2020 İlkbaharının En İyi 10 Uzun Etek Modeli

2020 İlkbaharının En İyi 10 Uzun Etek Modeli

Rosie Assoulin - Erdem Desenli Etek

Hareketli pileler, rengarenk geometrik desenler, tığ işlemeler ve denimler…

2020 ilkbahar sezonunda uzun etek modelleri tesettürlü kadının gönlünü yeniden fethedecek.

Kahverengi Etek Modelleri

Etek: Fendi

Canlanan doğadan ilham alan tasarımcılar, hem geçmişin değişmeyen isimlerini hem de yepyeni trendleri sezona kazandırıyor. Gelin mevsimin en favori uzun etek modellerine hızlı bir bakış atalım.

Valentino - Tory Bruch 2020 Pileli Etek

Etekler: Valentino – Tory Bruch

Vazgeçilmez Tutku: Pileli Etek

Tesettürlü kadınlar için vazgeçilmez isim olmayı başaran pileli etekler, şimdiler de dünya modasının da radarında. Valentino‘dan Tory Bruch‘a birçok marka pileli uzun etek tasarımlarını koleksiyonlara ekledi.

Zara 2020 Desenli Pilili Etek

Etekler: Zara 2020

İlkbaharın En Renkli Şıkı: Geometrik Desenli Etek

Bazen mikro pileli bazen de geniş pileli, her ne olursa olsun yeni sezonda uzun eteklere geometrik desenler eşlik ediyor. Kırmızı, turuncu, sarı derken gökkuşağının tüm renklerini üzerine giyen tasarımlar sezonun gözlerde kalp çıkaran isimlerinden oluyor. Zara 2020 ilkbahar koleksiyonunda göze çarpan geometrik desenli pileli etek de bunlardan biri.

Stradivarius 2020 Çiçek Desenli Etek

Etekler: Stradivarius 2020

Çiçekli Basma Etek Dünya Modasında

Kim derdi ki bir zamanların çiçekli basma eteği, 2020 ilkbaharında dünya modası olacak. Bizleri her daim şaşırtmaya kararlı olan tasarımcılar, büyük annelerin stillerinden bir parçayı dolaplara eklemeye kararlı. Rengarenk mikro çiçekler baskılarıyla tasarlanan beli lastikli etekler, sezonun konforlu ve neşeli ismi. Stradivarius‘un yeni koleksiyonunda da çiçekli basma etekler tesettürlü kadınlara göz kırpıyor.

Zara 2020 Yağ Yeşili Suni Deri Etek

Etekler: Zara

Siyahtan Sıyrılan Deri Etek

Kış boyunca tesettür kombinleri ele geçiren siyah deri etekler, ilkbahar ile birlikte renk değiştiriyor. Yeşillenen doğadan ilham alarak çağla açan modeller, mevsimin serin günleri için ideal bir seçenek olmayı da başarıyor.

Dior 2020 Batik Baskılı Etek

Etekler: Dior 2020

Sokağın Yeni İsmi: Batik Baskılı Etek

Geçtiğimiz yaz sezonunda test sürüşünden geçen batik baskılı etekler, 2020 ilkbaharında da şansını denemeye kararlı. Bu sefer oldukça iddialı olan tasarımlar, daha tok kumaşlarda hatta renkli denimlerde karşımıza çıkıyor.

Rosetta Getty - Le 17 Septembre 2020 Etek

Etekler: Rosetta Getty –  Le 17 Septembre

Anvelop Kesim Etek

2020 ilkbaharının en yeni trendlerinden biri de anvelop kesim etekler oluyor. Kapama modelleri sayesinde birçok vücut şekline uyum sağlamayı başaran bu isimler, yalın ve elegan görünümleri sevenler için yerinde bir seçenek.

Celine 2020 Denim Etek

Etekler: Celine 2020

Asit Yıkama Denim Etek

İlkbaharın joker parçası denim etekler, yine aramızda. Bu sefer asit yıkama görünümleriyle karşımıza çıkan tasarımlar zaman zaman kat kat fırfır eklemelerle cool tavrına romantik bir hava katmaya hazırlanıyor.

Christian Dior 2020 Bej Desenli Etek

Etekler: Christian Dior 2020

Organik Hava: Bej Keten Etek

İlkbaharın sıcak günlerini düşünmeden geçmeyen tasarımcılar, keten etekleri koleksiyonlara ekledi bile. Kese kağıdı rengine benzer bej tonlarıyla natürel görünümü güçlendiren parçalar, safari modasına da selam yolluyor. Kimi çizgilerle kimi palmiye yapraklarıyla bezeli organik eteklere dolaplarda yer açmak gerecek.

Chufy 2020 Tığ İşi Pamuk Etek

Etekler: Chufy 2020

Sandıktan Çıkan Tığ İşi Pamuk Etek

Geçmişten gelen tığ işlemeler şimdi uzun eteklerde kendine yer buluyor. Bembeyaz pamuk kumaşlarla tasarlanan parçalar, bel lastikleriyle konforu fırfır etekleriyle romantizmi aşılıyor. Bu sezon mutlaka dolaplara eklemeniz geren tığ işli pamuk etekler, doğallığa vurgu yaparken farkını ortaya koyacak.

Fendi 2020 Önden Düğmeli Etek

Etekler: Fendi 2020

Baştan Aşağı Düğmeli Etek

2020 ilkbaharının en moda etek modellerinden biri baştan aşağı düğmeli tasarımlar oluyor. Genellikle A kesim tasarlansa da düğmeli etekler, kalem kesimlere kabarık kloşlara da yayılıyor.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

“2020 İlkbaharının En İyi 10 Uzun Etek Modeli” için bir cevap

  1. Sümeyye dedi ki:

    Etek markalarına ve haliyle fiyatlarına bakınca dilime gelen “ağam bizimle eğleniiiiiiiğ”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir