2019 Yazının Öne Çıkan Rengi “Bej” Hangi Renklerle Uyumludur ve Nasıl Kombinlenir?

2019 Yazının Öne Çıkan Rengi “Bej” Hangi Renklerle Uyumludur ve Nasıl Kombinlenir?

Aybüke Nur Demirci Bej Renk Tesettür Kombinleri

Nude tonların sakin doğası 2019 yazında zirvedeki yerini alıyor. Bu oyunun kurucusu ise hiç şüphesiz “bej” rengi. Kendisi her ne kadar natürel olsa da çıkardığı popülerist ses bir o kadar yüksek. Peki yanına aldığı her parça ve renkle uyum içinde gözüken bej tonu için mükemmel uyum nedir?

Kendi Renk Ailesini Kullanın

Bej bir oyun kurucu ise yanına da mutlaka takım arkadaşlarını alacaktır. Beyaz, kirli beyaz, ekru, krem, koyu bej, taba, sütlü kahve, kahverengi ve dahası…

Hülya Aslan'dan Bej Renk ve Tonlarıyla Tesettür Kombinler

Baştan aşağı bu tonlarla yapacağınız bir kombin, sizi modern bir görünüme taşıyacak. İlk başta ‘çok mu soluk oldu’ endişesi taşıyabileceğiniz bu stili, birkaç kere denedikten sonra asla geri plana atamayacaksınız. Ayrıca, ton sür ton stilini yansıtacak bu eşleşmenin püf noktalarını daha önceki yazımızdan öğrenerek ‘bej’ rengi ve ailesiyle daha ince ve uzun bir görünmeyi sağlayabilirsiniz.

Elif Doğan'dan Bej-Beyaz Tesettür Kombinler

Bej & Beyazın Asil Uyumunu Keşfedin

Son zamanların en iyi ikilisini soracak olursanız, kesinlikle bej ve beyazdır. Bir arada asil uyumu yakalayan eküriler, 2019 yazının öne çıkan stillerine imzasını atıyor. Minimalist duruşları sadeliği çağrıştırırken, öte yandan bir hayli şık siluete imkan tanıyor. Siz siz olun bu yazı beyaz ve bej renklerinin uyumunu denemeden bitirmeyin.

Aleyna Atalar'dan Bej - Pembe ve Tonlarında Tesettür Kombinler

Bejden Pembeye Geçiş Yapın

Ton sür ton stilinin bir diğer yöntemi de bejden pembeye geçişi kullanmak. Bej, pudra ve birkaç ton daha koyu pembeler tek kombinde harika bir duruşu yakalıyor. Elegan havalarıyla romantik kadınlara el sallayan bu eşleşme hem sıcak yaz günlerinde serin tutacak hem de trend bir görünümü yansıtacak.

Hülya Aslan'dan Bej - Siyah Tesettür Kombinler

Siyahla Güçlü Birliktelik

Bej ve siyahın güçlü uyumunu hala keşfetmeyenlerden misiniz? Eğer şimdiye kadar bu ikiliyi birlikte kullanmadıysanız mutlaka denemelisiniz. Özellikle ofis kombinlerinize çok yakışan bu uyumun bir yanı şık bir yanı oldukça doğal. Siyahtan asla vazgeçemeyenler için de harika bir fikir.

Sena Sever'den Bej - Yeşil Tesettür Kombinler

Yeşil & Bej ile Doğaya Karışın

Yazın canlanan doğa renkleriyle kombinlere ilham oluyor. Yemyeşil ormanlarda göze çarpan yeşil ve kahve uyumu da bunlardan biri. Sıcak günlerde giderek açılan bu tonlar çağla yeşili ve bej tonlarına dönüşüyor.

Rimel Aşkına Hilal'den Bej - Kiremit/Turuncu Tesettür Kombinler

Kiremit Tonlarıyla Bohem Stili Deneyin

Sıcak yaz günlerinin bohem stilinde bej tonunun yeri bir başka. Yanına aldığı kiremit kırmızısı, turuncu ve taba gibi alev alan renklerle kombinler zirveye oynuyor. Aynı zamanda bu iddialı tonları sakinleştirmeyi başaran bej tonu, kombinleri eforsuz hale getiren en joker parça.

Bej ve Mavi Tonlarıyla Tesettür Kombinler

Okyanus Renkleriyle Ferah Görünümü Yakalayın

Bej tonu bir araya geldiği her renkle iyi bir uyumu yakalasa da bazı tonlarla çok daha özel. Bunlardan biri de okyanus renkleriyle olan eşleşmesi. Özellikle sıcak yaz günlerinde ve tatil beldelerinde bu ikili ferah görünümleriyle öne çıkıyor. Mavi, turkuaz, mint yeşili gibi tonlarla bej tonu tesettür kombinlere ayrı bir hava katıyor.

Bej Tesettür Kaftan Kombini

  • Kombin Detayları:
  • Kaftan Elbise: Mudo 2019 Yaz – 229.99 TL
  • Bol Pantolon: Mudo 2019 Yaz – 149.99 TL
  • Sandalet: Mudo 2019 Yaz – 129.99 TL
  • Güneş Gözlüğü: Tom Ford 2019 Yaz – 2080.00 TL

Ayrıca sezonun öne çıkan trendi mercan desenlerine de bu yaz kombinlerinizde yer verin. Mudo 2019 yaz koleksiyonunun dikkat çeken parçası kaftan elbiseyi bol pantolonlarla kombinlemeyi deneyin.

Sena Sever'den Bej Renk Kıyafetlerle Hasır Çanta Kombinleri

Hasır Çanta & Ayakkabı ile Kombinleyin

Bej rengi parçaların bir araya geldiği renkler kadar bir araya geldiği parçalar da önemli. Natürel görünümüyle tanıdığımız beji, yine doğal tasarımlarla kombinlemek gerekiyor. Daha öncesinde saydığımız renk tonlarıyla stilinizi oluştururken tamamlayacı parça olarak hasır çanta ve hasır ayakkabıları seçmeniz doğru olacak. Hasır modasının giderek yükselişe geçtiğini düşünürsek de dolaplarda bu kombin çok işinize yarayacak.

Hülya Aslan'dan Bej Çizgili Parçalarla Kombin

Çizgili Parçalarla Eşleştirin

Sakin havasıyla bilinen bej rengine dinamizm kazandıran desenler, çizgiler oluyor. Yine bu tonlara yakın çizgilere sahip bir gömlekle bej bir şalın uyumu; bej bir elbise ile yine bej tonlara sahip çizgili şalın uyumu en iyi eşleşmelerden birkaçı.

Sena Sever Bej Tonlarında Tesettür Kombinleri

Natürel ve Akışkan Dokuları Kullanın

Doğallık ve sakinlik… Bej rengini tanımlamak için sıklıkla kullandığımız iki kelime. Tam da bu sebeple bu renkle yapacağınız her kombinde organik dokulara, akışkan kumaşlara yer vermelisiniz. Bej rengi saten bir etek, bej rengi krep bir elbise, bej rengi keten bir gömlek, bej rengi pamuklu bir şal ve dahası…

Benin Bej Tunik ve Elbise

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir