2018 Yılının Göz Alıcı Işıldayan Parçaları

2018 Yılının Göz Alıcı Işıldayan Parçaları

Işıltılı Tesettür Kombinler

Cool ışıltılar, 2018 yılında moda dünyasının ilham kaynağı oldu.

Göz alıcı payetler, pullar, simler, ve parlak kumaşlar eforsuz şıklığın yeni baş rolleri. Bu parçalar sadece özel davetlerde değil, gündüz şıklığında da tesettür kombinlerin bir numarası. Şimdi siz de sezonun parlaklığını arttırın, kombinleri hak ettiği ışıltıyla kavuşturun!

Işıltılı Tesettür Kombinler

Metalik Trençkot / Yağmurluk

2018 yılının göz alıcı ışıldayan parçaları arasında trençkot ve ceketlerin yer apayrı. Metalik gümüşi renklerinin yanı sıra gökyüzünün mavisinden, romantik pembelerden de ilham alan tasarımcılar, renkli ışıl ışıl bir yıla selam yolluyor. Güneşten rol çalacak parlaklıklarıyla metalik ceketlerin ister uzun boylu trençkotlarını, isterseniz de kısacık ceketlerini edinin.

Işıltılı Tesettür Kombinler

  • Kombin Detayları:
  • Elbise: Beste Gurel 2018 İlkbahar Yaz – 2400.00 TL
  • Ayakkabı: Forever New 2018 İlkbahar Yaz – 249.90 TL
  • Eşarp: MaxMara
  • Çanta: Forever New 2018 İlkbahar Yaz – 149.90 TL

Gündüze Adapte Olan Payetli Parçalar

Payetli parçalar artık sadece geceleri değil, gündüzleri de parlıyor. Göz alıcı ışıltılarıyla sokağa transfer olan yeni nesil payetli tasarımlar, günlük kombinlere adapte oluyor. Gün ışığının keyfini sonuna kadar çıkaran payetli etek ve bluz takımları, koleksiyonların da arzu nesnesi. Sofistike duruşları, ilginin tek öznesi cesur parçaları dolaplara eklemeyi sakın unutma.

Işıltılı Tesettür Kombinler

  • Kombin Detayları:
  • Etek / Üst: Mary Katrantzou
  • Ayakkabı: Nike
  • Eşarp: MaxMara

İlgi Öznesi Pullu, Payetli Sweatshirt’ler

Yüksek modanın çekim alanına giren sportif parçalar, şimdi de gece kıyafetlerinden rol çalıyor. Pullar ve payetlerle ışıldayan yeni nesil sweat’ler, kadınların çekim alanına giriyor. Kimi zaman rengarenk işlemelere bürünen kimi zaman baştan aşağı payetli görünümlerle sokaklara transfer olan parçalar, 2018 yılında dolaplara gündüz ışıltısı katacak.

Işıltılı Tesettür Kombinler

Bir Tütü, Bir Eşofman Üstü

Tesettürlü gençler, 2018 yılını yeni ışıltılı kombinlerle karşılıyor. Sevilen tütü etekler şimdi de payetli eşofman üstleriyle kombinleniyor. Romantik ve cool tütü etekler, sportif ve şık payetli sweat’ler bir araya geliyor, sneakerlar ve minicik cüzdan çantalarla tamamlanıyor. Kusursuz gündüz kombini sezona güncel bir tavır katıyor.

Işıltılı Tesettür Kombinler

Ceket: Zara 2018 İlkbahar – Yaz

Yeni Süper Kahraman: Işıldayan Blazer Ceket

Tesettürlü kadınların ofis stillerine yepyeni bir parça ekleniyor. Dökümlü görünümleriyle sporlaşan, payetlerle şıklaşan blazer ceketler, mesai saatleri içerisine giriyor. Bu yepyeni gündüz görünümleri konforlu parçalarla gündüze, şık elbiselerle de geceye uyum sağlıyor. Dolapların yeni süper kahramanı olacak ışıldayan blazer ceketlerde gündüzden geceye geçişe imka tanıyın.

Işıltılı Tesettür Kombinler

  • Kombin Detayları:
  • Elbise: Rixo London
  • Ayakkabı: Forever New – 249.90 TL
  • Çanta: Forever New – 99.90 TL

Renk Değiştiren Işıltılı Parçalar

Gün ışığına göre renkten renge giren çok tonlu ışıltılı parçalar, gündüzden geceye geçişin diğer bir adı. Elbiselerde, bluzlarda, gömleklerde, pembeden maviye geçen tonlarıyla çekim alanına giren parçaların romantik duruşları yeni nesil şıklıkla bütünleşiyor.

Işıltılı Tesettür Kombinler

Kimono: Zara 2018 İlkbahar Yaz

Etnik Parçalara Payet Işıltısı

Etnik ceketler detaylarıyla zirveye yükseliyor. Tığ işlemeleriyle tutku uyandıran parçalar şimdi de el işlemeleriyle, payetli görünümleriyle dikkati çekiyor. Tek başına bir kombini ayağa kaldırmaya yetecek ışıltılı etnik ceketler, kimonolar 2018 yılında yüksek modayla temas kuruyor.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir