2020 Sonbaharının Öne Çıkan İkilisi Etek Ceketlerle Ciddiyet ve Zarafeti Aynı Anda Yakalayın

2020 Sonbaharının Öne Çıkan İkilisi Etek Ceketlerle Ciddiyet ve Zarafeti Aynı Anda Yakalayın

Dilara Nazan Ertan Kaşe Vatkalı Blazer & Krem Kloş Etek

2020/21 sonbahar – kış koleksiyonlarında uzun uzun, renk renk etekler ve onları asla yalnız bırakmayacak ceketler boy gösteriyor. Hem ciddiyeti yakalayan hem de zarif görünmenin sırrı olan ikililer, tesettürlü kadının da çekim alanına girdi.

Hiç vakit kaybetmeden ilham alacağınız etek – ceket kombinleri ve akıllara not etmeniz gereken tüyolarla başlayalım.

Mango Plise Etek Deri Ceket

Mango Ceket
Mango Etek

Kara Kış: Pileli Etek & Deri Ceket Kombini

Tesettürlü kadının dolabında joker parça olan siyah pileli etekler, yeni sezonda deri ceketlerle buluşmak için can atıyor. Uzayan boyları ve daha dökümlü kalıplarıyla karşımıza çıkan deri ceketler, bazen bir trençkot bazen bir tunik ayarında. Bu iddialı parçanın maskülenliğine karşı pileli eteklerin şifon ya da krep gibi akışkan dokuları feminenliğiyle orantıyı öyle güzel sağlıyor ki… Baştan aşağı siyah olmaktan çekinmeden bu ikiliyi kombinleyin, siyah botlar ve siyah şallarla mutlaka tamamlayın.

LC Waikiki Ekose Ceket ve Etek Kombinleri

LC Waikiki Ceket
LC Waikiki Etek
He-qa Şal
LC Waikiki Etek
LC Waikiki Bot
LC Waikiki Spor Ayakkabı
LC Waikiki Çanta

Ekose Ceketlerle Renkli ve Şık

Bej, gri, lacivert, koyu yeşil gibi tonlarda tercih edildiğinde ciddiyet; kırmızı, sarı ve bordo gibi renklerle tasarlandığında eğlenceli bir hal alan ekose desenler bu sezon ceketlerle hayat buluyor. Dolaplarda mutlaka yerini alması gereken parçalar, yanına da tabii ki etekleri alıyor. Ofis stillerinizde saydığımız ciddiyeti veren tonlardaki bir kruvaze ceketi, A kesim bir etekle kombinleyin. Topuklu çizme ya da bootielerle eşleştirin. Hafta sonları da eğlenceli ekoseleri eteklerle buluştururken sneaker’ları kullanın.

Remila Pembe Buklet Kumaştan Kruvaze Crop Ceket

Remila Ceket

Desenli Kloş Etekler ile Crop Ceketler

Şık kombinlerin baş rolü olmaya layık kloş etekler, özellikle desenli halleriyle hatta sonbaharda zebra baskılarla kendini gösteriyor. Bej ve siyah ikilisiyle desenlenen bu eteklerin tavrına da en çok crop, yani kısa ceketler yakışıyor. Beli ince boyu uzun gösterecek bu kombinde kullanmanız gereken renkler zaten belli: Siyah ve bej.

TRENDYOLMİLLA Çok Renkli Tüvit Püsküllü Ceket Kaban

Trendyolmilla Ceket

Tüvit Ceketleri Eteklerle Buluşturma Zamanı

Yeni sezonda tüvit ceketler kendine her zamankinden daha fazla yer buluyor. Özellikle capcanlı renkleriyle çekim alanına giren bu tasarımlar, eteklerle apayrı bir hava yakalıyor. Kruvaze kesim tüvit cekette baskın olan rengi seçin aynı renkteki A kesim etekle kombinleyin. Yine renklerden çok uzaklaşmadan bağcıklı topuklu bir bootie ile havanızı yakalayın.

Ceylan Otantik Kahverengi Kot Etek ve Ceket

Ceylan Otantik Ceket
Ceylan Otantik Etek

Baştan Aşağı Kahve

Sonbahar mevsiminde kombinlenmesi en zevkli renk kahverengi, etek – ceket ikilisiyle kullanmanız şart. Bir takım havası yakalayacak parçalar, aynı zaman ince ve uzun görünümün de sırrı olacak. İddialı bir duruş için açık kahve deri bir ceketi kahve etekle kombinleyin. Ceketin beline aynı dolanan kemer de vücut proporsiyonunu sağlayacak. Ayakkabı da benzer renk tonlarından seçebilir; ceketin içine koyu kırmızı, koyu mavi gibi canlı tonlardan yana kullanabilirsiniz. Bu kombine aksesuar olarak altın ışıltılar da çok yakışacak. İster kolye ister çantaların zincir saplarıyla bir hava katabilirsiniz.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir