2019 Yazının En Güzel 7 Gömlek Elbise Modeli ile 7 Kombin

2019 Yazının En Güzel 7 Gömlek Elbise Modeli ile 7 Kombin

Latifa Mavi Denim Elbise

2019 yazında tek parça konforuyla kurtarıcı olan gömlek elbiseler, güncellenen formlarıyla karşınızda. Bol kesimler ve trend desenlerle yeniden şekillenen bu tasarımlarla, ister şehirde ister sahilde güneşli günlerin tadını çıkarın.

Pötikare Gömlek Elbise ile Romantik Stil

2019 sezonunda pötikarenin en romantik tavrıyla tanıştık. Şehirde sneaker; ofiste mule; tatilde ise sandaletlerle bir araya gelerek her ortama uyum sağlayan pötikare elbiseleri kombinlemek de bir o kadar keyifli.

Merve Dağlı Siyah Elbise

Siyah Elbise – Merve Dağlı: Satın Al

Desenleri sadeleştirmek isteyenler, elbisede yer alan iki rengin dışına çıkmadan bir kombin yapabilir. Veya elbisede yer alan iki renkten birini ayakkabıda diğerini çantada kullanıp; farklı bir üçüncü rengi şalınızda tercih edebilirsiniz. Unutmadan söyleyelim, Merve Dağlı tasarımı pötikare elbise şimdilerde indirimde.

Vesna Design Turuncu Çizgili Poplin Elbise

Çizgili Gömlek Elbiselerle Şık & Cool

Gömlek elbiseleri sadece konforuyla tanıyor olabilirsiniz. Ama artık öyle değil. Hem rahat hem şık olmayı başaran tasarımlar bu halleriyle sadece tatil zamanı değil, şehir hayatına da karşımıza çıkıyor. Vesna Design‘ın pembe tonlarıyla sunduğu çizgili elbisenin son günlerdeki popülerliğine, bir de turuncu enerjisi eklendi. Kafesli sivri burun şık babetlerle kullanabileceğiniz parçayı, elbisenin ana renginden bir iki ton açık pamuk ya da şifon şallarla kombinleyin.

Kayra Çıtçıtlı Denim Elbise

Denim Konforu Şimdi Gömlek Elbiselerde

Tesettürlü kadınlar için denim gömlek elbiselerin yeri başka. İç belli etmeyen bu kumaşlar, hem incecik dokularıyla terletmiyor hem de dış giyim parçasına ihtiyaç bırakmıyor. Denim elbiseyi taba renk bir sandalet (şehirde beyaz sneaker), nude örgü çantalar (ya da hasır) ile kombinleyip; marin temalı (beyaz, kırmızı ve lacivert) bir eşarbı kullanabilirsiniz. Latifa ve Kayra‘nın denim elbise modellerine göz atabilirsiniz.

Kadriye Baştürk Floral Desenli Biye Detaylı Elbise

Gömlek Elbisenin En Şık Hali: Çiçek Bahçesi

Daha önce de dediğimiz gibi, gömlek elbiseler sadece konforlarıyla değil şıklıklarıyla da öne çıkıyor. Aynı Kadriye Baştürk imzalı floral desenli tasarımda olduğu gibi. Yeterince renkli olan bu gibi parçaları kombinlerken olabildiğince sadeleşmeye gitmek gerekiyor. Ve tam da bu sebeple nude tonlardaki bir sandalet ile şal yeterli olacaktır. Eğer şıklığınızı bir doz artırmak isterseniz, sandaletleri blok topuklu modellerden seçebilirsiniz.

Tesettür Gömlek Elbise Kombinleri 2019

  • Kombin Detayları:
  • Gömlek Elbise: adL 2019 Yaz – 799.90 TL
  • Şal: Aker 2019 Yaz
  • Sandalet: LC Waikiki 2019 Yaz – 89.99 TL

Yine 2019 yaz sezonunun en güzel çiçekli gömlek elbise modellerinden biri de adL 2019 ilkbahar yaz koleksiyonunda dikkat çekiyor. Gerek renk birliktelikleri gerek akışkan kumaşı ile yaz sezonunun favori gömlek elbisesi olmaya aday.

Kefta Bej Elbise

Beyaz Gömlek Elbisesiz Yaz Bitmez

Sezon koleksiyonları arasından astarlı bir beyaz gömlek elbise edindiyseniz çok şanslısınız. Farklı stil oyunlarına açık bu tasarımlarla kombin yapmak bir o kadar zevkli. Bizim önerimiz de krem & beyaz uyumunu kullanmanız. Beyaz elbise, krem şal, hasır babet, hasır çanta ile oldukça natürel ve hoş bir görünüm elde edeceksiniz. Çantaların koluna bağlayacağınız renkli bir fular ayrıntıda gizli şıklığınız olabilir. Kefta markasının ekruya çalan beyaz gömlek elbisesi de ön kapama detaylarıyla rahat ettirecek modellerden sadece biri.

DeFacto Lacivert Gömlek Elbise

Keten Dokulu Gömlek Elbise ile Serin Yaz

Sıcak yaz günlerinde konforlu parçalar seçerken, dokuları da göz ardı etmemek lazım. Mevsimin en doğal parçası ketenler de bu anlamda ilk sırada yer alıyor. Defacto‘nun yeni modest koleksiyonu içinde bulacağınız doğal dokulu gömlek elbise, lacivert rengiyle koyu renk sevdalıları için iyi bir seçenek.

Tesettür Gömlek Elbise Kombinleri 2019

  • Kombin Detayları:
  • Gömlek Elbise: MaxMara 2019 Yaz – 3489.00 TL
  • Şal: Aker 2019 Yaz

Yine MaxMara 2019 yaz sezonun favorisi olacak bir diğer keten gömlek elbiseyi sandaletlerle eşleştiririken, Zara‘nın doğal çanta koleksiyonundan bir parçayla kombini tamamlayabilirsiniz. Pamuklu şal tercihinizde ekru, krem gibi bir renk seçimi yapın ya da kırmızı desenli bir şal seçin.

Mnatural Açık Mavi İncili Boydan Düğmeli Elbise

Mavi Elbise- Mnatural: Satın Al

Hem Gömlek Elbise Hem Tunik

Joker parçalar arasında yer alan gömlek elbiseler, yönünü kimi zaman tuniğe çeviriyor. Hatta zaman zaman dış giyim modeli bile olabiliyor. Pantolonlarla kombinlenen gömlek elbiseler, önü düğmeli kullanımda tunik, düğmeleri açık bıraktığınızda da dış giyime dönüşüyor. Mavi tonlar, çizgi desenler ile keten, pamuk gibi doğal kumaşlar bu parçalardan eksik olmuyor. Özellikle tatil beldelerinde büyük plaj çantaları ve terliklerle güneşi selamlıyorlar. Alışveriş sitemizdeki Mnatural markasından da bu kullanıma uygun gömlek elbiseleri göreceksiniz.

Benin Camel Doğal Kumaşlı Düğmeli Elbise

Camel Elbise – Benin: Satın Al

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir