2019 Sonbahar – Kış Koleksiyonlarının En Sevilen 10 Palto Modeli

2019 Sonbahar – Kış Koleksiyonlarının En Sevilen 10 Palto Modeli

Alvina 2019-20 Sonbahar Kış Manto Ve Kaban

Soğuk havalara karşı gardınızı almanın 10 şık yolu var. Mevsimin buzlarını eritecek trend palto modelleri, iddialı görünümleriyle 2019/20 sonbahar – kış koleksiyonlarında yerini aldı. Gelin, tek bakışta sezonun en iyilerini keşfedin.

Aker 2019-20 Sonbahar – Kış Çizgili Palto Modeli

Aker 2019/20 Sonbahar – Kış

Paltoların Yükselen “Çizgi”si

Kışa meydan okuyan palto modellerinin klasik havasına zarif bir çizgi çeken desenler, yeni sezonda oldukça popüler. Aker 2019/20 sonbahar – kış koleksiyonundaki çizgili palto modelinde olduğu gibi, soğuk havalı sportif bir şıklıkla yansıtacak parçaları dolaplara ekleyebilirsiniz.

Kayra 2019-20 Sonbahar Kış Pudra Kuşaklı Ekose Kaban

Kayra 2019/20 Sonbahar – Kış

Romantik Ekose Palto

Ekose desenin en yakıştığı parçalardan biri hiç şüphesiz paltolar oluyor. Romantik sezon renkleriyle kendine çeken bu tasarımlardan bizim dikkatimizi çeken Kayra’nın yeni sezonunda pembe ekose desenli tasarım oldu. Neredeyse her markanın koleksiyonunda en az bir tane olan ekose desenli paltolara mutlaka bir şans verin.

Zühre 2019-20 Sonbahar Kış Kürk Yaka Palto Modeli

Zühre 2019/20 Sonbahar – Kış

Paltolarda İhtişamlı Kürk Detay

Baştan aşağı kürk bir palto giymek yerine, bu iddialı görünümü detaylara indirmek yeni sezonda en iyisi. Kürklü bir yaka ya da kürklü kollar… Zühre‘nin yeni koleksiyonunda birçok seçeneğini bulabileceğiniz bu yüksek sesli parçalar, sevenlerine göz kırpıyor.

Refka Kazayağı Desenli Kaban

Refka Kaban

Kazayağı Desen Paltolarda Yükseliyor

2019/20 sonbahar – kış koleksiyonlarının en şaşırtan trendi, kazayağı desen oldu. Özellikle paltolarda siyah – beyaz olarak karşımıza çıkan bu desen, Refka markasının yeni sezonunda da bordo rengiyle en sevilenler arasına girdi.

Nurbanu Kural Gri Belinay Kaban

Nurbanu Kural Kaban

Beli Saran A Kesim Şık Palto

Belden oturan ve A kesim inen palto modelleri, şık görünümleriyle yine vazgeçilmezler arasında. İnce belli, zayıf ve uzun bir görünüm yakalayan bu modeller, şık bir elbise ya da takımla harika görünüm sunmak için hazır olda bekliyor. Alışveriş sitemizde yer alan Nurbanu Kural palto modeli de bunlardan sadece biri.

Suud Collection Deve Tüyü Uzun Kaban

Suud Collection 2019/20 Sonbahar – Kış

Oversize Kesimlerle Büyük Cool’luk

Yeni sezonda oversize palto modelleri, geçen yıl olduğu gibi çok ama çok moda. Eğer hala dolaplara bu parçadan bir tane eklemediyseniz mutlaka eklemeli, çünkü gelecek sezonlarda da yerini kimseye kaptırmamaya kararlı. Neredeyse her markada bulacağınız oversize kesimli paltolardan bizim gözümüze çarpan Suud Collection‘un tasarımları oldu.

İpekyol 2019-20 Sonbahar Kış Yün Kaban

 İpekyol 2019/20 Sonbahar – Kış

Kapüşonlu Ama Şık

Geniş kapüşonlarıyla bir pelerin havasına bürünen paltolar, şıklığını gizemli havasına borçlu. Kaşe kumaşlarıyla sıcacık bir kış vadeden parçalardan biri de İpekyol‘un yeni sezon koleksiyonunda yer alıyor. İster vazgeçilmez siyahı, ister sezonun en trend rengi tabadan yana seçimizi yapın.

Mizalle x Gamze Özçelik Gri Şal Yaka Kaban

Mizalle Kaban

Puslu Siyahlarla Minimal Paltolar

Olabildiğince sade, olabildiğince siyah… Sadece bu sezon değil, her sezon dolapların temel parçası olacak bu paltolar mutlaka ayak bileklerine kadar uzanmalı. Mizalle x Gamze Özçelik işbirliğiyle hazırlanan koleksiyonda imdadınıza yetişecek tam da böyle bir parça yer alıyor.

Mango 2019-20 Sonbahar Kış Suni Koyun Yünlü Palto

Mango 2019-20 Sonbahar Kış

Bembeyaz Bir Kış

2019/20 sonbahar – kış koleksiyonlarının en zarif ve en iddialı parçası, beyaz paltolar. Şık olmak için başka hiçbir şeye ihtiyaç duymayan bu tasarımlar, sezonu adeta ele geçiriyor. Mango‘nun koleksiyonundaki yumuşacık dokulu beyaz palto da bunlardan biri.

Koton 2019-20 Sonbahar Kış Cep Detaylı Kaban

Koton Kaban

O Zaman Renk!

Siyah, gri, beyaz ve taba renk paltolar, modası asla geçmeyen dolapların joker ürünleri. Ancak sezonda öyle renkli tasarımlar var ki, herkesin gönlü kayıyor. Eğer siz de bu güzellere kendinizi kaptırıyorsanız, en azından Koton‘daki gibi uygun fiyatlı renkli bir palto tasarımını dolaplara ekleyebilirsiniz.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir