2019-20 Sonbahar/Kış Koleksiyonlarının En İyi Şişme Mont Modelleri ve Fiyatları

2019-20 Sonbahar/Kış Koleksiyonlarının En İyi Şişme Mont Modelleri ve Fiyatları

Betül Gedik Nanushka Beyaz Şişme Mont

Soğuk günlerin en sıcak parçası şişme montlar, kış dolaplarının kilit parçası. Vadedettiği tek şey ısı düzeyini korumak olmayan tasarımlardan kimi parlak görünümleri kimi oversize kalıplarıyla sokağın da en havalı karakteri oluyor. Gelin, 2019/20 sonbahar – kış koleksiyonlarından derlediğimiz en iyi şişme mont modelleri ve fiyatlarına bir çırpıda göz atın.

Armine Kapitone Kap

Armine – 434.95 TL

Montlardan Kahve Kokusu Geliyor

Yeni sezonda kahverenginin tonları şişme montları da etkisi altına alıyor. Kış dolaplarındaki her renkle uyumlu olmayı başaran bu renk, her markada kendini gösteriyor. Armine 2019/20 sonbahar – kış koleksiyonunda da rastladığımız acı kahveden sütlüye ve hatta hakiye kadar birçok farklı tonu bulunan bu şişme mont şimdi indirimde…

Kayra Ribanalı Anorak Kaban

Kayra – 599.96 TL

Sportif Siyah Cool’luğu

Geniş kalıpları, uzun boyları ve simsiyah görünümleriyle şişme montların en sportif halleri karşımızda. Cool görüntüsünü bozmadan sıcak kalmak isteyenler için el sallayan bu tasarımlar, renkli astarları ve kapüşonları ile gündemde. Kayra’nın yeni sezonunda dikkati çeken siyah şişme montu ister şimdi ister takipte kalıp sezon indiriminde sepete atın.

Arzen Varaklı Kapitone Şişme Mont

Arzen  – 399.90 TL

Parlak Dokulu Pofuduklar

Vinil ya da rugan, yeni sezonda parlak dokulu şişme montlar sokağın en trend parçası. Sadece sıcacık bir sarılma hissi uyandırmayan aynı zamanda ikonik bir kombin için de gerekli olan bu parça, özellikle kış tatili yapacaklar için en şık seçenek. Arzen markasının yeni sezonundaki tasarım da bunlardan biri.

He-Qa Kahverengi Şişme Mont

HE-QA  – 350.00 TL

Renkli Bir Kış

Siyahtan sıkılanlar için renkli alternatifler sunan markalar, kimi zaman kırmızıdan bordoya kimi zaman yeşilden hakiye devam eden geçişi kimi zaman da toprak tonlarını yansıtıyor. Biraz farklılık ve şıklık arayanlar için alışveriş sitemizde yer alan tasarımı Esra Keskin Demir’e ait He-Qa marka şişme mont alışveriş sitemizden bir tıkla evinize kadar geliyor.

LC Waikiki Gri Şişme Mont 

LC Waikiki – 219.99 TL

Puslu Grinin Romantik Hali

Pofuduk şişme montlarda grinin huzur veren bir tarafı var. Geniş kalıpları ve uzun boylarıyla tesettürlü kadının kış için tüm ihtiyacını giderek bu gibi bir parça, spor şıklığı sevenler için göz kırpıyor. LC Waikiki gri şişme mont da sezonun en iyilerinden biri.

Koton Fermuar Detaylı Mont

Koton – 160.99 TL

Kısa ve Kurtarıcı Hafif Şişme Montlar

Bel hizasında biten şişme montlar, hem sonbahar hem ılık kış günleri için ideal. Bu parçalar, özellikle elbise ve eteklerle iyi bir kullanım sunuyor. Koton‘un oldukça cazip fiyatlarla satışa sunduğu kısa şişme montlar sonbahar ve ılık kış günlerinde işinize yarayabilir. Bununla birlikte soğuk günlere gardını alan kısa puf montlarla ikonik bir hava yakalamak isterseniz de Zara‘nın koleksiyonundaki fiyatları 300 TL olan kahve ya da kırmızı şişme montlara bakabilirsiniz.

Armağan Giyim Bağlama Kemerli Kaz Tüyü Şişme Mont

Armağan Giyim – 558.00 TL

Maksi Boy Kemerli Şişme Montlar

Tesettürlü kadının kış dolaplarında mutlaka bir tane olması gereken parçalardan biri, hiç şüphesiz uzun ve kemerli şişme montlar… İster karda kışta, ister bir kayak tatilinde giyin. Armağan Giyim markasına ait farklı renklerdeki şişme montları siz de dolaplara ekleyebilirsiniz.

Ipekyol Şişme Mont

Ipekyol – 990.00 TL

Beyazın Gücü

2019/20 sonbahar – kış koleksiyonlarındaki dış giyim ürünlerinde, ‘beyaz’ın gücü sokağa taşınıyor. Mevsimin kar beyazıyla bütünleşen bu parçalar, tek dokunuşla şık ve elegan bir hava yakalıyor. İpekyol‘un koleksiyonunda yer alan beyaz şişme mont sizlere göz kırpıyor. Daha uygun fiyatlı beyaz ya da açık renklerde bir mont arıyorsanız alış veriş sitemizden sizin için seçtiğimiz diğer modele de bakabilirsiniz.

Tesettür Pazarı Şişme Mont

Tesettür Pazarı – 149.90 TL

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir