2020 İlkbahar – Yazının ‘Must Have’ Listesi

2020 İlkbahar – Yazının ‘Must Have’ Listesi

Kadriye Baştürk Desenli Kate Düğmeli Jile

Karamsar kışın ardından ilkbaharı karşılarken; capcanlı renkler ve hareketli modeller bizleri kendine çekiyor. Yeni trendleri denemek için heyecanlanırken mevsimi konforlu ve şık geçirmek de her zamanki gibi önceliğimiz. Peki, onca yeni tasarım arasından hangilerine öncelik vererek dolaplara eklememiz gerekiyor? Gelin, 2020 ilkbahar yazının tesettürlü kadınlar için “must have” listesini keşfedelim.

Kayra Lacivert Çizgili ve Püsküllü Etek

Kayra 2020 İlkbahar Yaz

Denim Etek

Dünya modasının ilgisini çeken denim etekler, 2020 ilkbahar – yazında tesettürlü kadınlar için de ‘must have’ listesinde. Hem gençlerin hem orta yaşlı kadınların çekim alanında olması gereken bu parça, özellikle çan kesim modelleriyle daha bir modern görünüyor. Birçok markada farklı versiyonlarını görecek olsanız da Kayra’nın yeni sezonda tasarladığı üç farklı denim etek modeli bizim dikkatimizi çekenlerden oluyor.

He-Qa Camel Trençkot

He-Qa Camel Trençkot
He-Qa Taba Trençkot

Bej Trençkot

Bahar mevsiminde ‘must have’ listesinin baş rolünde oynayan trençkotlar, en cool tavırlarıyla güncellenerek sezona giriş yapıyor. Özellikle bej, camel, deve tüyü, tütün gibi kahvenin en açık tonlarıyla tasarlanan parçalar, maksi boyları ve geniş kalıplarıyla stillerin en havalı parçası. Heqa’nın yeni sezonundaki bej renkli trençkotlar da listenin en güzelleri arasında yer alıyor.

Kevser Sarıoğlu Geometrik Cepli Ceket

Kevser Sarıoğlu 2020 İlkbahar Yaz

Spor Ceket

2020 ilkbahar – yaz koleksiyonlarında en çok göreceğiniz parçalardan biri spor ceket. Özellikle cepli modelleri ve bel kuşaklarıyla sportif birer hava kazanan tasarımlar natürel renklerle karşımızda. Bej, haki gibi tonlar sayesinde safari stiline eşlik edecek parçalar, hem Max Mara gibi dünya markalarının radarına giriyor hem de Kevser Sarıoğlu gibi tesettür giyimin bilindik isimlerinin yeni koleksiyonunda kendine yer buluyor. Ayrıca, spor ceketler kimi zaman İpekyol ve Twist markalarında olduğu gibi kontrast dikişlerle sportiflik kazanarak kendini gösteriyor.

Aybike Tekstil Pliseli Etek-Bluz Takım

Aybike Tekstil 2020 İlkbahar Yaz

Tatlı Takımlar

Canlanan doğanın, kendini iyiden iyiye gösteren güneşin pozitif tavrı en çok takım parçalarda kendini gösterdi. Tesettürlü kadının dolaplarında en eforsuz ve en şık seçenekler olarak kendine yer bulan etek ve bluz ikilileri, pembe, lila, su yeşili gibi romantik tonlarla sadeleşerek güzelleşiyor. Bunlara birer örnekse Aybike Tekstil’in yeni ürünleri arasında yer alıyor.

Emma Butiq Jile - Mnatural Krem Doğal Kumaşlı Kolsuz Elbise

Emma Butiq Jile
Mnatural Kolsuz Elbise

Konforlu Jileler

Tesettürlü gençlerin ‘must have’ listesinde yer alması gerekenlerden biri de bol kesimleriyle konfor kazanan jileler oluyor. Krem, şeftali gibi yumuşak renk tonlarıyla yaz aylarına ferahlık katacak bu parçalar, bazen çizgili tişörtlerin cool havasıyla buluşuyor bazen de sezonun favorisi sivri yakalı gömlekler ya da dantel, fırfır gibi romantik detaylarla süslü gömleklerle buluşuyor. Sezonun favorisi olacak jileleri nerede buluruz derseniz, alışveriş sitemize göz atabilirsiniz.

Koton Yelek

Koton Haki Yelek
Koton Gri Yelek

Maskülen Yelekler

Yeni sezonda farklı bir stil denemek isteyenler, önce koleksiyonların yeni ikonik ismi ‘maskülen yelekleri’ düşünmeli. Çan eteklerin üzerine gömleklerle kombinlenerek vintage bir stil ortaya koyan; bazen de ceketlerin içinde fazlasıyla güçlü imaj çizen yelekler, Koton’un koleksiyonunda çeşit çeşit uygun fiyatlarla mevcut.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir