2020 Eylül Ayının Renkleri

2020 Eylül Ayının Renkleri

Stella Mccartney - Christian Wijnants - Dino Lee - Alexander McQueen

Sonbaharı doya doya yaşamak için sizi acilen tanıştırmamız gereken 4 renk var. Bilindik olanın ötesine birkaç tonla geçmeyi başaran Pantone’un trend kataloğu koleksiyonlara çoktan yansıdı. ‘Zamansızlığa’ ve ‘yaratıcılığa’ vurgu yapma iddiasında olan kurul, kusursuz tasarımlar için adeta harika bir zemin hazırladı. Gelin sizde sıcak yaz günlerinden serin sonbahara geçiş yaparken Eylül ayının moda renkleri ile tanışın, hiç vakit kaybetmeden dolapları mevsime hazırlayın.

Longchamp 2020 Sonbahar

Yanık Kına (Pantone 19-1540 Burnt Henna)

Sofistike stillerin en sağlam karakterlisi olan Burnt Henna, sağlam bir kırmızıya ciddi kahve gölgelikler katıyor. Sonbahar için kusursuz bir seçim olan rengimiz, her kumaş türünde farklı bir stile vurgu yapıyor. Deri, süet, kaşe ya da trikolarla tartışılmaz bir çekicilik kazanan ‘yanık kına’ tonu, sadece eylül ayının değil tüm sonbaharın en gözde ismi.

Michael Kors 2020 Sonbahar

Parlak Amber (Pantone 16-1350 Amberglow)

Pantone’a göre, ışıldayan bir sonbahar portakalı olan Amberglow, kendine güveni ve yaratıcılığı ifade etmeyi destekliyor. Koleksiyonlarda bir adım öne çıkmayı başaran rengimiz, yaz – kış enerjisini kaybetmeyenlere göz kırpıyor. Bu ışıldayan turuncu tonu, dolapların nötr parçalarını yalnız bırakmamak için harekete geçiyor.

Elisabetta Franchi 2020-21 Sonbahar Kış

Şeftali Nuga (Pantone 14-1220 Peach Nougat)

Tatlı mı tatlı bir şeftali kokusunu hissediyorsanız, eylül ayının en davetkar rengi ‘Peach Noughat’ ile tanıştınız demektir. Sıcaklığıyla kombinleri sarıp sarmalamaya hazır olan bu rengin dinginliği, elegan stilin kadınları için koleksiyonlardaki yerini aldı. Fendi, Alexander McQueen, Chloe, Elisabetta Franchi gibi markaların tasarımlarını ele geçiren bu rengin yarattığı ‘şık’ etki mevsimin en dikkat çekeni. Şeftali tonunun en yumuşak halini bazen günlük giyimde bohem bir tavır ile bazense davetlerin en zarif tercihi olarak kullanmayı ihmal etmeyin.

Alexander McQueen 2020 Sonbahar

Bronz Pembe (Pantone 16-1511 Rose Tan)

Rose Tan, yeni sezon koleksiyonlarının göz alıcı renklerinden biri. Şeftali Nuga ile bir benzerliği olsa da bu rengimizin alt tonu aslen ‘pembe’. Sade ve olgun havasıyla, abartısız ve mükemmel bir şıklığı elde etmenin peşinde olanlar için bronz pembe harika bir seçenek. Nötr duruşu, ılımlı ve sakin bir stil etkisi yakalarken kimi zaman onu farklı tasarımlarla iddialı bulacaksınız. Gucci’nin bronz pembe renkle tasarladığı fırfırlı ve kat kat tasarımları, Oscar de la Renta’nın taşlarla bezeli asil elbiselerinde olduğu gibi…

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir