2020 Duvar Dekorasyonunda Öne Çıkan 5 Trend

2020 Duvar Dekorasyonunda Öne Çıkan 5 Trend

Duvar Dekorasyonu 2020

Dekorasyonda mobilya, halı perde, avize kadar boş duvarları harekete geçirecek objeler de önemli rol oynuyor. Hatta işin uzmanlarına göre duvarların boş kalması dekorasyonun yarım kalması yani tamamlanamaması anlamını taşıyor.

Peki boş duvarları en iyi şekilde nasıl dekore etmeli? Hangi obje ve aksesuarlardan yardım almalı? İşte bütün bu soruların cevaplarına ve 2020 duvar dekorasyonunda öne çıkan 5 trende birlikte bakalım.

3D Duvar Paneli

3d Duvar Paneli

Çok yönlü ve farklı tarzlara uyum sağlayan tasarımı ile duvar dekorasyonunda öne çıkan trendlerden biri olmayı başaran 3d duvar paneli hafif yapısı ile iç mekanlarda rahatlıkla uygulanabiliyor. Otellerden AVM’lere pek çok yerde uygulanan 3d duvar paneli, ev ve ofis ortamlarına da hoş bir ambiyans katıyor.

Makrome Saksı ve Sarmaşık

Saksı ve Sarmaşıklar

Yaşam alanlarımızda yeşilin görsel olarak rahatlatıcı yönü dekorasyon trendlerine sirayet ediyor. Tavandan sarkıtılan bir makromeye yerleştireceğiniz saksı içinde ince yeşil yapraklar ya da tüm duvarı kaplayan sarmaşıklar her açıdan evin havasını yenilmeye yetiyor. Daha çok bahçe ve balkonlar için düşünülen kendin yap projesi fileden dekoratif mumluk yine makrome saksılar gibi sarkıtılarak kullanıldığından oturma ve çalışma odalarının duvarlarına çok yakışıyor.

Arttablo İstanbul Osmanlı Ve İslami 3 Parçalı Kanvas Tablo

Arttablo Kanvas Tablo

Tablolar

Duvar dekorasyonunu tamamlayacak olan tablolar; sanat akımına, renklerine, boyutlarına ve üretildiği malzemeye göre belirleniyor. Örneğin modern bir dekorasyonu tamamlamak için alışveriş sitemizden de alabileceğiniz kanvas ya da ahşap tablolar, rustik bir dizayn için metal, seramik tablolar, klasik bir stil için yağlı boya veya goblen tablolar tercih ediliyor. Odanın yalnızca bir duvarını tablolarla simetrik ya da asimetrik bir şekilde dizayn etmek, diğerlerini ise boş bırakmak dekorasyonu boğucu olmaktan kurtarıyor.

Tablo Center Parçalı Ayna - English Home Ayna

Tablo Center Ayna
English Home Ayna

Aynalar

Duvar dekorasyonunda ayna kullanmak için iki sebep var. Biri odayı daha geniş ve ferah göstermek. Bu da özellikle küçük mekanlara büyük ayna tercih ederek olur. Alışveriş sitemizde de yer alan English Home ayna gibi. Diğer sebep ise sadece estetik olarak beğendiğiniz için, o zaman da ister aynalarla galeri duvarı oluşturun ister dekoratif olanlara yönelin. Tablo Center markasına ait 6 parçadan oluşan çerçeveli aynalar bir tıkla kapınıza kadar gelecek ve istediğiniz şekilde dizayn ederek odanızın havasını değiştirebileceksiniz. “Duvar Dekorasyonu İçin Ayna Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler” başlıklı yazımıza da mutlaka göz atın.

Taç Kitaplık ve Aeka Duvar Rafı

Taç Dekoratif Kitaplık
Aeka Duvar Rafı

Kitaplık ve Raflar

Duvar dekorasyonunun en işlevsel parçası olan raf ve kitaplıklar; okumaya doyamadığınız kitapları, hatırası olan dekoratif objeleri, aile ve arkadaşlarınızın olduğu fotoğraf albümlerini hatta çocuklarınızın oyuncaklarını yani sizi yansıtan ve değerli gördüğünüz ne varsa hem depolama hem de sergileme imkanı sunuyor. Alışveriş sitemizden alabileceğiniz Aeka raf ve Taç kitaplık duvar dekorasyonunuzu oldukça uygun fiyatlara tamamlıyor.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir