2020 Yaz Mevsiminin En İyi 20 Şal Modeli

2020 Yaz Mevsiminin En İyi 20 Şal Modeli

Hülya Aslan - Req Official Mavi Şal - Cardion Eşarp Şal

Sıcak yaz günlerinde tesettürlü kadınının konforunu üst seviyeye çıkaracak şallar, kimi zaman pamuklu kimi zaman penye kimi zaman krinkıl kimi zaman da keten dokusuyla dolaplarda yerini almaya hazır. Doğal dokularıyla terletmeyerek sıcak hava koşullarına karşı gardını alan parçalar en trend görünümleriyle karşımızda. Gelin sezonda imdadınıza koşacak 2020 yazı için en uygun şallara göz atalım.

Qef 2020 Yaz Şal Modelleri

Aradığınız Yazlık Şal Qef’te

Ferahlık içeren iplikler ile dokunan Qef 2020 şal modelleri yaz boyu nefes alan yapısı ile aradığınız rahatlığa ulaştırıyor. İç belli etmeyen, rahat şekil alan ve dokusundaki ferah ipler sayesinde terletmeyen şalların tok duruşlu oluşu da ayrı bir avantaj. Qef Bubble ve Brush serisinde ki siyahtan ekruya, vişne çürüğünden patlıcan moruna pek çok renk alternatifi ile bu yaz favoriniz olacak.

He-qa 2020 Yaz Şal Modelleri

He-Qa Çağla Şal
He-Qa Kemik Şal

Krinkıl Dokusu ile Kırışmayan Şallar HE-QA’da

He-Qa, pembeden yeşile bir kaç farklı tondaki şal modelleri ile yazı renklendirirken nefes alan kumaş seçimiyle de konforu bir üst seviyeye çıkarıyor. Krinkıl dokusu ile kırışmayan, doğal olarak ütü de gerektirmeyen He-Qa şallar, dik duruşuyla da tesettürlü kadından tam not alıyor. He-qa Elegant ve Yoryo Serisi oldukça makul fiyatıyla alışveriş sitemizde, üstelik 3 Şal 150 TL  kampanyası da devam ediyor.

Moda Kaşmir 2020 İlkbahar Yaz Şal

Her Kombine Uygun Renk Moda Kaşmir’de

Hafif ve ütü gerektirmeyen yapısı ile rahatlığı ön plana alan markalardan biri de Moda Kaşmir. Tesettür kombinler için en uyumlu tonları bulabileceğiniz koleksiyona göz atarak dolabınızdaki renk açıklarını kapatın. Kendiliğinden kırışık dokusu ile yaz rahatlığı da cabası.

Tuva Organik Pamuk Şal

Tuva Bej Şal
Tuva Vizon Şal

Pamuklu Şalın En Organik Hali Tuva’da

Organik pamuktan üretilen Tuva Şal, ince dokusu ile konforlu bir yaz stili vadediyor. Diğer şal modellerine göre boyu daha uzun olan bu tasarımlar istediğiniz bağlama şekline de kolayca uyarlanabiliyor. Organik pamuk dokusuyla olduğu kadar hesaplı fiyatıyla da tesettürlü kadını kendine çekiyor.

Mirach Pamuk Şal

Mirach Bej Şal
Mirach Siyah Şal

Başta Dik Duruşuyla Dikkat Çeken Şallar

2020 yazında pamuklu şal modelleriyle dikkat çeken diğer bir marka da Mirach. Tesettürlü kadının dikkatini daha çok başta dik duruşuyla çeken marka; açıktan koyuya, desenli tasarımlardan düz modellere bir çok alternatife de koleksiyonunda yer veriyor. Hatta 50 TL’nin altında ki fiyatlarıyla bütçeyi de sarsmıyor

Fresh Scarf 2020 Şal Modelleri

Pamuk-Keten Kardeşliği Fresh Scarf’ta

Hem pamuk hem de keten içeren özel bir şal koleksiyonu hazırlayan Fresh Scarf, doğadan ilham aldığı renkleriyle de dikkat çekiyor. Doğal ipliklerle üretilen pamuk-keten şalların, nefes alan ve terletmeme özelliklerinin yanı sıra önü düşmeyen bir yapıya sahip olmasına tesettürlü kadınlar daha çok memnun oluyor. Marka, keten ipliklerin kaşındırma yapmaması için ilk kullanım öncesi ise yıkanmasını tavsiye ediyor. Sıcak havalarda başınızda ağırlık yapmayan ve kaymayan ince pamuk vual şallar ise yaza renk katıyor. Bu seri de içerisinde bulunan vual iplik sayesinde gün içinde başınızda incelme ve sönme de yapmıyor.

Rabia Z Penye Şal

Rabia Z Bej Şal
Rabia Z Vizon Şal

Rabia Z. Farkıyla Penye Şal Konforu

Tesettürlü kadınların günlük yaşamına iğnesiz ve bonesiz kullanma özelliğiyle zahmetsiz şıklık mottosunu getiren Rabia Z. imzalı penye şallar, aynı zaman nefes alabilen kumaşlarla üretiliyor. Pratik tasarımıyla tek adımda farklı modeller oluşturabileceğiniz penye şallar ile yaz boyu konfor ve şıklığın tadını çıkarın. %100 doğal kumaşıyla serin tutan ve terletmeyen Rabia Z. penye şal 50 TL’nin epey altında ki fiyatıyla da cepte yakmıyor.

Req Official 2020 Yaz Şal Koleksiyonu

Yaza Uygun Doğal Dokular Req’te

%100 pamuklu dokusuyla yaz boyu konfor sunan Req Official; kırışmaya karşı dayanıklı, renkleri oldukça canlı gösteren ve yıkama sonrası şıklığını kaybetmeyen şal koleksiyonuyla karşımıza çıkıyor. Kumaş seçimi kadar renklerin doğallığı da Req şalları bir adım öne çıkarıyor.

AlwayShawl Renkli ve Desenli Şal

AlwayShawl Siyah Şal
AlwayShawl Ekru Şal

Hem Çok Renkli Hem Desenli

Tek başına bir kombini renklendirmeye, desenleriyle de hareketlendirmeye kararlı olan şallar 2020 yazında AlwayShawl markasında boy gösteriyor. Açık ve koyu renk alternatifi ve hesaplı fiyatıyla tesettürlü kadının beğenisini kazanan modellere alışveriş sitemizden kolayca ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir