2019 Sonbaharının Enerjik Rengi Turuncuya Hangi Renkler Yakışır?

2019 Sonbaharının Enerjik Rengi Turuncuya Hangi Renkler Yakışır?

Turuncu Hangi Renklerle Giyilir

Sonbaharın melankolik havasını geride bırakacak ve içinizdeki enerjiyi açığa çıkaracak turuncu tonları sonbaharın yeni gözde rengi.

Turuncu tonlarını hangi renklerle kullanırsanız daha iyi olur? Turuncu en çok hangi renge yakışır? Turuncuyu sonbaharın tesettür kombin stillerinde kullanırken dozunu nasıl ayarlamalıyız? İşte tüm bu giyim sorunsalının yanıtını sizlerle paylaşıyoruz.

Turuncu Tesettür Kombinler

Elbise: Exquise 2019-20 Sonbahar Kış 799.00 TL

Turuncunun Bej İle Uyumuı

Geçiş mevsimlerinin en melankolik olanı olan sonbahar, ilkbaharın aksine enerjimizi açığa çıkarmak yerine miskinlik ruhu aşılar ama siz bunu tam tersine çevirebilirsiniz. Üstelik sadece renklerin dilini öğrenerek bunu yapabilirsiniz.

Canlılığın ve enerjinin sembol renklerinden olan turuncuya sonbahar kombinlerinizde daha sık yer verin. Turuncunun en sadık yol arkadaşı ise elbette ekru tonlarıdır. Turuncu bir elbiseyi ekru-bej tonlarında çizmeler ve çantalarla tamamlayabilirsiniz. Bunu neden mi yapalım? Çünkü enerjimizin saklanmaya değil açığa çıkmaya ihtiyacı var. Bej-ekrı tonlarının nötr ifadesi turuncuyu çok daha ön plana çıkarırken kombininize sıcak ve doğal bir siluet kazandırmış olacak.

Turuncu Hangi Renklerle Giyilir

Tunik: Refka 2019 Sonbahar Kış – SATIN AL

Turuncunun Lacivert ile Uyumu

Turuncunun mavi tonlarıyla zıtlık uyumuna şahit olduğumuz yaz sezonundan sonra lacivert ile uyumuna da hazır olun. Sonbaharın mistik havasını kombinlerine dahil etmek isteyenler için en pratik yolu turuncu bir tunik ve lacivert tonlarında bir şaldan geçiyor. İster ofis stilinize isterseniz de gün içindeki temponuza ayak uydurabilecek bu kombini hiç vakit kaybetmeden deneyin!

Turuncu Tesettür Kombinler

  • Etek: adL 2019 Sonbahar Kış 249.90 TL
  • Bluz: adL 2019 Sonbahar Kış 249.90 TL

Turuncunun Siyah ile Uyumu

Siyah elbetteki hangi renkle bir araya gelse yakışır ama turuncu işin içine girdiğinde kombinlerdeki derinlik hissi çok daha farklılaşıyor. Sonbaharın en naif, en asil ve en stil sahibi renk birlikteliği hangisidir derseniz cevabımız elbetteki siyah&turuncudan yana olur. Sıcak, enerjik turuncu ile gizemli, ağır başlı siyahların uyumuna siz de şahit olun.

Turuncu Hangi Renklerle Giyilir

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir