2020 Kış Büyük Beden Tesettür Kombin Önerileri

2020 Kış Büyük Beden Tesettür Kombin Önerileri

Alia Büyük Beden Kaban

Büyük beden giyim markası Alia, 2020 kışına genç ve modern tasarımlar hazırlayarak şıklıkta sınır tanımıyor. Klasikten vazgeçmeyenler için kaşe kumaştan son dönemde yumuşacık dokusuyla trend olan peluş kabanlara, şişme yeleklerden kapüşonlu parkalara, tek parça şıklığını ya da görünümünü yaşatan elbise ve takımlardan en güzel tuniklere beden özgürlüğü Alia’da… İşte markanın tasarımlarından sizler için derlediğimiz 2020 kış büyük beden tesettür kombin önerileri…

Alia Büyük Beden Çıtçıtlı Kaban ve Simli Kazak

Çıtçıtlı Kaban
Simli Kazak

Şıklıkta Sınır Tanımayın: Kaban & Simli Triko

Alia’dan siyah deri detaylı, kürk yakalı kaban ve simli triko kazak modelinin kontrast uyumu ile şıklıkta sınır tanımayacak bir büyük beden kombin hazırlamak mümkün. Fazla kilolarınızdan muzdarip olmanızı siyahın arkasına gizleyebileceğiniz bu kombine bir tıkla ulaşın.

Alia Peluş Kaban ve Triko Elbise

Peluş Kaban
Triko Elbise

Sıcacık Görünüm: Peluş Kaban & Triko Elbise

Peluş kabanların sıcacık ve yumuşacık dokusu bu sene dolaplara girmeyi başardıysa büyük beden kadınlarda bu furyaya takılsın. Alia marka triko elbise ve peluş kaban ile en pratik sıcacık bir kış kombinine imzanızı atın.

Alia Büyük Beden Gömlek ve Kaşe Kaban

Kaşe Kaban
Siyah Gömlek

Klasikleşen Ofis Stili: Kaşe Kaban & Siyah Gömlek

Her çalışan kadının klasikleşmiş ofis stilinin anahtar parçası bir beyaz bir de siyah gömlektir. Bu iki parçayı ister kalem etek ister bol pantolonlarla, kışın üzerine bir hırka ya da ceketle rahatlıkla kombinleyin. İş ciddiyetinin altını çizen klasik ofis stili için Alia siyah gömlek ve kaşe kabanı da alışveriş listenize mutlaka ekleyin.

Alia Büyük Beden Triko Tunik ve Kapüşonlu Kaban

Çizgili Triko
Kapüşonlu Kaban

Günlük Kış Kombini: Kapüşonlu Kaban & Çizgili Triko

Okula, arkadaşlarla buluşmaya, alışverişe ya da gezmeye… Günlük hayatın koşturmacasında kış kombinlerinin en konforlu ikilisi hem hava şartlarına hem de gideceğiniz bu ortamlara uyum sağlıyor. Alia’dan büyük beden sportif bir kombin önerisi olarak kapüşonlu kaban ve çizgili trikoyu da alışveriş listenize ekleyin.

Alia Büyük Beden Şişme Kaban ve İkili Takım

Kapitone Kaban
İkili Takım

Bir Kahve İçimi: Kapitone Kaban & İkili Takım

Baştan aşağı kahve tonlarında bir stil ile şıklığınızı konuşturmak elinizde. Arkadaşlarınızla kahve içmeye giderken ortama uygun renklerle kombin yapmak isterseniz Alia bej kapitone kaban ve tarçın kokulu ikili takım tam size göre.

Alia Büyük Beden Şişme Yelek ve Eşofman Takımı

Kapitone Yelek
Eşofman Takımı

Hafta Sonu Yürüyüş Stili: Eşofman Takımı & Şişme Yelek

Hafta sonu sabah yürüyüşünde stilinize eşlik edecek eşofman takımı ve şişme yelek ikilisi büyük beden spor giyimin yine en güzel örneklerinden biri. Alia’dan şıklığın konforun bir adım önüne geçtiği eşofman ve kapitone yelek sadece yürüyüş de değil sonrasında arkadaşlarınızla ya da ailenizle hafta sonu kahvaltı kaçamağında da rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir kombin oluyor.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir