2019 Sonbahar – Kış Couture Koleksiyonlarına Hızlı Bakış

2019 Sonbahar – Kış Couture Koleksiyonlarına Hızlı Bakış

Fendi Fall 2019 Couture Desenli Elbise

Gündüzün kurumsallığını geceye taşıyanlar, geçmişin iz bırakan kadınlarını unutamayanlar, karanlık stillerin gücünü yansıtanlar ve yazın yumuşak renklerinden vazgeçemeyenler… Her birini ayrı ayrı ele aldığımız 2019 Sonbahar – Kış Couture Koleksiyonlarından öne çıkanlara gelin hızlı bir bakış atalım.

Armani Privé Fall 2019 Couture ve Fendi Fall 2019 Couture Takım

  • Beyaz Takım: Fendi 2019 Couture
  • Siyah Takım: Armani Privé 2019 Couture

Kurumsal Gece

Ofis stillerinin vazgeçilmezi kurumsal takımlar, yeni sezonun couture modasına yön veriyor. Deyim yerindeyse “jilet gibi” bir görünüm sunan tasarımlar, dünya markalarına konu oluyor.

 Valentino Fall 2019 Couture ve Christian Dior Fall 2019 Couture

  • Yeşil Elbise: Valentino 2019 Couture
  • Gümüş Elbise: Christian Dior 2019 Couture

Tarihin Başrol Kadınları

Shakespeare’in Ophelia’sından Mısır Kraliçesi Kleopatra’ya ve hatta milattan önce 300’lü yıllara kadar Helenistik görünümlere kadar, moda dünyası geçmişi geleceğe taşıyor.

Elie Saab 2019 Couture Kaftan ve Elbise

Kaftan ve Elbise: Elie Saab 2019 Couture

Sultanlar Sahnede

Tarihin başrol kadınlarının yanı sıra sultanlar da sahnede… Siz deyin Osmanlı, onlar desin bir başka imparatorluk. Bize çok ama çok tanıdık gelen bu görünümler, yeni sezonun öne çıkan trendi.

Elie Saab 2019 Couture Yüksek Omuz Ceket

Takım: Elie Saab 2019 Couture

Yükselen Omuzlar

Geçmiş günümüze taşınır da omuzlar yükselmez mi? Kimi geleneksel kimi oldukça sıra dışı bu tasarımlar, ilhamını 80’lerden mi, meleklerden mi aldı bilinmez.

Armani Privé 2019 Couture Takım

Takım: Armani Privé 2019 Couture

Kışın Softları

2019/20 sonbahar – kış couture modasında yumuşacık renklerin yıldızı parlıyor. Pembe, lila, turuncu gibi sorbe renk kategorisindeki tasarımlar bu kadar romantik olmasına rağmen gecenin şıklığını yansıtmaktan geri kalmıyor.

Christian Dior 2019 Couture Siyah Takım ve Elbise

Siyah Takım ve Elbise: Christian Dior 2019 Couture

Karanlık Kadınlar

Dior, yeni sezona karanlık bir koleksiyonla hızlı giriş yapıyor. Payet ve danteli sıklıkla kullansa da siyahın gücünden asla vazgeçmeyen marka, tek başına bir sezonun trendini üstleniyor.

Valentino 2019 Couture Çiçekli Elbise

Çiçekli Elbise: Valentino 2019 Couture

Işıldayan Çiçekler

Yazın güneş ışınlarıyla parıldayan cıvıl cıvıl çiçekler, kış sezonunda işlemelerle aydınlanıyor. Kabarık gece kıyafetlerine bir sanat eseri gibi serpiştirilen bu desenler, güzelliğinden yine hiçbir şey kaybetmiyor.

Chanel 2019 Couture Kruvaze Pardesü

Kruvaze Pardösü: Chanel 2019 Couture

Kruvaze Pardösüler

2019/20 sonbahar – kış couture modasında tesettüre hitap eden trendlerden biri de kruvaze kapama pardösüler. Dünya modasını bile etkisi altına alan bu güçlü görünüm, kusursuz kesimleri ve geceye yakışan dokularıyla muhteşem görünüyor.

Armani Privé 2019 Couture Tüllü Saten Etek

Tüllü Saten Etek: Armani Privé 2019 Couture

Tüllü Satenler

Yeni sezonun couture modasında en çok göreceğiniz trendlerden biri, altı saten üstü tül tasarımlar… Genellikle eteklerde karşımıza çıkan bu yıldız ikili ile iyi anlaşmaya bakın.

Armani Privé 2019 Couture Puantiyeli Etek ve Ceket

Ceket ve Etek: Armani Privé 2019 Couture

Puantiye

Puantiye geri döndü! Kimi polka noktası kadar küçük kimi oldukça iri. En önemlisi de puantiyeli etek üzerine puantiyeli ceketi kombinlemek. Dünya modasını ele geçiren bu romantik desen koyu renklerle dozunu ayarlıyor.

Givenchy Couture Fall 2019 Kuş Tüyü Detaylı Tasarımlar

Kuş Tüyü Detaylı Tasarımlar: Givenchy  2019 Couture

Uçuşan Kuş Tüyü

2019/20 sonbahar kış couture modasının en eğlenceli trendi: Kuş tüyleri… Givenchy markasının podyumda bir sanat eseri gibi sunduğu tüyler, alıp başını gidiyor. Omuzlarda ihtişamlı şekilde sergilenen kuş tüyleri, elbiselerin etek uçlarında bir hayli güzel ve kullanılabilir bir trendi yansıtıyor.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir