2019/20 Sonbahar – Kış Trend Renkleri Nasıl Giyilir?

2019/20 Sonbahar – Kış Trend Renkleri Nasıl Giyilir?

Kayra 2019-20 Sonbahar Kış (Gömlek ve Kap)

Acı biber kırmızısı, şeftali pembesi, şeker badem, galaksi mavisi ve bir orman yeşili… Pantone’un belirlediği trend renklerle görücüye çıkan koleksiyonlar, sezona dair ipuçlarıyla karşımızda.

Her Kombinde Yeri Var: Creme de Peche (Şeftali Işıltılı Krem)

Yeni sezonda kombinlerde sıkça kullanacağınız bir renk var: “Creme de Peche”. Pantone’un renk kartelasında yer alan bu ton, içinde şeftali ışıltısı barındıran bir krem rengi…

Eda Atalay Takım - Sümeyra Küçükşahin Trençkot

Neredeyse her parçada kendine bir yer bulan bu renk en çok da şeftali pembesi ile bir araya geliyor. Pileli etekler, yumuşacık kazaklar ve en önemlisi peluş dış giyim parçalarında hayat bulan bu vanilyamsı rengi çok ama çok seveceksiniz.

Elif Doğan Kahve Tonlarında Çizgili Elbise ve Ceket Kombini

Elif Doğan: Kahve Elbise

Sıcak Kahve Tonlarını Bir Arada Kullanmak

Toprak rengi, koyu kırmızı, badem ve hardal gibi sıcak kahve tonlarını bir arada kullanmak yeni sezonun en trend görünümü. Kombinde kullanacağınız her bir parçayı ayrı ayrı bu saydığımız renklerden seçerseniz yılın en ikonik görünümüne kavuştmuşsunuz demektir. Ayrıca etnik ve vahşi desenleri de bu kombindeki bir parçada kullanabilirsiniz.

2020 Tesettür Kombinler

Kaban: adL 2019-20 Sonbahar Kış –  799.90 TL

Lacivert & Tarçın Birlikteliği

Hiç kuşkusuz sonbahar kış mevsiminin en sadık rengi tarçın.. İç ısıtan görüntüsü ile daha ilk bakışta tüm kışı onunla geçirmek isteyeceksiniz. Üstelik tarçın renginin yeni ekürisi koyu lacivert.  Bu renk birlikteliğini yeni sezonda mutlaka deneyin!

Arzen Siyah Beyaz Takım - Refka Eşofman Takımı

Formal Parçalarla Siyah ve Beyaz

2019/20 sonbahar – kış sezonunda maskülen birliktelikler her zamankinden bir adım daha öne çıkıyor. Bu görünümü destekleyen en iyi ikili ise siyah ve beyaz. Özellikle formal parçalarla yanyana gelmesi gereken bu klasik birliktelik böylelikle modern bir tavır takınacak.

Kayra Bluz ve Bol Pantolon

Ürünler: Kayra

Bordo & Pembe İkilisiyle Feminen Dokular

Yeni sezonda koyu kırmızıların iddialı duruşuna romantik pembeler eşlik ediyor. Bu ikiliyi bir arada güzel gösterecek en önemli özellik ise dokular. Mesela, saten dokulu bordo bir eteği aynı renkten deri bir çizmeyle eşleştirip, üzerine yumuşacık pembe bir triko kazağı kombinleyerek tamamlayın. Yani iki zıt mesaj veren rengi yine zıt dokularla birleştirin.

Tuğba Venn İkili Takım ve Etek&Gömlek

Ürünler: Tuğba Venn

Avokado Rengine Eşlik Eden Küllü Kahve

Guacamole, Pantone’un trend renk kartelasında yer alan bir avokado rengi. Ayrıca bir başka koyu yeşil de trendler arasında öne çıkıyor. Bu iki yeşilin bir araya geldiği kombinlere bir de küllü kahveler eşlik ediyor. Mesela, koyu yeşil bir eteğe eşlik edecek küllü kahve pelerinler, bu ikilinin üçüncüsü avokado renkli çanta…

Kayra Tunik - Vakko Kaban

Tunik: Kayra

Şeker Badem ve Karamel Sarısı

Trend renkler arasında yerini alan koyu çedar, sarı ve turuncu arasında kalan bir ton. Butterscotch ise daha açık bir karamel sarısı. Bu iki sarı tonuyla karşılaşacağınız sezonda eşleşmeleriniz mutlaka şeker bademle olmalı. Şeker badem bir elbisenin üzerine alacağınız sarı palto sizi ikonik stil sağlayacak.

Ipekyol Pantolon - Kaktüs Gömlek

  • Pantolon – İpekyol: Satın Al
  • Gömlek – Kaktüs

Romantiklere Özel: Mor & Pembe

Yeni sezonda koyu mordan lilaya birçok geçiş renkleri trend oldu. Bu güçlü renk, romantik stil severlere özel pembe ile bir araya geldi. Yazdan kalma şifonların da etkisindeki sezonda pembe bir elbiseyi mor bir ceketle tamamlayabilirsiniz.

Trendyolmilla Mor Trençkot - Eda Atalay Kırmızı Gömlek

  • Trençkot – Trenyolmilla
  • Gömlek – Eda Atalay: Satın Al

Cesur Stillerin Zıtlığı: Kırmızı & Mor

Zıt renkleri bir arada kullanmayı sevenler için harika bir kış geçecek. Bu zıtlıkla adını duyuran baş rol oyuncusu ise mor. Kimi zaman kırmızıyı kimi zamansa turuncuyu yanına alarak cesur bir birliktelik sunan bu renk, hiç olmadığı kadar göz önünde.

Eda Atalay Mavi Elbise

Galaksi Mavi ile Güç Oyunu

Galaksilerden ilham alan mavi tonları, yeni sezonun en yıldız görünümlerine imza atacak. Özellikle elbiselerle hayat bulan bu rengin en risksiz kombin seçeneği siyah. Sadelik severler ya baştan aşağı bu rengi kullanacak ya da siyahla eşleştirecek. İddiayı seven cesur stiller ise kırmızı ya da turuncu detaylarla cesaretini ortaya koyacak.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir