2019 İlkbaharının Yeni Nesil Pardösü, Kap ve Trençkot Modelleri

2019 İlkbaharının Yeni Nesil Pardösü, Kap ve Trençkot Modelleri

2019 İlkbahar Yaz Trençkot Pardesü ve Kap Modelleri

Dış giyimin kült parçaları, 2019 ilkbaharında yeni nesil görünümlerle karşımıza çıkıyor. Ayakları yere sağlam basan pardösü, kap ve trençkot modelleri şıklığı elden bırakmadan konforlu stilleriyle göz dolduruyor. Gelin sezonun birbirinden cool tasarımlarına tek bakışta göz atın.

Kayra 2019 İlkbahar Yaz Tam Boy Pardesü Modelleri

Pardösülerde Elbise Görünümleri

Tesettürlü kadının en önemli parçası olan pardösüler, 2019 ilkbaharında sıcak günlere hazırlanıyor. Ayak bileklerine kadar uzanan yumuşacık dokudaki tasarımlar, şimdilerde neredeyse bir elbise görünümü kazanıyor.

Vesna Design 2019 İlkbahar Yaz Renkli Trençkot Modelleri

Rengarenk Bahar Trençkotları

Sezonun adından çok bahsettiren rengarenk trençkotlar, sokak stilinin “it” parçası oluyor. Mevsim geçişlerinin sadık kurtarıcısı hem serin hava koşullarına gardını alıyor hem de neşeli görünümleriyle kombinlere enerji ve cool hava getiriyor.

Qooq Store 2019 İlkbahar Yaz Denim Kap Modelleri

Denim Kaplarla Cool Stiller

2019 ilkbaharında her zamankinden bir adım daha öne çıkan denim dış giyim parçaları, cool stilleriyle dolaplardaki yerini alıyor. Ceket olarak görmeye alışkın olduğumuz denimler, uzayan boyları ve incelen dokularıyla kap haline bürünüyor. Bu şekliyle tesettürlü kadının çekim alanına girmeyi başaran denim kaplarla, stil parlatmaya hazırlanın.

Kevser Sarıoğlu 2019 İlkbahar Yaz Ceket Pantolon Takım

Takımlarda Öne Çıkan “Ceket”ler

Son birkaç sezondur “takım ruhu” koleksiyonlarda geniş yer buldu. 2019 ilkbaharında ise takımları en çok pantolon – ceket ikilisiyle göreceğiz. Mevsimin soft ve tatlı renklerine bürünen ceketli takımlar, en çok çalışan kadınları sevindirecek.

Kadriye Baştürk 2019 İlkbahar Yaz Siyah Ferace Modelleri

Modern Duruşlu Feraceler

Yeni nesle uyum sağlayan kap ve pardösülere 2019 ilkbaharın feraceler de dahil oluyor. Konforlu kesimleri, iç göstermeyen ama sıcak tutmayan kumaşlarıyla ne bir gömlek ne bir elbise.

Armine 2019 İlkbahar Yaz Tek Düğmeli Kap Modelleri

Dış Giyimde Tek Düğmeli Şıklık

Tesettür giyimde şıklığı tek parçada yakalamak isteyenler için tek düğmeli pardösü ve kaplar var. 2019 ilkbaharında ferah renkleriyle, özellikle beyaz ile tasarlanan parçalar şık bir görünümün ana parçası.

Mimya 2019 İlkbahar Yaz Kimono ve Kaftan Modelleri

Şehre Uyum Sağlayan Kaftan/Kimanolar

Sıcak iklimlerin renkli kaftanları, tatil sezonunun vazgeçilmezi kimonolar artık şehre uyarlanıyor. Parçalı görünümleriyle ve incecik dokularıyla kendini rüzgara bırakan tasarımlar stile cool hava katan önemli bir adım.

Weekend MaxMara Beyaz Popart Desenli Ceket

Desenlerle Vurgulanan Dış Giyim Parçaları

Çiçek bahçelerinden farklı geometrik desenlere uzanan tasarımlar, 2019 ilkbaharının en eğlenceli isimleri oluyor. Pop-art desenlerle neşeli; geleneksel desenlerle modern olmayı bilen dış giyim parçalarına bu hareket çok yakışıyor.

Pure 2019 İlkbahar Yaz Sarı Keten Kap Modelleri

Gün Işığından Rol Çalan Trençkotlar

Bahar renkli trençkotlar koleksiyonlardaki yerini çoktan alsa da bunlar içinden bir adım çıkan bir parça var. O da hiç şüphesiz sarı kap ve trençkotlar. Gün ışığından rol çalarak kombinlere sıcaklık katan parça, serin dokularıyla da tesettürlü kadınları selamlıyor.

He - Qa 2019 İlkbahar Yaz Bej Trençkot

Dolabın Joker “Bej”leri

Kahve tonlarıyla tasarlanan trençkotlar, geçmişin de geleceğin de “en” parçası. Dolabın bu joker ismi, diz altı boyları, belden kuşaklarıyla olduğu gibi vizon, krem, kahve gibi renkleriyle tanınıyor.

Cos Store 2019 İlkbahar Yaz Kruvaze Ceket

Ara Boy Kruvaze Ceketler

Tesettürlü kadınların kombinlerinde ayrı bir yer tutan etek ve elbiselerle en iyi şekilde eşleşen sihirli bir parça var. O da hiç şüphesiz ara boy kruvaze ceketler. Tek adımla davete, toplantıya ve mesai saatlerine uyarlanacak bu parça artık günlük giyiminin de havalısı.

Pure 2019 İlkbahar Yaz Çizgili Kap Modelleri

Çizgi Çizgi Cool’luk

Enine ya da boyuna, her haliyle koleksiyonlarda yer bulan çizgili parçalar, dış giyimde de kendini gösteriyor. Sezonun yeni nesil cool’larından olan çizgili kap ve ceketler, dolaplarda olmayı hak ediyor.

Moda Editörü Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir