2019 Yazının Ekürisi Desenler ve Onları Kombinleme Kılavuzu

2019 Yazının Ekürisi Desenler ve Onları Kombinleme Kılavuzu

Qaral Desenli Gömlek

Yeni sezonda desenleri nasıl kombinlemeli? Çizgiden floral baskılara, geometrik oyunlardan karışık figürlere desenleri kombinleme kılavuzu olacak yazımızı mutlaka okuyun. Hiç desenli giyinemem diyenlerin bile fikirlerini değiştirecek tesettür kombin önerileri için hazırsanız başlıyoruz. İşte 2019 yazının ekürisi olacak desenler ve nasıl kombinleyeceğinize dair ipuçları…

Fahhar Design 2019 Çizgili Elbise

Desenlerden Çekiniyorsanız İşe “Çizgi” ile Başlayın

Dolabı sade kıyafetlerle dolu olanlardan mısınız? Öyleyse, ilk adımı çizgili parçalarla atmanız yerinde olacaktır. Puantiyenin nostaljik duruşu, ekosenin bohemliği ya da çiçeklerin aşırı hareketliliği şimdilik bir kenarda olsun. Beyaz zemin üzerinde incecik bir yol çizen desenlerle çok rahat edeceksiniz. Oldukça dingin ve oldukça cool çizgili parçalarla marin stili denemeyi de unutmayın. Mavi – beyaz çizgili tasarımlar hem minimalist hem de kırmızıyı yanına alarak sezon trendini yakalıyor.

Meve Selin Kaleli Desenli Kimono

Desende Bulunan Rengi Seçerek Sadeleştirin

Deseniniz her ne olursa olsun, en kolay yöntemlerden biri kıyafetinizden renk seçmektir. Genellikle desenli parçalarda iki renk ön planda olur. Siz de ikisinden birini şalınızda, diğerini çantada kullanarak işe koyulun. Bu bilindik yöntem asla yarı yolda bırakmaz.

Refka Somon Doğal Kumaşlı Gizli Düğmeli Elbise

Beyaz ve Nude Renklerle Kolaylaştırın

Tesettürlü kadınların desen kombinleme kılavuzunda ilk adımlardan biri de budur. Desenli parçaları beyaz ya da nude tonlu parçalarla kombinlemek. Çiçek bahçesini andıran bir elbiseniz varsa daha fazla renge kaçmanıza hiç gerek yok. Dolapların demir başı beyaz şal ve ayakkabılar imdada koşacak. Beyaz bana yakışmıyor diyenlerdenseniz, ten renginize uygun nude bir ton seçin. Krem, bej, ekru, pudra vs. gibi.

Çiçek Desenli Uzun Etek ve Denim Ceket Kombini

Unutmayın, Denim Parçalar Kurtarıcıdır

Desenli bir eteğiniz mi var? Ve neyle kombinleyeceğinizde aşırı kararsızlık mı yaşıyorsunuz? Dolabınızda bir denim ceket varsa işler kolay. Hemen beyaz bir basic tişört giyip üzerinize ceketinizi alın. Bununla beraber, desenli tunikleri bol denim pantolonlarla; denim elbiseleri desenli şallarla kombinleyebilirsiniz. Unutmayın, denimin uyum sağlamadığı hiçbir renk yok.

Siyah Beyaz Ceket ve Mor Renk Şal Kombini

Çizgilerle Aynı Rengi Seçme Zorunluluğunuz Yok

Çizgili parçaları kombinlerken, illaki çizginizle aynı renkleri seçmek zorunda değilsiniz. Siyah – beyaz çizgili bir ceketiniz varsa eteğinizi siyahla seçip şalınızı mordan yana kullanabilirsiniz. Beyazı devre dışı bırakarak koyu renk tonuyla uyumu yakalayan herhangi bir ton, üçüncü renginiz olabilir.

Refka Haki Beli Lastikli Volanlı Elbise

Geometrik Desenleri Çiçeklerle Karıştırın

Yeni sezonda desenleri karıştırmak çok moda. İlk bakışta biraz zor gelse de oldukça eğlenceli bir oyun. Bunun içinse birkaç önerimiz var. Çiçekleri çizgilerle, şal desenleri ekoselerle kombinlemek en iyi tercihlerden. İlk olarak, geometrik desenleri çiçeklerle karıştırın. Mesela, çiçekli bir elbiseyi geometrik desenli eşarpla kombinleyin. Elbisenizsde baskın gelen rengin eşarbınızda ayrıntılarda kendini göstermesi gerek. Ve iki parçanın da zemin rengi aynıysa işlem tamamdır.

Nove Koleksiyon Desenli Kimono Pantolon Takım

Desenli Takımlarda Minimalliği Önemseyin

Deseni desenle birlikte kullanmanın bir başka yoluna, yeni sezon koleksiyonları kolaylık getiriyor. Pantolon – kimono gibi ikili takımlarla bu uyum destekleniyor. Bu takımları tek parça gibi düşünerek ilk başta saydığımız maddelere uygun kombini bütünleştirebilirsiniz.

Harmanbakan Sarı Çizgili Elbise

Yeni Trend Hasır Birliktelik

Desenli parçaların en iyi ekürilerinden biri hasır parçalar. Yeni sezonda oldukça trend olan hasır terlik, hasır çanta, hasır ayakkabılar hem renksiz halleriyle hem de cool tavırlarıyla desenli tasarımlara eşlik ediyor.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir