2019 İlkbahar – Yaz Koleksiyonlarından Sahip Olmanız Gereken Parçalar

2019 İlkbahar – Yaz Koleksiyonlarından Sahip Olmanız Gereken Parçalar

2019 İlkbahar Yaz Koleksiyonlarından Trençkot Modelleri

Yüzünü gösteren güneş, ılıyan havayla beraber gözümüzü 2019 ilkbahar – yaz koleksiyonlarına çevirdik. Kış sezonundan etkisini devam ettiren maskülen takımlar tutti frutti renkleriyle canlanırken; hiç hesapta olmayan el işi beyaz danteller bizleri alıp eski zamanlara götürdü. İşçi tulumları sıra dışı tavırlarıyla ikonikler arasına gözünü dikerken bilindik marin çizgiler ve denim parçalar yine yerini korudu. Peki, yeni sezonun en trend parçaları arasından tesettürlü kadının dolabına girmesi gerekenler neler? Gelin, hemen öğrenin…

2019 İlkbahar – Yaz koleksiyonlarından İşçi Tulumları

İşçi Tulumu

Metropol sıcaklarına uyarlanan dolapların yeni joker parçası, işçi tulumlarıyla tanışın. 2019 ilkbahar – yaz koleksiyonları arasında oldukça popüler olan bu parça, geniş kalıplarıyla tesettürlü kadının da dolabına girmeye aday. Maskülen tavrını beyaz, krem gibi nude tonlar ya da kırmızı gibi feminen renklerle dengeleyen tasarımların yanına bir yıldız atın.

2019 İlkbahar – Yaz Koleksiyonlarından Nude Bej Trençkot

Nude Bej Trençkot

Varla yok arası sayılabilecek, ten renginin her tonuna uyum sağlayan nude tonlar, yeni sezonun favorilerinden. Bu yıldız rengin en iyi uyarlaması ise hiç şüphesiz trençkotlarla sağlandı. 2019 ilkbahar – yaz sezonunda elbise, etek, gömlek gibi aslında her parçada bej rengini göreceksiniz. Hatta ve hatta bu rengin baştan aşağı kombinlenmesi en ikonik görünümlerden biri olacak. Siz siz olun öncelikle ‘nude bej’ bir trençkotu dolaplara ekleyin.

2019 İlkbahar – Yaz Koleksiyonlarından Maskülen Takımlar

Tutti Frutti Takım

Kış sezonunda ikonik havasıyla fırtınalar estiren maskülen takımlar, 2019 ilkbahar – yaz koleksiyonlarına enerji kattı. Takım elbiseler, neşeli tutti frutti renkleriyle bir manav reyonunda görebileceğiniz her tonu üzerine giydi. Özellikle narenciye tonlarıyla iddiasını koruyan tasarımlardan en sevdiğiniz rengi dolaplara mutlaka ekleyin.

2019 İlkbahar – Yaz Koleksiyonlarından Denim Parçalar

Denim Etek ve Ceket

2019 ilkbahar – yaz koleksiyonlarında yeniden trend olmasıyla sevindiren denim parçalar, zaman makinesinde değişime uğruyor. Kimi bilindiği gibi mavi tonuyla karşımızdayken kimi deterjan etkili görünümyle farklılaşıyor. Denim etekler, denim tulumlar ve etkisi büyük denim ceketler hala dolaplarınızda yoksa mutlaka eklemeli.

2019 İlkbahar – Yaz Koleksiyonlarından Beyaz Dantelli Parçalar

Geleneksel Beyaz Dantelli Parçalar

Geleneksel beyaz dantelleri dolaplardan çıkarmanın zamanı geldi çattı. Tığ işi tasarımlar, balık ağı örgüler, makrome aplikeler, uçuşan iplikler zanaatkarların elinden çıkıp koleksiyonların en değerli parçası oldu. Keten, şile bezi gibi organik kumaşların üzerine detaylanan dantel ve tığ örgüleri kendine hayran bıraktı. İster koleksiyonlardan ister sandıktan çıkan dantellerini elbiselerinize ekleyerek dolaplara bu trend parçayı sokun.

2019 İlkbahar – Yaz Koleksiyonlarından Marin Çizgili Elbise

Marin Çizgili Elbise

Geçtiğimiz yaz sezonunu etkisi altına alan marin teması yeni sezonda rotasyona uğruyor. Neredeyse griye çalan belli belirsiz mavi çizgilerin beyaz keten elbiseler üzerinde incecik çektiği şeritler, minimalist bir havanın yerlisi oluyor. Ayrıca bu sezon koleksiyonlarında marin temasıyla yarışacak rengarenk görünümleriyle “Kaliforniya sahillerinden” çıkıp gelen tasarımlar da olacak.

2019 İlkbahar – Yaz Koleksiyonlarından Çiçekli Elbise ve Etek

Ultra Çiçekli Elbise/Etek

Modanın “çiçek trendi” asla bitmek tükenmek bilmezken 2019 ilkbahar – yaz sezonunda bu etki adeta doygunluk noktasına ulaşıyor. Hiçbir endişe duymadan tasarımlara serpiştirilen neşeli, rengarenk çiçekler, adeta “yaz geldi” diyor. Hatta podyumlarda çiçekli etek, çiçekli gömlek, çiçekli sweatshirt üstüne üstlük çiçekli ceketlerin bir arada kombinlenmesi, bu trendin alıp başını gideceğinin garantisi. Baştan aşağı çiçek dolu bir sezonda dolaplara siz de uçuş uçuş çiçekli bir elbiseyi mutlaka ekleyin.

Moda Editörü Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir