2020 Sonbahar – Kış Şal Rengi Trendleri

2020 Sonbahar – Kış Şal Rengi Trendleri

Emproyal İpek- Keten Serisi

Yeni sezonda tesettür kombinleri tamamlayacak şalların rengi belli. Kimi doğanın yeşilden sarıya, sarıdan kahverengiye dönüşünden ilham alıyor kimi de sütlü bir kahve ya da tatlı bir portakal kokuyor.

Gelin, stilinizi tamamlarken sizi hiç zora sokmayacak 2020 sonbahar – kış şal rengi trendlerine yakından bakın.

Modakaşmir Kahverengi Şal

Koyu, Yoğun ve Capcanlı Kahverengi

2020 sonbahar – kış kombinleriniz için kurtarıcı görevi görecek bir şal rengi varsa, o da hiç şüphesiz kahvedir. Oldukça koyu, yoğun ve canlı rengiyle minimal olduğu kadar iddialı görünmeyi sağlayacak bu renkteki şallar, baştan aşağı kendi tonlarıyla kombinlenmek için sabırsızlıkla bekliyor. Her ten renginde farklı hava estiren kahve şalları denemeden mesafe koymayın.

HE-QA Şal

HE-QA Şal
HE-QA Şal

Nude Tonlara Yaklaşan Sütlü Kahveler

Sezon trendlerinde badem, kumtaşı gibi isimlerle anılan açık kahve tonları, dolaplarda joker isim olacak bir diğer şal seçeneği. Sonbahar dolaplarınızdaki her türlü renkteki kıyafetinizle bu şalı kombinleyebileceksiniz. Mesela bordo bir ceket, yeşil elbise ya da siyah paltolarla sütlü kahve… Kısacası bu sezon kesinlikle bir sütlü kahve şala ihtiyacınız var.

Tuva Şal - İpekhan Şal

Tuva Şal
İpekhan Şal

Sezonun Popüler İsmi Ateş Tuğlası

Güçlü ve sağlam duruşuyla sezonun en popüler rengi olmayı başaran ateş tuğlası tonundan daha önceki yazımızda bahsetmiştik. Bu trend rengimiz kıyafetlerde olduğu kadar şal ve eşarplarda da adından söz ettiriyor. Özellikle baştan aşağı kırmızı yoğunluğu veren elbisedense ‘ateş tuğlası’nı şallarda kullanmak daha doğru daha mütevazı olacaktır. Neredeyse her ten rengine yakışan bu koyu kırmızı tonu ile iddialı bir hava yakalamak elinizde.

Shantuq Şal - Qef Şal

Portakal mı, Şeftali mi?

Parlak bir portakaldan öykünen ‘amberglow’, harika kokusuyla rahatlatan bir şeftali nuga… Yeni sezonda turuncu yansımaları olan bu renkler çok ama çok moda. Soğuk ve karamsar kış günlerine canlılık getirmeyi amaçlayan turuncu şallar, kombinlere olduğu kadar ruhunuza da enerji aşılamaya kararlı. Ayrıca bu turuncu tonları zaman zaman biraz daha koyulaşarak kiremit rengine hatta koyu kırmızılara kadar geçiş yapabiliyor. Ten renginize en yakışan turuncuyu keşfedip şal dolaplarına eklemelisiniz.

Emproyal Haki Şal

Olmazsa Olmaz ‘Haki’

Deniz yeşili, askeri zeytin ve bilindik ‘haki’… 2020 sonbahar – kış şal trendlerinden adından her zaman bahsettiren bu yeşil tonları, tesettürlü kadınlar için de anahtar isim. Ne fazla iddialı ne çok sönük. Oldukça yerini bilen mütevazılığından ödün vermediği gibi güzelliği de yansıtan rengimiz, dolapların as parçası.

Shantuq Palet Serisi

Parlak Siyahlara Dönüş

Trendler listesinden hiçbir zaman eksik olmayan siyah, yeni sezonda biraz daha ışıldıyor. Bazen saten formlarla bazen de deri görünümleriyle şallara baskın bir karakter katıyor.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir