2019 Yazına Çok Yakışacak Pembe Tonlarında Tesettür Elbise Modelleri

2019 Yazına Çok Yakışacak Pembe Tonlarında Tesettür Elbise Modelleri

Büşra Erdoğan Toraman Elbise

Bu yaz elbiseler pembeleniyor. Gül kurusundan kırmızıya çalan nar çiçeğine pembenin her tonunu görebileceğimiz elbiseler, butik tesettür giyim markalarının yaz koleksiyonlarında yerini alıyor. Moda Instagramlarının sevilen isimleri de en güzel pembe elbiselere kendi yorumlarını katıyor. Pembe renge zaafı olanlar için 2019 yazına çok yakışacak tesettür elbise modellerini bir araya getirdik. İşte pespembe elbiseler…

Vesna Design Çizgili Elbise

Çizgilerin Yönü Şeker Pembeyi Gösteriyor

Pembe rengin en sevimli hali çizgili elbiselere sirayet ediyor. Moda Instagramlarının beğenilen isimlerinden Sena Sever iki farklı pembe tonlarında elbiseyle şeker tadında tesettür kombin önerileri veriyor. İlk kombinin de Vesna Design çizgili elbise modelini aynı tonlarda şal ve zıt renklerde çanta ile kombinleyen Sena Sever ayakkabı tercihini maskülen stilden yana kullanıyor.

Özsarıçam Desenli Elbise

Yönü Belli Olmayan Çizgiler de Pembe Diyor

Sena Sever’in diğer pembe tonlarında elbisesi Özsarıçam imzası taşıyor. Yönü belli olmayan çizgilere sahip elbiseyi beyaz şal, pembe çanta ve stiletto ayakkabılarla tamamlayarak 2019 yazına çok yakışacak bir kombin hazırlıyor.

Pearly Coolection Balon Kol Elbise

Kırmızıya Çalan Nar Çiçeği Pembesi

Pembenin bin bir tonu arasında en göz kamaştıran nar çiçeği rengi de bu sezon elbiselerde çok kullanılıyor. Ebru Sever Türk‘ün beyaz şal, çanta ve babetle kombinlediği Pearly Collection markasına ait olan elbisesi, rengi kadar bol ve rahat tavrıyla da beğeni topluyor.

Mevra Etek Ucu Desenli Elbise

Adını Gülden Alan Pembe Tonu

Yine pembenin bir tonu olan gül kurusu sezonda öne çıkıyor. Mevra‘nın etek ucu desenli elbise modelini daha açık renklerde şal ve sandalet ile kombinleyen Aybüke Nur Demirci, baştan aşağıya pembe tonlarında bir stile imza atıyor.

Minal Design Tesettür Elbise

Gündüzden Geceye Uzanan Pembe

Özel günlerinizde şık, günlük yaşantınızda spor stilde kombinleyebileceğiniz bir diğer gül kurusu elbise de Minal Design‘de. Eda Cömert aynı elbiseyi babet ve pamuklu şal ile günlük stilde kombinlerken, dore abiye sandalet ve ipek şalla da davetler için uyarlıyor. Böylece pembe tonlarında tesettür kombinler gündüzden geceye kolaylıkla geçiş yapıyor.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir