2019 Ağustos Ayının Rengi Ne?

2019 Ağustos Ayının Rengi Ne?

Bej-Beyaz Tunik-Pantolon ve Puantiyeli Elbise

Mütevazı, elegan ve natürel… Ağustos ayının en hit renk birlikteliği, “beyaz ve bejin” yakın arkadaşlığını kutluyoruz!

Yanlarına başka kimseyi almayan ikilimiz, sokak modasının da yeni obsesyonu. Gelin bej ve beyazın bir aradaki muhteşem uyumunu siz de daha yakından keşfedin.

Beyaz - Bej Tunik Pantolon Kombinleri

İt-girl’lerden Tam Not Aldı

Hülya Aslan’dan Sena Sever’e, Elif Doğan’dan Şüheda Türkoğlu’na… Moda İnstagramlarını ele geçiren bej & beyaz birlikteliği, it-girl’lerden de tam not aldı. Bu isimler bir değil, birden fazla kombinlerinde bu ikilinin natürelliğini denedi.

Bej-Beyaz Özel Gün Kombinleri

Özel Günlerin En Naif İkilisi

Nişan, düğün, doğum günleri, baby shower’lar derken yaz mevsimi adeta davetlerle geçiyor. Böyle zamanlarda sade bir şıklık arayan tesettürlü kadının imdadına bej & beyaz birlikteliği koşuyor. Son zamanlarda adını sıkça duyuran ikilimiz, bu kadar minimalist olduğu halde nasıl bu kadar maksimal ses çıkarabiliyor, denemelisiniz.

Bej ve Beyaz Tesettür Kombinleri

  • Kombin Detayları:
  • Tunik: NetWork 2019 Yaz – 799.00 TL
  • Gömlek: NetWork 2019 Yaz – 459.00 TL
  • Pantolon: Mudo 2019 Yaz – 149.99 TL
  • Şal: Aker 2019 Yaz – 36.00 TL

Kendi Renk Ailesinden Başkasına Yer Yok

Bej ve beyazın yanlarına başka kimseyi istemiyor. Sadece aile dostlarına zaman zaman yer açıyorlar. Krem, sütlü kahve ve kahvenin diğer tonlarıyla harmanlanan kombinler akraba ilişkilerinin ne kadar güçlü olduğunu da gösteriyor.

Bej-Beyaz Tunik ve Kap Modelleri

Salaşlığı Şıklıkla Yaşamak

2019 koleksiyonlarının en salaş parçalarını sade ve sadece bu iki renkle bir araya getirdiğinizde, anında şık bir görünümü yakaladınız demektir. Özel günlerde olduğu gibi günlük hayatta, ofiste, alışverişte kısacası her yerde yakın arkadaşların dostluğunu yaşıyoruz.

Bej İkili Takım - Beyaz Şal Kombini

Eforsuz Kombinlerin Formülü

Kavurucu sıcaklarda ne giysem derdinden kurtaran, her ortama ayak uyduran bu ikili, eforsuz kombinlerin formülü oluyor. Beyaz bir takımla kombinlenen bej renk şal ve ayakkabı eşleşmesi bu formülün en kolay yolunu çözümlüyor.

Bej-Beyaz Elbise ve Tunik Kombinleri

Güneşi Yansıtan Dostluk

Koyu renkler güneşi çeker, açık renkler yansıtır. Bilindik bu kural sezon koleksiyonlarının rengini de belirler. Hal böyleyken yılın en sıcak ayında bej ve beyazın yakınlığı tartışılmaz oluyor. Tesettürlü kadının imdadına yetişen bu ikili, ferahlığı vadederken mütevazı duruşuyla da her zevke hitap ediyor.

Benin Bej-Beyaz Çizgili Kap ve Gömlek Elbise

Çizgilerle Minimal Birliktelik

Bej ve beyaz ikilisi mütevazı duruşunu hiç kaybetmeden desenli tasarımlara da geçiş yapıyor. Beyaz zemin üzerindeki bej çizgilerle stili yukarı doğru çeken parçalar, sportif görünümleri elegan havaya büründürmeyi de ihmal etmiyor.

Bej-Beyaz Kombinlere Uyan Aksesuarlar

Aksesuarda Altın, Siyah ya da Hasır Eşleşme

Baştan aşağı bej ve beyazın etkisiyle tamamlanan kombinlerde detaylara bazen ayrıntılar dahil olabiliyor. Siyah gözlük ya da çantalar, hasır babet ya da şapkalar, zaman zaman da altın ışıltılı kolye ya da bileklikler…

Tuva Şal Bej ve Beyaz Şal

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir