2019/20 Sonbahar – Kış Sezonunun 7 Şal Rengi Trendi

2019/20 Sonbahar – Kış Sezonunun 7 Şal Rengi Trendi

Sena Sever: Qef Official Şal - Hülya Aslan: Req Official Şal

Nötr tonlardan acı kahveye, zümrüt yeşilinden kiremit kırmızısına… Şimdi, 2019/20 sonbahar – kış sezonunun öne çıkan 7 şal rengi trendiyle tanışma zamanı…

Kokulu Renkler: Taba, Tarçın, Karamel, Hardal

Kahverengiyle kızıl arasında kalan sıcacık renkler, yeni sezonda oldukça moda. Arada sadece bir ya da iki ton fark olan taba, tarçın, karamel ve hardal gibi renkler, sezon kombinlerinde stil yükseltiyor. Kiminden kahve kokusu geliyor kiminden baharat…

Hülya Aslan Req Official Şal - Betül Gedik İnvee Triko Şal

  • Hülya Aslan: Req Official Şal
  • Betül Gedik: İnvee Şal

Modern Asalet: Acı Kahve

Bir zamanlar adı demode olarak anılan acı kahve, şimdilerde çok ama çok moda. 2019/20 sonbahar – kış koleksiyonlarının hem giyim hem şal trendleri arasında yerini alan bu renk, modern görünümleriyle karşımıza çıkıyor. Kendi renk skalasındaki kıyafetlerle harika bir uyum yakalayan acı kahve ile yeni sezonda cool stillere unutmamalı.

Şüheda Türkoğlu: Fresh Scarf Şal - Elif Doğan: Shantuq Official Şal

  • Şüheda Türkoğlu: Fresh Scarf Şal
  • Elif Doğan: Shantuq Official Şal

Elegan Stilin Baş Rolü: Beyaz Şal

Yazın kurtarıcısı beyaz şallar, artık kışın da gündemde. Hem de o kadar moda ki, fenomen isimlerden kombinlemeyen kalmadı. Pek çok kimse kendine yakışmayacağını düşünerek cesaret edemezken; deneyen bir daha vazgeçemiyor diyebiliriz. Eğer siz de dolaplara bir beyaz şal eklemediyseniz, bu yıl mutlaka bir adım atmalısınız.

Büşra Köse Bleumerr Şal - Elif Doğan Shantuq Official Şal

  • Büşra Köse: Bleumerr Şal
  • Elif Doğan: Shantuq Official Şal

Ciltle Bütün: Fondöten Rengi Şal

Tesettürlü kadının kombinlerinde olmazsa olmaz bir renk varsa o da ‘fondöten’. Yeni sezonda her zamankinden moda olan bu cilt rengi, trendler listesinde başı çekiyor. Hem koleksiyonlardaki bütün renklere uyum sağlaması hem de minimal görünmesi sayesinde çok ama çok seviliyor.

Aybüke Nur Demirci Maviden Scarf Şal - Mine Hanımcık Yeşil Şal

  • Aybüke Nur Demirci: Maviden Scarf Şal
  • Mine Karakoç: Yeşil Şal

Saraydan Şehre: Zümrüt Yeşili

Adı kadar ışıltılı bir görünüme sahip zümrüt yeşili, saraydan şehre iniyor ve şal trendlerinde kendini görüyor. Tesettür kombinleri canlı bir hava katmaya hazır olan bu renk, kendi tonlarını da kahveleri de çok seviyor. Ancak zümrüt yeşilinin siyah ile olan bağlılığı hiçbir zaman gücünü kaybetmiyor.

Sena Sever: Qef Official Şal - Şüheda Türkoğlu: Levi Dor Şal

  • Sena Sever: Qef Official Şal
  • Şüheda Türkoğlu: Levi Dor Şal

Biraz Canlılık: Kiremit Kırmızı

2019/20 sonbahar – kış koleksiyonlarının koyu ve natürel renklerinden sıkılanlar kiremit kırmızısının enerjisiyle mutlaka tanışmalı. Yeni yılda oldukça moda olan bu renk, aynı zamanda her cilt tonuna da yakışıyor. Ne feminen kırmızı ne de canlı bir turuncu… O kimseye benzemeyen tavrıyla kiremit rengi, kombinlere yeni bir dokunuş getirmek için baş üstüne kuruluyor.

He-qa Gri Bambu Şal

HE-QA Şal
HE-QA Şal

Kapalı Hava: Puslu Gri

Şal renklerinden kimisi yağmurlu ve karlı günlerin gri havasına kapılıp gidiyor. Bulutlarla bütünleşen bu puslu görünümler, kombinlerde kendini ‘gri bir şal’ olarak buluyor. Gizemli ve cool görünmeyi sevenlerin çoktan dolaplara eklediği bu trend, minimal ve elegan kombinler için olmazsa olmaz.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir