elbise

Monokrom ve Ton Sür Ton Sevgisi

Mercan pembesi, naif yönünü stillerde yansıtmayı çok seviyor. Bunun içinse baştan aşağı aynı renk denemesi olan monokromu ya da yakın arkadaşlarıyla ton sür tonu yanına istiyor. Gündüz görünümlerinde daha beyaz, vizon, somon, tarçın kabuğu, kahverengi ve hasır eşleşmeleri seven bu renk; bir tık daha şık olmak istediğinde monokrom ve tonaton stiliyle güzelleşiyor. Ve hatta mercan pembesi, göz alıcılığını güçlendirmek için altın ve gümüş ışıltılı ayakkabı ile aksesuarlardan güç alıyor.

Mercan Tesettür Takım

Takım: Everyday Basic – Satın Al

Hafta Sonu Stillerine Neşe

Yazın sıcak günlerinde konfor arayışı ilk sırada gelse de güzellikten ve şık olmaktan vazgeçilmiyor. Tam da bu yüzden eşofman takımlarına, sweatshirtlere, kapüşonlu elbiselere ve sportif bomber ceketlere; mercan pembesi eşlik ediyor. Her ne kadar spor olsa da mercanın trend tonuyla ikoniklik kazanan parçalar, hafta sonlarına neşe getirecek.

Mercan Batik Elbise

Mercan Pembe Batik Görünüm

Mercan pembesiyle plaj stili oluşturmanın bir yolu da ‘batik’ temasını kullanmak. Baş rol rengimiz dışında beyaz geçişli bir parça daha dolaplarda olmalı. Örneğin, mercan ve beyaz renklerinin geçişli olduğu batik desen bir elbiseyi, hasır çantalarla kombinlemek gibi.

Mango Açık Pembe Keten Tençkot

Kontrast Uyumlar

Mercan pembesiyle kontrast uyumlar yakalamak da gündüz stilleri için bir seçenek. Yeşilin soft tonları, mavinin denime çalan koyu renkleri ve tabii ki asil siyahla kombin yapmak gibi.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir