2020-21 Kış Sezonunun En İyi 20 Kaban Modeli

2020-21 Kış Sezonunun En İyi 20 Kaban Modeli

Dilara Nazan Ertan Kaban

Soğuk havalarda kendimizi koruma altında hissettiğimiz kabanlar, yeni sezonda iddialı siluetler oluşturuyor. Kimi oversize akımını bile ikiye katlayan geniş kalıplarıyla bir sığınak oluyor kimi de yumuşacık dokularıyla kış mevsimini sevdiriyor. Markalarda çeşit çeşit boy gösteren kabanlardan en iyi 20 modeli bir araya getirdiğimiz yazımıza göz atın, kış iyiden iyiye bastırmadan dolaplara ekleyin.

Zara Tek Düğmeli Oversize Kaban

Oversize Yün Kabanlar Sığınak Oldu

Dünya modasında oversize kaban ve palto rüzgarı esiyor. Geniş kalıplarıyla rahatlığı zirveye taşımayı vadeden tasarımlar, yün dokularıyla da sıcacık bir kış geçirmeniz için imdada koşuyor. Özgürlüğü asla sınırlandırmayan modellerden en göze çarpanlardan ikisi, Zara‘nın yeni sezonundaki taş rengi tek düğmeli modeller oluyor.

Mango Kruvaze Manto

Mango Mont
Mango Palto

Kruvaze Kesimlerde Kahve Şıklığı

Yeni sezonda ceket havasında kendini gösteren kruvaze palto ve kabanlar, koleksiyonların en elegan parçaları oluyor. Bir kombini tek başına havalandıran tasarımlar, markaların da en özel üyeleri olmayı başarıyor. Özellikle mevsimi yansıtan kahve kokularının yükseldiği parçalardan ikisi Mango‘da karşımıza çıkıyor.

İpekyol Siyah Düz ve Balıksırtı Desenli Kaban

İpekyol Balıksırtı Kaban

Cool Siyahlar Yine Baş Rolde

Tesettürlü kadının dolabında baş rol oynayan siyah palto ve kabanlar, yeni sezona aha güçlenerek giriş yapıyor. Kaşe, yün gibi yumuşacık dokularla ısı dengesini sağlayan tasarımlar, oldukça minimal kesimlerle dolaplarda olmayı hak ediyor. Kimi aynı İpekyol‘da olduğu gibi dümdüz yoğun bir siyahla kimi balık kırçılı desenleriyle bizlere göz kırpıyor.

Kuaybe Gider Kaban Modelleri

Kışa Biraz Renk Ver

Kışın kararsızlığı kombinlerin renklerine yansısa da aradan sıyrılan enerji dolu tasarımlara göz atmakta fayda var. Kuaybe Gider‘in yeni tasarımlarındaki gibi yanık kırmızı bir kaban ya da sarının en naif tonuyla mevsime biraz renk vermekte fayda var.

Kadriye Baştürk Teddy Kaban(Sena Sever)

Puf Kabanlarla Yumuşacık İklim

2020/21 sonbahar – kış sezonunda sarılma hissi uyandıran kabanlar, eminiz ki dikkatinizi çekmiştir. Kırık beyaz, krem ve kahveye kaçan tonlarıyla aydınlık bir görünüm sunan parçalar, mevsimin en konuşulanlarından oluyor. Sena Sever’in kombinlediği Kadriye Baştürk marka puf kaban da buna en iyi örneklerden.

He-qa Gri Kaban

He-qa Gri Kaban

Puslu Grilerle Puslu Günlere

Yağmurlu sonbahar – kış günlerine en yakışan bir parça varsa, o da şüphesiz gri bir palto ya da kabandır. Dolaplarda da eksikliği hissedilen bu parça, He-qa markasının yeni sezonunda iki kesimiyle karşımızda.

Mudo Kaban - Koton Ekose Kaban

Koton Kaban

Sokak Stilinde Ekose Desen Rüzgarı

Kış mevsiminin olmazsa olmazı ekose desenler, yenilenen görünümleriyle yeni sezonda da aramızda. Günlük hayatta her daim üzerinizde olması gerekecek parçalar, diz boyundaki modelleriyle oldukça kullanışlı. Mudo ve Koton markalarının koleksiyonundaki ekose desenli tasarımlar, özellikle kırmızının verdiği enerjiyle dikkati çekiyor.

Kayra 2021 Kaban

Her Kombine Ayak Uyduran Ara Boylar

Dolapların olmazsa olmazı ara boy kaban modelleri, her stilin kurtarıcısı oluyor. Tunik, etek ya da elbise, tercihiniz ne olursa olsun dizin bir tık üstünde biten tasarımlar minimal görünümleriyle şık olmaya da sportif olmaya da müsait. Kayra‘nın düz kesim kabanları da bunlar arasında.

Aker Pelerin Kaban

Pelerin Kabanlar Yükselişte

2021 kış sezonuna doğru adım adım yaklaşırken, trendler rüzgarında pelerinlere geniş bir yer ayırılıyor. Zara, İpekyol gibi markalarda da çokça karşımıza çıkan tasarımlardan dikkatimizi çeken Aker‘in uzun boy kabanları oluyor.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir