2020 İlkbahar – Yazının Öne Çıkan Tesettür Giyim Koleksiyonları

2020 İlkbahar – Yazının Öne Çıkan Tesettür Giyim Koleksiyonları

Sena Sever Touche Modelleriyle Ev Kombinleri

Yaz mevsiminde sokağın tadını çıkartmak için umutlu bekleyiş sürerken, online alışverişin hız kazandığı şu günlerde bir yandan da sıcak havalara hazırlıklı olmak gerekiyor.

Gelin hem evde hem de gelecek aylarda sokakta keyifle dolaşmanızı sağlayacak tasarımları barındıran tesettür giyim markalarına göz atalım.

Elif Doğan He-qa Tunik ve Trençkot Kombinleri

He-Qa Tunik
He-Qa Trençkot

Heqa Official: Giy-Çık Parçaların Lideri

Tesettürlü kadının günlük hayatına kolaylık getiren markalardan biri Heqa Official. Geniş kesimleri, uzun boy tasarımlarıyla çizgisini asla bozmayan marka, özellikle giy – çık ürünleriyle bir adım öne çıkıyor. Elif Doğan‘ın evinde kombinleyip dışarı çıkmayı hayal ettiği stilindeki parçalardan tutun; evde, alışverişte, markette ya da gezmede her ana uyum sağlayacak trençkot ve tuniklere kadar pek çok parça Heqa‘nın yaz koleksiyonununda sevilenler arasında.

Almarwah Siyah Elbise ve Kap

Almarwah Black: Yaz Karası Modası

Dünya modasını etkisi altına alan siyah parçalara, tesettürlü kadınlar zaten alışık. Hatta genellikle simsiyah tasarımlarıyla kusursuz görünümler vadeden Almarwah Black de buna en iyi örnek. Marka, uçuşan kumaşları, geniş kalıplarıyla yaz esintisini hissettirecek parçaları sayesinde, 2020 ilkbahar yazının en sevileni oluyor.

Touche Prive Denim Gömlek-Pantolon ve Spor Takım

Touche Prive: Spordan Eve

Gençlerin en tercih ettiği markalardan biri olmayı başaran Touche Prive, yaz için hazırladığı spor koleksiyonu şimdilerde ev günlerinin vazgeçilmezi oldu. Kendini izolasyon sürecinde de iyi hissetmek isteyenlerin bir numarası olmayı başaran marka, gelecek aylarda sokak stillerinde de rahat görünümleriyle olmayı başaracak.

Manuka Çiçekli Elbise

Manuka: Çiçekli Elbise Zamanı

Manuka markası, baharın çiçeklerini elbiselerle buluşturuyor. Romantik görünümlerden vazgeçemeyenlerin ilgisini çekecek maksi boy parçalar, iç göstermeyen katmanlarıyla sıcak yaz günlerinde püfür püfür esintili bir iklim getirecek.

Kevser Sarıoğlu Ceket

Kevser Sarıoğlu: Yazın Serin Ceketleri

2020 ilkbahar – yaz koleksiyonlarında ceketler, mevsime uyarlandı. Kendine giderek geniş yer bulan ceketler, Kevser Sarıoğlu‘nun yeni koleksiyonunda kimi zaman yumuşacık turuncu tonlarıyla kimi zaman bej renginin doğallığında ki organik görünümleriyle yer buldu. Markanın yeni sezon elbiseleri de öne çıkanlar arasında.

Betül Gedik Qozza Triko Spor Takım

Qozza Triko: Spor Takım Ruhu

Şimdilerde hem evde hem de gelecek aylarda sokakta kombinleyeceğiniz spor takımlar, Qozza Triko‘nun yeni sezon koleksiyonunda boy gösteriyor. İnstagram’ın sevilen ismi Betül Gedik‘in de kombinlediği beyaz takım, beyaz spor ikilinin aynı zamanda ne kadar şık olabileceğini gösteriyor.

Kadriye Baştürk Siyah Büzgülü Jile - Gri Krep Trençkot

Kadriye Baştürk: Dolabın Joker ‘Şık’ları

2020 ilkbahar – yaz koleksiyonuyla gönülleri bir kere daha çelen Kadriye Baştürk, geniş ürün yelpazesiyle karşımızda. Gençlerin vazgeçemeyeceği jilelerden tutun, şık olmak istediğiniz anlarda imdada koşacak kaplara hatta sokak stilinin jokerleri trençkotlardan sweatshirt’lere…

Vesna Design Trençkot

Vesna Design: Trençkot Mevsimi

Tesettürlü kadının dolabında vazgeçilmez olan anahtar parça trençkotlar, havalı olmayı en eforsuz şekilde sağlamasıyla her zaman iddialı. Bunlardan en cool olanları da Vesna Design‘ın yeni sezon koleksiyonunda karşımıza çıkıyor. Şimdilerde bakkal ve markete giderken kurtarıcı olacak bu parçalar, yazın tişörtlerle sokağa uyarlanacak.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir