2020 Yazının Öne Çıkan Kül Rengi Hangi Renklerle Uyumludur ve Nasıl Kombinlenir?

2020 Yazının Öne Çıkan Kül Rengi Hangi Renklerle Uyumludur ve Nasıl Kombinlenir?

Hülya Aslan - Qooq Store Tunik&Nuo Official Etek

Grinin havalı tonu, ‘kül rengi‘ zamansız parçaların en yeni üyesi. Güçlü tavırlarıyla sizi etkisi altına alacak bu renk, bir farkı olduğunu kanıtlıyor. Tesettürlü kadınların kombinlerine de harika bir uyum sağlayacak kül rengi ile stil oyunları yapmak da bir o kadar zevkli. Gelin hiç vakit kaybetmeden ipuçlarını yakalayın.

 He-Qa Gri Piliseli Etekli Takım & HE-QA Safir Yoryo Şal

He-qa Takım
He-qa Şal

Metropol Kombinlerinde ‘Mavi’yi Dene

Grinin en serin tonu olarak adını trend renklere yazdıran kül rengi, mevsime atıfta bulunarak ‘maviler’ ile buluşmayı tercih ediyor. Dünya markalarının koleksiyon çekimlerinde sıklıkla bir araya getirdiği bu iki renkle yapılan kombinler, sokak stillerinde de baş gösteriyor. Bu maviler arasına ‘denim’ parçalar da dahil oluyor. Mesela, sezonun denim pantolonlarını beyaz gömlek, kül rengi trençkot ya da gri ikili takımı mavi şalla eşleştirmek gibi.

Aynil Kaya - Manuka Tunik

İkonik Bir Stil İçin ‘Sarı’ Detaylar

İkonik stilleri denemeyi sevenler, hem minimalist hem iddialı bir fikre kapılarını aralasın. Öyle ki, yeni sezonda kül rengi parçalarla yapılan kombinlere, detay olarak dahil olan sarılar kusursuz görünümlere imkan tanıyor. Mesela kül rengi bir pantolon – ceket takımla sarı bir çantayı eşleştirmek; kül rengi tulumu sarı sandaletle kombinlemek buna örnek olabilir.

Betül Gedik - TERZİ DÜKKANI Antrasit Isabel Elbise&TERZİ DÜKKANI Antrasit Rio Şal

Terzi Dükkanı Elbise
Terzi Dükkanı Şal

Elegan ve Zamansız ‘Monokrom’

Sadeliği motto edinenler, elegan duruşlardan vazgeçemeyenler her trend rengi mutlaka ‘monokrom’ stili ile denemeli. Özellikle kül rengi gibi sakin ve nötr tonları baştan aşağı kullanmak kombinlere ayrı bir asalet katıyor. Tam da bu sebeple, kül rengi bol bir elbiseyi, sezonun konfor akışkan dokulu kül şalları ile tamamlamadan yazı bitirme.

Kübra Doğan - Hooop Store Tunik

Romantiksen Ya Pembe Ya Mor

Kül renginin sakinliğine soft ama tatlı tonlar çok ama çok yakışıyor. Özellikle, sportif eşleşmeler yapacaksanız bu seçeneği göz önünde bulundurmak gerek. Lila tonlarında bir sweatshirt’ü kül rengi şal ile kombinlerken sarı bir omuz çantası alıp beyaz pileli etek ve beyaz sneakerlarla eşleştirerek genç ve romantik duruşa adım atabilirsin.

Elif Doğan - H&M Ceket - He-Qa Takım

Ofise ‘Kül’ Ceketleri Dahil Et

Mesai saatlerinin yeni görünümlerinde, kül rengi takım parçaları var. Kimi zaman pantolon – ceket eşleşmesi olarak ciddiyetini koruyan bu renk, bazen de sadece ceket olarak karşımıza çıkıyor. Bu parçalarla kombin yaparken ‘taba’ gibi kahve tonlarını ve karamsarlığa kapılmamak için beyazlarla geçişi sağlayın. Mesela kül rengi bir takımın içine beyaz gömlekleri, çanta ve babetleride tabayı, şal seçiminde griyi kullanın.

Fatma Vera - Mina Aişe Trençkot, Pantolon ve Şal

Tatlı Turuncuları Sakin Gri ile Eşleştir

Kül renginin yakın arkadaşlık kurduğu tatlı seçeneklerden biri de sakin turuncular. Mercan pembesi, somon, yavruağzı gibi tonlara biraz kül serpmek şart. Mesela romantik turuncu trençkot ve tunikleri kombinlerken kül rengini akılda tutmak gerek.

Neways Gri Elbise ve İkili Takım

Neways Elbise
Neways Takım

Dolapların Anahtar Parçalarına Kül Serpin

Yeni sezonda oldukça popüler olan kül rengini, gelecek sonbahar koleksiyonlarında bolca göreceksiniz. Tam bu yüzden dolapların anahtar parçalarını şimdiden bu renkten seçmek gerek. Alışverişlerde, olmazsa olmaz trençkotları, başörtü ve şalları, sweatshirt’leri, elbise ve etekleri ilk sıraya alın.

Sena Sever - Touche Official Desenli Elbise

Siyah ile Ağırlığınızı Koyun

Kül renginin altında yatan grilik yakın arkadaşı olan siyahlarla arasını iyi tutuyor. Ofis stilinde, toplantılarda ya da günlük hayatta, bu ikilinin ağır duruşundan faydalanmak gerek. Kimi zaman çizgi desenleriyle kimi zamanda geometrik desenler bu iki rengin buluşmasına şahitlik edebilirsiniz.

Gamze Özkul Gri Rana Dantel Detaylı Abiye

Gamze Özkul Abiye

Gecenin Işıltısı

Düğün, nişan ya da özel bir gününüzde zarif bir duruş istiyorsanız kül renginin minimalliğinden yararlanın. Saten, dantel veya tül dokularla kendini gösteren kül, gece elbiselerine yeni bir dokunuş getiriyor.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir