2019 Yılında Öne Çıkan Stil İpuçları

2019 Yılında Öne Çıkan Stil İpuçları

Les Copains 2019 İlkbahar-Yaz

2019 yılında uzun bir moda serüvenine çıkarken öne çıkan stil ipuçlarını yakalayın. Sokağın nabzını yükselten birçok trendi tek bir yazıda masaya yatırdık.

Ton Sür Ton Kombinler Yine Gündemde

2019’da basit parçalarla bile iyi görünüm yakalamak için tek yapmanız gereken ‘ton sür ton‘ akımına kapılmak. Modanın gündeminden düşmeyen ton sür ton, aynı rengin farklı tonlarını tek bir kombinde toplayarak stillere elegan bir çizgi çekiyor.

Roksanda 2019 İlkbahar Yaz Ceket

Renkli Maskülen Ceketlere Yer Açın

2019 ilkbahar – yaz trendlerinde “tuttu frutti” ceket tasarımları, yıldızlar listesine adını yazdırdı. Maskülen görünümlerini feminen renkleriyle dengeleyen tasarımlar, ofise de uyum sağlayacak.

Erdem 2019 İlkbahar Yaz Desenli Elbise

Geleneksel Elbiseler Sandıktan Çıksın

Yeni sezon koleksiyonlarında, babaanne dolaplarından çıkmış gibi görünen birbirinden retro elbiseler yer aldı. Modern kesimlerin geleneksel desenlerle buluştuğu bu parçaları dolaplara mutlaka ekleyin.

Carolina Herrera 2019 İlkbahar Yaz Desenli Modeller

Farklı Desenli Parçaları Bir Arada Kombinleyin

Çiçek, çizgi, ekose ya da puantiye… 2019 yılında koleksiyonlar desen aşımına uğruyor. Öyle ki “Farklı desenler bir arada kombinlenmez” klişesi de tarih oluyor. Ekose takımların arasından göz kırpan puantiye desenli bluzlar, çiçekli eteklerin üzerine kombinlenen farklı desendeki çiçekler bilinen doğrulara baş kaldırıyor. Yeni sezonda sıra dışı bir görünüm yakalamak isteyenler bu stile göz atmalı.

Salvatore Ferragamo 2019 İlkbahar Yaz

Baştan Aşağı Nude Bir Kombin Yapın

Moda dünyasında sadelik rüzgarları esiyor. 2019 yılında nude bej tonları yıldız parçalar arasında yerini alırken; baştan aşağı bu renkle kombin yapmak da bir o kadar trend.

Coach 2019 İlkbahar Yaz Püskül Trendi

Bohem ya da Şık Püskülleri Deneyin

Koleksiyonlarda püsküllü, saçaklı tasarımlar havalı görünümleriyle dikkati çekiyor. Karşımıza çıkansa iki farklı stil. Taba renkli süet ya da siyah deri saçaklar bohem havayı sergilerken elbise ve gömlek yakarını süsleyen incecik püsküller şıklığı yansıtıyor. Tercihinizi yapın ve trendi yakalayın.

Les Copains 2019 İlkbahar Yaz Beyaz Kıyafetler

Bembeyaz Bir Silüet Yakalayın

Monokrom bir kombinle 2019 yılında fırtına gibi esmek istiyorsanız, baştan aşağı beyazı deneyin. İster şık ister sportif parçaları kombinleyin ama bembeyaz bir silüeti mutlaka yakalayın.

Adam Lippes 2019 İlkbahar Yaz Leopar Desen Etek Ceket

Leoparı Yaza Uyarlayın

2019 ilkbahar – yaz koleksiyonları arasında leopar detaylar göze çarptı. Kıştan kalma leopar parçaları siz de yazlık parçalar ve renklerle birleştirerek bir taşla iki kuş vurun.

Alberta Ferretti 2019 İlkbahar Yaz Denim Ceket

Buz Mavisi Kot Ceketleri Kullanın

Cool stilinizi 2019 yılına da yansıtmak isteyenler buz mavisi kot ceketlere sarılmalı. Oldukça trend olan bu parça görünümüze anında gençlik aşılayacak.

Emporio Armani 2019 İlkbaar Yaz Tulum

Sportif Tulumlara Şans Verin

Bilinen parçalardan sıkıldıysanız 2019 yılında sportif tulumları denemelisiniz. Gri, beyaz gibi ferah renk tonlarıyla birleşen bol kesimli tasarımları moda dünyası gibi siz de çok seveceksiniz.

Tory Burch 2019 İlkbahar Yaz Elbise Modelleri

Doğal Kumaşlı Tasarımları Kombinleyin

2019 yılında ‘doğal’ olmak çok moda. Beyaz danteller, el örgüleri, file gibi detaylar keten kumaş, şile bezi ve pamuklu kumaşlarla tasarlanıyor, ortaya yaz boyu üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz parçalar doğuyor.

Fendi 2019 İlkbahar Yaz Çanta Modelleri

Bel Çantaları Yine Kombinleri Tamamlıyor

Bir aksesuar olmaktan çıkıp kombinlerin tamamlayıcısı olan bel çantaları, 2019 yılında yine gündemde. Tulumların, eteklerin beline dolanan çantalar ikonik bir görüntüyü yakalıyor.

Moda Editörü Büşra Karagöz

Yorumlar

“2019 Yılında Öne Çıkan Stil İpuçları” için bir cevap

  1. derin yenel dedi ki:

    berbat
    2019’da yine gözlerimiz acıyacak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir