2019 Sonbahar Trendleri ve Tesettürlü Kadınların Stiline Uyarlayabileceği Parçalar

2019 Sonbahar Trendleri ve Tesettürlü Kadınların Stiline Uyarlayabileceği Parçalar

Talbot Runhof Düz Renk ve Desenli Elbise

2019 sonbaharına adım adım yaklaşıyoruz. Payet ışıltılı gece elbiseleri, gül desenli parçalar, badem renginin hüküm sürdüğü tasarımlar ve dahası… Peki, yeni sezonun tüm bu trendleri arasından tesettür giyime uyarlayabileceğiniz parçalar neler, gelin göz atın.

Talbot Runhof Payetli Elbise

Göz Alıcı Payet Işıltısı

Payet ışıltılı elbiseler modern bir tavır takınarak yeni sezona hızlı giriş yapıyor. Sonbaharın düğünleri davetleri eksik olmazken bu trendi tesettür stiline uyarlamak oldukça kolay. Dünya markalarında dahi maksi boylarıyla karşımıza çıkan payetli elbiseleri siz de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Valentino Gül Desen Detaylı Elbise

Elbiseler Gül Kokacak

Çiçek desenleri arasından sıyrılarak kendine ayrı bir yer edinen gül baskıları, 2019 sonbaharında oldukça moda. Valentino’nun tasarımlarında çokça gördüğümüz bu trendi taşıyan bir elbise ya da etekleri siz de kombinlerinize adapte edebilirsiniz.

Talbot Runhof Neon Etek

Sonbaharı Renklendiren Neon

80’lerde ve 90’lar yıldızı parlayan neon renkler şimdilerde yine çok ama çok moda. Sonbahara hızlı bir giriş yaparak gece tasarımlarında baş rolü oynayan neonlar, artık gündüzleri aramızda. Baştan aşağı bu rengi kullanmak yerine jilelerin için neon bir tişörtü ya da eteklerin üzerine neon bir trikoyu deneyebilirsiniz.

Chanel Balık Sırtı Manto - Kaz Ayağı Desen Etek ve Pantolon

Balık Sırtı / Kaz Ayağı Desen

Houndstooth denilen balık sırtı desenler ya da kaz ayağı olarak bildiğimiz baskılar, 2019 sonbaharında bir adım öne çıkıyor. Özellikle ofis stillerine aktarabileceğiniz bu desene sahip bir etek ya da ceket, sizi trend görünüme kavuşturacak.

Jonathan Cohen Deri Ceket ve Pardösü

Her Parçada “Badem” Rengi

2019 sonbaharında neredeyse her parçada göreceğiniz “badem rengi”, kombinleri esir alacak. Özellikle deri kumaşlarda, kadife ve süetlerde, aslına bakarsanız her dokuda bu rengin hakimiyetini hissedeceksiniz. Gömlek, trençkot belki de çiçekli bohem bir elbise ve hatta ayakkabı ve çantalarda badem renginden kaçış yok.

Ulla Johnson Kabarık Kol Detaylı Elbise

Elbiselerin Kolları Kabardı

Hacimli omuzlar, kabarık kollar geri döndü. Bir güç göstergesi olarak karşımıza çıkan bu trendi ister dış giyim parçalarında ister elbiselerde kullanın.

Celine Midi Etek-Blazer Ceket ve Celine Elbise-Maksi Boy Ekose Palto

70’lerin Burjuvası

70’lerin sonları 80’lerin başlarında burjuvası görünümleriyle moda dünyasını esir alan siluetler, 2019 sonbaharında da gündemde. Midi eteklerle tamamlanan blazer’lar; elbiselere eşlik eden maksi boy paltolar yine karşımızda. Leopar ve ekose gibi hem feminen hem maskülen baskılar, ihtişamlı fularları kemerler; siyah ve kahve tonlarının birlikteliği tam da bu stillerin yakışanı.

Khaite Püskül Detaylı Süet Takım

Süet ve Kadife Zamanı

Havaların serinlemesiyle her sonbahar olduğu gibi yerini alan süet ve kadifeler, şimdilerde takım ruhunu yaşıyor. Bol pantolon – uzun ceket ikilisi olarak karşımıza çıkan ve bohem püsküllerini yanından eksik etmeyen ikililer, tesettürlü kadının da stiline yeni ve trend bir duruş getirecek.

Tory Burch Desenli Etek ve Desenli Gömlek - Desenli Gömlek ve Çizgili Ceket

Desen Üstü Desen Stili

2019 sonbaharın çiçek desenleri mevsimin renklerine geçiş yaparak yeniden karşımıza çıkıyor. Bohem bir tavır takınan bu parçalar, desen üstü desen trendini yeni sezonda da yaşatıyor. Siz de bu trendi etek – gömlek eşleşmelerinde kullanabilirsiniz.

Valentino Sarı Pelerin ve Talbot Runhof Lila Triko

Sarı ve Lila ile Sonbahara Geçiş

Sarı pelerinler, lila trikolar sıcak yaz günlerinden serin sonbahara geçiş yapmanıza yardımcı olacak. Özellikle ince triko kumaşlarla hem sıcak tutacak renkleriyle de içinize enerji verecek tasarımlar, tesettür kombinlere çok yakışacak.

Ulla Johnson Çizgili ve Uzun Yelek

Yelekler Devreye Girdi

Serin sonbaharın kurtarıcı parçası yelekler, ısı dengenizi korurken trend görünmenizi sağlayacak. Ofis stilinde elbiselerle giyerek şık duruş yakalayacağınız yelekleri, günlük hayatta bol pantolon ve tuniklerle kullanarak bohem bir hava yakalayın.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir