2019 Yılına Özel “Must Have” Listesi

2019 Yılına Özel “Must Have” Listesi

Ekose Desen Palto

2019’da dolaplara ekleyeceğiniz sadece 10 parçayla, yıl boyunca şık olmaya hazırlanın. Sezonda yıldızını iyiden iyiye parlatan parçalar, hem oldukça kullanışlı hem de zamansız.

  • – Ekose Palto

En trend parçalar listesinden adını eksik etmeyen ekose paltolar, 2019 yılına özel must have’ler arasında da yerini aldı. Sokakların söz sahibi stil ikonlarından olan ekoseler, geçmişin havası en modern kalıplarıyla taşırken tek parça şıklığın da en doğru adresi oluyor.

Piliseli Etek - Desenli Triko Kombini

  • – Pileli Etek

Tesettürlü kadınlar için bilindik bir parça olmasına rağmen 2019’da dünya modasının dahi kıskacına giren pileli etekler, must have listesinde başı çekiyor. Dolaplara mutlaka bir tane eklemeniz gereken bu tasarımlar bir araya geldiği parçaya göre şık ya da sportif olmasıyla da oldukça kullanışlı.

Beyaz Piliseli Etek-Beyaz Kazak- Beyaz Bot Kombini

  • – Kışlık Beyaz Bir Parça

Yazın güneşli günlerinde kombinlerden eksik olmayan beyazı, kış mevsiminde geri plana atmayın. Daha da önemlisi bu yıl ikonik bir tavra bürünmenin en kolayı beyaz bir yoldan geçmek olacak. İster beyaz bir paltoyu ister beyaz triko kazağı isterseniz de beyaz bir bootie’yi dolaplara ekleyin.

Leopar Desen Hırka

  • – Leopar Parça

2019 kışında vahşi desenler dolapların en ikonik parçalarından oldu. Özellik iddiasıyla tanıdığımız leoparın minimalist halleri tesettürlü kadınların da kombinlerinde yer bulmayı başardı.

Karışık Renkli Ceket Pantolon Takım

  • – Renkli Takım

Maskülen tavırlarıyla bilinen takım parçalar, 2019 kışına renk getirmeye hazırlanıyor. Zıtlıkların bir arada şahane durduğunu kanıtlayan bir yanı karizmatik bir yanı romantik tasarımlar, birlikteliğini gücünü yansıtıyor.

Kapüşonlu Şişme Mont Modeli

  • – Şişme Mont

Oversize akımına yeni bir soluk getiren şişme montlar, dünya markalarının koleksiyonlarında baş tacı ediliyor. Bir yorgana sarılmışçasına kendini gösteren tasarımlar, soğuk kış günlerinin en sıcak parçası ve en önemlisi artık dolapların olmazsa olmazı.

Çizgili Tulum Modelleri

  • – Tulum

Tesettürlü kadınların kombinleri etek ya da elbiseyle sınır kalmamalı. 2019 yılının must have listesine adını ikonik harflerle yazan tulumlar da dolaplara mutlaka eklenmeli. Dikkat edilmesi gerekense ya kapama modellerle ya da bol kesimlerle elbise havasına dönüşmesi.

Peluş Mont Modelleri

  • – Peluş Mont

2019 yılının en yumuşacık trendi peluş montlar, ısıyı artırırken ikonik havayı da vurgulayacak. Kahve, ekru gibi vahşi doğanın renklerinden esinlenen tasarımlar kimi zaman en neşeli pembeler de karşınıza çıkabilir. Önceliği kahve tonuna verin, ancak bu renkten dış giyim parçalarınız varsa biraz renklenebilirsiniz.

Vinil Ceket ve Rugan Bot

  • – Vinil Ceket ya da Rugan Bot

Parlak dokulu tasarımlar 2019 yılına bomba gibi düşerken en büyük etkiyi dış giyim parçalarına yapıyor. Rugan parlaklığını deriyle buluşturan vinil dokulu ceketlere rakip ise parlak botlar.

Kadife Eşofman ve Şişme Yelek

  • – Kadife Eşofman Takımı

2019 yılında tasarımları dokular farklılaştırıyor. Bunun en güzel örneği ise kadife parçalarla karşımızda. Sandıktan çıkan kadifeler modernleşiyor ve daha da önemlisi eşofman takımlarıyla sportifleşiyor. Siz siz olun bu yıl hafta sonunu ikonik havada geçirmek için dolaplara bir kadife spor takımı eklemeyi unutmayın.

Moda Editörü Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir