2019 Couture Koleksiyonlarının Öne Çıkan Modelleri

2019 Couture Koleksiyonlarının Öne Çıkan Modelleri

Alberta Ferretti Limited Edition 2019 İlkbahar Yaz Couture Koleksiyonu Işıltılı Abiye Elbise

Çiçekler, romantik fiyonklar, havalı tüller, altın ışıltılar ve dahası… 2019 Couture Koleksiyonlarının öne çıkan modellerini bir araya getirdik.

Gelin siz de düğünden davetlere, mezuniyetten toplantılara kadar, şık olmak istediğiniz her gece için trendlerle tanışın.

Valentino 2019 İlkbahar – Yaz Couture Koleksiyonu Çiçek Desenli Gece Elbisesi

Çiçek Desenli Gece Elbiseleri

Gündüzden alışkın olduğumuz çiçek açan elbiseler, geceye geçiş yapıyor. Valentino’nun 2019 İlkbahar – Yaz Couture Koleksiyonu‘nda rastladığımız bu floral kuşatma, bizi fırfır etekler, kabarık omuzlarla karşılıyor.

Armani 2019 İlkbahar Yaz Couture Koleksiyonu Tulum Modelleri

Tulum Işıltısı

2019 ilkbahar – yazında stillere yeni bir soluk getiren tulumlar, couture koleksiyonlarında da karşımıza çıkıyor. Hem de öylesine zarif ve minimalist bir halde… Armani‘de ışıltılı dokusuyla; Elie Saab‘da tül ve işlemelerle büyüleyen tulumlarda bel vurgusu kendine hayran bırakıyor.

Alexis Mabille 2019 İlkbahar Yaz Couture Koleksiyonu Kruvaze Kabarık Elbise Modeli

Hem Pardösü Hem Gece Kıyafeti

Bir gece kıyafeti ne kadar sportif ya da ne kadar cool olabilir? Cevabına 2019 couture koleksiyonlarında rastlıyor. Çift düğme detaylarıyla kruvaze bir ceket edası olan tasarımlar, kabarık etekleriyle şıklaşırken, cep detaylarıyla bir anda cool’luk kazanıyor.

Alexis Mabille 2019 İlkbahar Yaz Couture Koleksiyonu Fiyonk Detaylı Çizgili Elbise Modeli

Romantik Fiyonklu Tasarımlar

2019 ilkbahar – yaz couture koleksiyonlarını esir alan en romantik trend ‘fiyonk’lar oluyor. Özellikle bele dolanan kemerlerde karşımıza çıkan fiyonklar, zaman zaman yakalarda ve omuzlarda da kendini gösteriyor. Mezuniyette ne giysem diyen gençlere duyurulur…

Alexis Mabille 2019 İlkbahar Yaz Couture Koleksiyonu Tül Detaylı Elbise Modeli

Kabarık Tüllü Abiyeler

Omuzlardan, yakalardan, eteklerden kısacası beklenmedik her yerden karşınıza çıkabilecek kabarık tüller, 2019 koleksiyonlarına yeni bir soluk getiriyor. Bu görünüm özellikle düğünlerin vazgeçilmezi olacak gibi.

Armani 2019 İlkbahar Yaz Couture Koleksiyonu Kırmızı Vinil Ceket

Vinil Dokulu Gece Elbiseleri

Biraz farklılık, fazlasıyla cool’luk taşıyan vinil dokulu gece kıyafetleri 2019 koleksiyonları arasında sıyrılıp bir adım öne çıkıyor. Alexix Mabille, Armani gibi birçok dünya modasının radarında olan vinil dokular etek ve elbiselerde karşımıza çıksa da geceye uyarlanan maksi boy pardösülerde kendine hayran bırakıyor.

Maison Rabih Kayrouz 2019 İlkbahar Yaz Couture Koleksiyonu Saten Dokulu Elbise

Saten Dokulu Elbiseler

Abartılı şıklıktan uzak, ama geceye de uygun. 2019 couture koleksiyonlarında stil ipucu veren saten dokulu elbiseler, pardösüler arasından göz kırpacak orantılı şıklık arayanlara selam yolluyor.

Ronald van der Kemp 2019 İlkbahar Yaz Couture Beyaz Pelerin Detaylı Elbise

Gecenin Havalısı Pelerinler

2019 ilkbahar – yaz couture koleksiyonları arasında tesettürlü kadınların çok seveceği, gece pelerinleri var. Oldukça minimalist ve fazlasıyla havalı bu görünümler dengeli şıklığı yakalayacak.

Alexis Mabille 2019 İlkbahar Yaz Couture Koleksiyonu Pembe Kabarık Elbise

Şeker Renkli Abiyeler

2019 ilkbahar – yaz couture koleksiyonlarında şeker mi şeker abiyeler karşımızda. Saten dokular, tüller, kabarık etekler, danteller en renkli görünümleriyle büyülüyor. Bu trend mezuniyeti bekleyen gençlerin aklında olmalı.

Christian Dior 2019 İlkbahar Yaz Altın Detaylı Kabarık Etek

Altın Işıltılı Kabarık Etekler

Altın ışıltılı kabarık etekler, 2019’da dünya modasını etkiliyor. Dior‘un koleksiyonunda olduğu gibi daha birçok markada karşımıza çıkan bu görünümler, kabarık tüllü gömleklerle de işbirliği içinde.

Alexandre Vauthier İlkbahar Yaz 2019 Couture Pileli Etek

Geceye Geçiş Yapan Pileli Etekler

2019 ilkbahar – yaz sezonunda trendlerde bir numaraya oynayan pileli etekler, artık geceye geçiş yapıyor. Havalı duruşlarıyla öne çıkan pileli etekli abiye tasarımlar, modern duruşlarıyla ve orantılı şıklıklarıyla kendine hayran bırakıyor.

Ronald van der Kemp 2019 İlkbahar Yaz Couture Beyaz Omuz Detaylı Elbise

Beyaz Zarafetinde Gece Kıyafetleri

Beyaz ve ekru gibi açık renklerle tasarlanan zarif gece kıyafetlerinin yeri her zaman bir başka. Düğünde, toplantıda ya da mezuniyette… Ne kadar sade olursa olsun, farkını hissettirecek bu parçalar, detaylarındaki altın ışıltılar, kabarık omuzlarıyla şekilleniyor.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Luisa Beccaria 2019 İlkbahar Yaz Couture Koleksiyonu Çiçekli Elbise

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir