2020 Ev Dekorasyonunda Yeni Trend: Yer Minderleri

2020 Ev Dekorasyonunda Yeni Trend: Yer Minderleri

Yer Minderleri ile Salon Dekorasyonu

2020 yılı ev dekorasyonunda gri ve adaçayı yeşili renkleri moda olurken salonlarda ise şömineler ve onun önünde yere atılmış minderler dikkat çekiyor. Rengarenk, rahat ve modern görünümleriyle ortama sıcaklık katan yer minderleri 2020 yılının bir başka trendi olarak karşımıza çıkıyor. Yatak odalarından salon ve balkonlara yer minderleri nasıl dekore edilir? Yer minderi dekorasyonu hazırlarken nelere dikkat etmeli? İşte yer minderi dekorasyonu konusunda tüm bilinmesi gerekenler…

Salonlar İçin Yer Minderi Önerileri

Eskiye dönüşün başlamasıyla birlikte yer minderleri modern bir görünüme kavuşarak tekrar salonlardaki yerini almaya başlıyor. Odada hem konforlu hem de bohem bir hava sunan minderlerle rahat bir yaşam alanı oluşturun. Geçmişte sedir olarak bildiğimiz artık karşımıza farklı formlarda çıkan yer minderlerini kışın şömine önünde veya salonun oturma köşesinde ek yer oluşturmak için kullanın.

Salon İçin Yer Minderi

Klasik bir eviniz varsa kabartmalı kadifelerin, goblenlerin ve taftaların kullanıldığı püsküllerle süslenmiş yer minderlerini tercih edin. Eviniz modern bir tarzda ise daha sade ve pastel tonların hakim olduğu, doğal ketenlerin kullanıldığı minderler sizin için en ideali.

Balkonlar İçin Yer Minderi

Balkon ve Teraslar İçin Yer Minderi Önerileri

İster bahçede ister balkon ya da terasta yer minderi keyif yapmaya ne dersiniz? Rengarenk ve farklı desenleriyle dikkat çeken minderler balkon ve bahçelerin konforuna konfor katıyor. Yazın bahçede veya balkonda açık renk, desenli ve baskılı koton kumaşlarla tasarlanan yer minderleri tercih edilirken; kışın kapalı balkonu olanlar için daha koyu renkler ön plana çıkıyor. Kumaş olarak ise düz kadifeler, desenli şöniller ya da patchwork olarak hazırlanmış yer minderleri kış balkonu dekorasyonunun önemli bir parçası oluyor.

2020 Ev Dekorasyonunda Yeni Trend Yer Minderleri

Ev Dekorasyonunda Yer Minderi Neden Tercih Ediliyor?

2020 dekorasyon trendlerinde öne çıkan yer minderleri sadece görsel olarak değil farklı özellikleriyle de dikkat çekiyor. Peki nedir yer minderinin dekorasyonda tercih edilmesinin sebebi?

Yer minderleri odalara büyüklük etkisi oluşturur. Bu sebeple küçük salonların daha büyük görünmesini istiyorsanız ev dekorasyonunda yer minderlerini tercih edin.

Çocuklar için güvenli bir ortam sunar. Çocuk ve yatak odalarında hatta salonlarda yer minderi kullanarak hem büyük ölçüde ev kazalarının önüne geçin hem de çocuklarınıza uygun oyun ve gezme alanını oluşturun.

Kalabalık misafirlere oturma alanı açar. Dekorasyonda tercih etmeseniz bile üst üste koyarak yerden tasarruf sağlayacağınız yer minderlerini, taşıma sorunu olmadığı için ihtiyacınız olduğu her an koltuk ve mobilyaların yanlarına yerleştirerek misafirlerinizi rahat ettirin.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir