2020 Sonbaharının Favori Rengi Sulusepken Nasıl Kombinlenir?

2020 Sonbaharının Favori Rengi Sulusepken Nasıl Kombinlenir?

Kadriye Baştürk Gri Pliseli Etek ve Desenli Sweat(Sena Sever)

Sonbaharı temsil eden zamansız rengimiz sulusepkeni daha yakından tanımaya var mısınız? Pantone’un, ‘güvenilir, sağlam ve sonsuz’ olarak tanımladığı bu renk, nötr olduğu kadar şık stillerin baş rolünde oynamaya hazır. Moda haftalarında podyumları adeta esir eden sulusepken, dolapların as parçalarına hayat verirken kombin yapmayı da zevkli bir oyun haline getirecek. Ama önce gelin ipuçlarımıza göz atın.

Miquel Premium Şişme Yelek (Büşra Nur)

Sulusepken ile Kahverenginin Beklenmedik Birlikteliği

Yeni sezonun en beklenmedik renk birliktelikleri arasında sulusepkenin yumuşak gri tonu ile kahverenginin uyumu. Birçok kişi hala bu ikilinin uyumsuz olduğunu iddia etse de onlar söylentileri kulak arkası ederek zirveye oynuyor. Mesela, sulusepken bir takımla kahverengi yün bir şalın ya da deri çantanın uyumunu bu sezon mutlaka denemelisiniz.

Trendyolmilla Ekose Blazer Ceket

Trendyolmilla Ceket

Sulusepkenin Ekoseye Çok Yakışan Tavrı

Yeni sezon dolaplarını ele geçirecek kruvaze ceketler arasından seçim yaparken öncelik vermeniz gereken sulusepkenin nötr havasında ekoseler olmalı. İncecik çizgileriyle gönülleri çelen bu desenlerdeki grinin baskınlığı mevsime en yakışan isimlerden. Beyaz bir gömlek bir jean ile oldukça havalı gösterecek sulusepken renginde ekose ceketle ister ofise ister gezmeye gidin.

Rabia Şamlı Gri Kaşe Kaban

Rabia Şamlı Kaban

Yün Paltolarda Sulusepkeni Denemeli

2020/21 sonbahar – kış koleksiyonlarında sarılma hissi uyandıran yumuşacık yün paltolar, sulusepken renginin ışıltısı altında karşımızda. Neredeyse her koleksiyonda rast geleceğiniz bu tasarımlar, özellikle maksi boylarla sokağın en havalısı oluyor. Kombinlemesi de bir o kadar zevkli olacak paltonuzu ister sporlarla günlük hayata ister topuklu botlarla şıklık dolu günlerde kullanın. Tek dikkat etmeniz yazımızda bahsettiğimiz renk uyumlarına şans vermek.

He-qa Gri Pliseli Takım- Mavi Şal

Sulusepken ve Mavi Tonlarıyla Huzuru Yakalayın

Moda haftalarını esir alan sulusepken podyumlarda en çok mavi eşleşmelerle kendini gösterdi. Pantone’un popüler renkleri arasında isimlendirilen klasik mavi, güçlü mavi, gerçek mavi gibi birçok ton baş rol rengimizle harika uyumlar içerisinde. Gri takımlar içinden baskın rengiyle göz alan parlak mavi kazaklar; sulusepken yün eteklerle gece mavisi trikolar; sulusepken şişme bir montla mavi boğazlı kazak ve şal gibi uyumlar sezonda çok işinize yarayacak.

Qooq Store Gri Gömlek Sweat -Siyah Etek(Hülya Aslan)

Ciddiyet Severler Siyaha

Sulusepken kombinlenirken ciddiyeti korumak için siyahtan uzaklaşmamak şart. Ancak dikkat etmeniz gereken zıt dokularla bu uyumu yakalamak olmalı. Mesela sulusepken rengindeki yün bir palto ile deri çantayı, sulusepken triko elbise ile deri çizmeler gibi.

Ak Design Gri Takım (Merve Serap)

Sezonun Rengi Yanık Kına ile İddiayı Koru

Kırmızının daha naif bir tonu olan yanık kınadan daha önceki yazımızda bahsetmiştik. Bu renk sezonda yine kendi gibi popüler olan nötr gri ‘sulusepken’ ile çok ama çok yakışıyor. Özellikle kışlık dokuların buluştuğu kombinde bu iki rengin cazibeli uyumu sizi içine çekecek.

Trendyolmilla Gri Blazer Ceket - Hülya Aslan

Trendyolmilla Ceket

Takımlarla Baştan Aşağı ‘Sulusepken’

2020/21 sonbahar – kış koleksiyonlarında renk renk boy gösteren ofis takımları, en çok sulusepkenin hakimiyeti altında. Baştan aşağı bu tonla yapılan bir stilin minimalist tavrı, zarif şıklık nasıl olur göstermek yeterli parçalar olacak.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

 

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir