2019 Sonbaharının En Sevilen Ton Sür Ton Kombinleri

2019 Sonbaharının En Sevilen Ton Sür Ton Kombinleri

Elif Doğan H&M Sweat ve Minik Terzi Etek Kombini

Ton sür ton trendi, sonbaharın doğasında var! Yeşilden sarıya kahveden kızıla çalan ormanlar, stillere ilham kaynağı oluyor. Baştan aşağı aynı rengin farklı tonlarını bir arada kullanmak demek olan ton sür tonu yakalamak için hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Bir mağazaya girdiğinizde bile sizi kendine çekecek bu benzer renklerin birlikteliği hiç olmadığı kadar moda. Minimal görünümlerin bir kere daha yıldızlaştığı yeni sezonda, en sevilen ton sür ton kombinleri keşfetmek için ilk ipuçları bizden.

Betül Gedik Venove Koleksiyon İkili Takım

Betül Gedik: Takım – Venove Koleksiyon

Yeşilin Renk Değişimi

İlkbaharın tazelenen yeşil yaprakları sonbaharda sararıp soluyor. Bu haliyle harika bir ton sür ton geçişi sunan yeşillerin kombinlere huzur kattığı bir gerçek. Sezonda mavi ile yeşil arasında kalan ‘Bluestone’, zümrüt yeşili diyebileceğiniz koyu bir ton ve avokado yeşili gibi pek çok seçenek var.

Sena Sever Suud Collection Trençkot Kombini

Sena Sever: Trençkot – Suud Collection

Bozkırın Tozlu Görünümleri

Belki Kapadokya‘dan belki de uçsuz bucaksız bir çölden… Tozlu toprak görünümlerinin hükmettiği kombinlerle ton sür ton stile bürünmek çok zevkli olacak. Hele ki sezonda kovboy stilleri öne çıkmışken bu renk eşleşmeleri çok işinize yarayacak. Soluk yeşiller, taş rengi, bej ve kahve tonları bir arada iyi görünüm verecek.

Hülya Aslan Zara Pantolon Gömlek Kombini

Hülya Aslan: Pantolon&Gömlek – Zara

Karamel ve Badem Şekeri

2019 sonbaharında en sıcak ve en popüler renk eşleşmesi nedir derseniz, kesinlikle budur. Kahvenin en şekerli tonlarının bir araya geldiği tesettür kombinler sizi hem mevsime hazırlayacak hem de iyi görünüm sunacak. Krem, karamel, badem, kahve gibi açıktan koyuya olan tüm renkleri ayrı ayrı parçalarla tek kombinde toplamadan kışı bitirmeyin.

Rimel Aşkına Hilal Akel Fashion Kimono Kombini

Rimel Aşkına Hilal: Kimono – Akel Fashion

Turuncunun Yeniden Doğuşu

Uçsuz bucaksız ormanların turuncuya dönen doğasından ilham alan tasarımcılar, kombinlere bohem bir hava katmakta kararlı. Kızıl turuncuların ‘taba’ya döndüğü parçaları tek kombinde kullanmak da iklimi biraz olsun ısıtıyor. Turuncu bir hırkanın taba rengi bot ve çantalarla eşleşmesine yardımcı olan da krem ve kahve tonları oluyor.

Leena Snoubar H&M Sweat Kombini

Leena Snoubar: Sweat – H&M

Rose Gold Trendi

Pudra renginin ışıltılı görünümleri 2019 sonbaharına canlılık getiriyor. Vanilya, krem gibi tonlara çok yakın olan bu altın ışıltılı pembe rengi, kombinleri elegan bir havaya sokuyor. Sezonun modası saten eteklerde kendini bulan ‘rose gold’, bir iki ton açık kazaklarla iyi bir eşleşme yakalıyor.

Leena Snoubar Çiçekli Elbise Kombini

Leena Snoubar: Çiçekli Elbise

Mikro Çiçeklerle Eforsuz Ton Sür Ton

Yeni sezonda mikro çiçekli şifon elbiseler, hiç olmadığı kadar trend. Krem zemin üzerinde hareketlenen kahve, turuncu, pembe çiçekler bohem bir hava sunarken eşleştiği parçalarla ton sür ton stilini yakalıyor. Desenler üzerindeki her bir rengi ayrı parçalarda kullanırsanız, eforsuz şekilde bu akıma dahil oldunuz demektir.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir