2020 İlkbaharının En İyi 20 Trençkot Modeli

2020 İlkbaharının En İyi 20 Trençkot Modeli

2020 Trençkot Modelleri Kahverengi

Minimalist, havalı ve çabasız… Bahar mevsiminde gündeme gelen trençkotlar, form ve siluetleriyle sokak modasına yeniden dahil oluyor.

Tesettürlü kadının kült parçası olan trençkotlar, ikonik bej tasarımlardan metalik ışıltılara; süet dokulardan yaz karasına kadar pek çok şekle bürünüyor.

Refka & Gizce Trençkot

Gelin alışverişe çıkmadan önce 2020 ilkbaharının en iyi 20 trençkot modelini bu yazımızda keşfedin.

Zara 2020 İlkbahar Yaz Trençkot

Onun Özünde Bej Olmak Var

Zaman içinde ne kadar farklı tonlara bürünse de onun özünde ‘bej’ olmak var. Belki de şimdiye kadar birkaç modelini eskittiğiniz bu tasarımlar, sokakların her daim kazanan ismi. Diz altında biten boyları, düz kesimleri ve bele dolanan kuşaklarıyla bej trençkotlardan bizim dikkatimizi çeken Zara‘nın iki modeli oldu (500 TL).

Mango 2020 İlkbahar Yaz Trençkot

Kontrast Yaka Detaylarıyla Farklılık

Kendini diğerlerinden detayları sayesinde ayırmayı başaran trençkotlar, alışılagelmişin bir adım dışına çıkıyor. Astar, yaka ve kol gibi dışa dönük kısımlarda kontrast bir renk görseli sunan parçalar, ikonik havaları sayesinde çekim alanını genişletiyor. Buna benzer havalı trençkotlar Mango‘nun yeni sezon koleksiyonunda yer alıyor. Biri rengi sayesinde zıtlığın gücünü (900 TL) kullanırken; bir diğer ekose deseniyle (600 TL) hareket kazanıyor.

Ipekyol 2020 İlkbahar Yaz Metalik Efekt Trençkot

Metalik Görünümlerle Yaz Işıltısı

2020 ilkbaharının en ikonik trençkot modellerinden biri de metalik ışıltılı tasarımlar. Bej, pudra, gri gibi soft renklerle minimalleşmeyi başaran parçalar, yeni sezonda farklılık arayanlar için birebir. İpekyol‘un koleksiyonundaki metalik iki trençkot (760 TL) da bu trend en iyi örnekler…

Stradivarius 2020 İlkbahar Yaz Trençkot

Romantik Renklerle Bahar Aşkı

Canlanan doğa, göz alan güneş, masmavi gökyüzü romantik çağrışımlarını trençkotlara getiriyor. Günlük hayatın koşturmacasında enerjiyi zirvede tutacak basic tasarımlarda mavi, pembe, sarı, yeşil gibi tatlı renkler kendini gösteriyor. Bunlardan ikisi de Stradivarius‘un koleksiyonunda (200 TL) karşımıza çıkıyor.

Koton İlkbahar Yaz Süet Trençkot

Koton Hardal Trençkot
Koton Lacivert Trençkot

Süet Dokularla Bahar Sıcaklığı

Serin bahar günlerinde hafif ceketlerle günü kurtarmak şimdilerde çok zevkli. Özellikle süet dokuların rengarenk görünümleri gözlerde adeta kalp çıkarıyor. Siz de seçimizi süetlerden yana kullanmak isterseniz belki Koton‘un koleksiyonunda yer alan sezon trendi sarıyı (95 TL); ya da sadeliği korumak için laciverdi listeye ekleyebilirsiniz.

Mudo 2020 İlkbahar Yaz Tensel Trençkot

Mudo Tensel Trençkot

Tencel Kumaşların Ultra Konfor Seviyesi

Trençkot seçimlerinde sadece kesim, renk ve görünüşlere kanmayın. Alışverişlerinizde mutlaka kumaş içeriklerine göz atın. Hem hafif hem konforlu hem de sağlıklı olması nedeniyle tencel kumaşlar iyi bir seçenek. Mudo‘nun yeni sezon koleksiyonundaki maksi boy bej trençkot (300 TL) da mevsimin en akıllıca yatırımı olacak.

Yargıcı 2020 İlkbahar Yaz Trençkot

Pardösüye Modern Bakış

Pardösüler artık sadece tesettür giyim markalarında yer almıyor. AVM mağazalarında bile uzun boyda, geniş kesimde pek çok dış giyim tasarımı bulmak mümkün. Bunlardan ikisi, Yargıcı‘nın yeni sezon koleksiyonundaki mavi ve bej pardösüler (900 TL)… Pamuk dokularıyla, kruvaze kapamalarıyla bu iki parça listelerde yer almalı.

Benin Kapüşonlu Yağmurluk Trençkot

Benin Camel Yağmurluk
Benin Siyah Yağmurluk

Bahar Yağmurlarına Önlem Alan Yağmurluklar

Hem serin havalarda ılık bir iklim sağlayan hem de aniden gelen bahar yağmurlarına gardını alan tasarımları dolaplara eklemekte fayda var. Benin markasına ait bej ya da siyah fermuarlı maksi boy yağmurluklar (170 TL), sezonun joker iki ismi…

Qooq Store - Nways Denim Trençkot

Neways Denim Trençkot
Qooq Store Jean Trençkot

Dış Giyim Denim Zamanı

Denim trençkotlar her zamankinden bir adım daha öne çıkıyor. Uzun boyları ve geniş kalıplarıyla oldukça cool hava takınan parçalardan biri Neways (237 TL) bir diğeri de Qooq Store‘da (387 TL) karşımıza çıkıyor.

He-qa Siyah Trençkot

He-qa Siyah Trençkot

Yaz Karası Trençkotlar

Aşırı sıcaklarda pek tercih edilmese de bahar mevsiminin belirsiz hava şartlarında, siyah trençkotlar kurtarıcı bir seçenek. He-qa markasının maksi boy siyah modelleri (240 TL) de hem şık hem havalı duruşlarıyla listenin olmazsa olmazı.

2020 Trençkot Modelleri Kahverengi

Trençkotun Kültleşen Tasarımları

Trençkot denince akla gelen ilk isim şüphesiz Burberry. Dünya moda markalarından olan Burberry kültleşen tasarımlarına yeni yorumlar katarak yine tasarımlarıyla kalbimizden vuruyor.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir