2019’un Yazlık Tesettür Koleksiyonları İle Tatil Rotanızı Oluşturun

2019’un Yazlık Tesettür Koleksiyonları İle Tatil Rotanızı Oluşturun

Suud Collection Çizgili Elbise

2019 tesettür giyim yaz koleksiyonları tatil rotanızı belirliyor! Sıcak Akdeniz iklimine serin kaçamaklar, Ege’nin şirin köylerine köylerine etnik detaylar, kültür turlarında medeniyetin izini taşıyan renkler, lavanta tarlasıyla uyum içindeki elbiseler ya da ayçiçeklerle güne bakan tasarımlar… Gelin, en sevilen parçaların yaz destinasyonlarıyla muhteşem eşleşmesini keşfedin.

Manila Desenli Pantolon Beyaz Gömlek

Akdenizde Sakin Bir Liman

2019 yaz koleksiyonları rotasını Akdeniz’e çeviriyor. Sıcak denizlere inerken doğal ve çabasız görünümlere de boyun eğiyor. Ağustos ayının renk uyumu beyaz ve bejin güney iklimine uyumunu da hemen göze çarpıyor. İnstagram’ın sevilen isimlerinden Rimel Aşkına da Manila tasarımlarından seçtiği konforlu parçalarla eforsuz bir Akdeniz yolculuğuna çıkarıyor.

Refka Fırfır Detaylı Etnik Desenli Elbise

Etnik Desenli Elbise – Refka: Satın Al

Ege Adalarında Etnik Rüzgar

Bozcada, Gökçeada ya da Cunda… Şirin köyleri, renkli yapılarıyla yazın uğrak yerleri 2019 koleksiyonlarına ilham oluyor. Etnik desenlerin, el örgüsü çanta ve ayakkabıların kısacası bohem stillerin baş rol oyuncuları buralara kadar geliyor. Fenomen isimlerden Aleyna Atalar‘ın da Cunda Adasında tercih ettiği Refka elbisesi etnik bir rüzgar estiriyor.

Gül Aksa Butik Beyaz Zara Elbise

Otel Tatilinde Beyazın Rolü

İster Akdeniz ister Ege’de bir otelde… Tropikal ağaçların içinde deniz ve gökyüzünün buluşmasına “beyaz elbiselerle” şahit oluyoruz. Pamuklu bol bir kesimle tasarlanan sandaletlerle çok yakışan ve hasır şapkalarla bütünleşen bu görünümde, güneşi selamlamaya davetlisiniz.

Nihan Peker Pudra Balon Kol Detaylı Kemerli Elbise

Balon Kol Elbise – Nihan Peker: Satın Al

Huzurlu Bir Akdeniz Minimalliği

2019 koleksiyonlarında minimalliğiyle şıklığını yansıtan görünümler bir adım öne çıkıyor. Gözlerden uzak bir tatil kaçamağı hissi yaşatan bu kıyafetler, huzurun bir parçası. Şüheda Türkoğlu‘nun da tercih ettiği bu sakin stilde Nihan Peker balon kollu elbise tatil hissini artıyor.

Bej-Kahve Tesettür Kombin

Kültürle Bütünleşmek

Yeni sezon koleksiyonlarında antik kentlerde kaybolmanızı sağlayacak birçok parça var. Keten ve pamuk görünümler kahveden bej tonlarına geçiş yaparken, natürel doğasıyla gönülleri fethediyor. Rumeysa Yağcı‘nın da Antalya Kalesi’nde tarihi dokuyla yakaladığı uyum gibi, daha birçok parça rotasını kültür gezilerine çevirenler için bekliyor.

Tuay Official Etek Bluz Takım

Lavanta Tarlalarıyla Uyum

İnstagram son zamanlar lavanta kokuyor desek yeridir. Popülerleşen tatil destinasyonlarından biri olan Isparta, binlerce konuğunu ağırlıyor. E tabi tesettür koleksiyonları da bu rotayla uyumu yakalıyor. Capcanlı renk tonları lavanta renkleriyle buluşunca ortaya harika kareler çıkıyor. Aybüke Nur Demirci‘nin de Tuay Offical‘dan seçtiği takım rotanızı belirlemenize yardımcı olacak gibi.

Hülya İnce Yeşil Keten Elbise

Karadenizin Yeşil Stili

Yeşille buluşup nefes alan tasarımlar, adeta Karadeniz’i yansıtıyor. Keten dokular terletmeyen özellikleriyle elbiselere hayat verirken yeşilin en sevilen tonları da tatil rotasını belirlemede yardımcı oluyor. Aynı Elif Küçüksarı‘nın Hülya İnce‘ye ait yeşil keten elbisesinde olduğu gibi…

Jakar Official Yeşil Elbise

Ayçiçeği Tarlalarıyla Gün Işığı

Sarı ve yeşilin enerjisiyle koleksiyonlar dolup taşarken; tasarımcılar ayçiçeği tarlalarından ilham almamış olamazlar. Sezonun da gelmesiyle birçok konuk ağırlayan ayçiçeği tarlaları -geç olmadan – rotanızı belirleyecek gibi.

Elif Eser Mercan Tunik

Tropikal Etki: Mercan

Sıcak iklimler, sıcak denizler… Yaz deyince denizden başkasını düşünemeyenlerin rotası daima belli. Yılın rengi canlı mercan da tam anlamıyla tropikal iklimden ilham alıyor. Şeyma Kaymak‘ın da kombinlediği  Elif Eser tasarımı mercan tunik, rotayı palmiye ağaçlarının olduğu herhangi bir destinasyona çeviriyor.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir